2009 Eylül Anneleri

aylin ben sana cep numaramı özelden mesaj atmıştım ama beni aramadın tekrar atıyorum bakalım problem mi var

valla bana bır tek sumeyye atmıstı onu aradım...demetınde bayram tebrık mesajı var o geldı...senınkı gelmedı ozaman bı problem olmustur kaydettım numarayı senıde ararımm...

selam kizlar
nasiölsiniz
pasam oksuruyor birazcik

hemen meshur ılacımızı yap...zeytınyağı bal limon karışımı...:34:
Sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı..

aylin kız dün aramışsın ben dün tlf evde unutmuştum ayrıca pazartesi ve perşembe niyetli olduğum için eve ölü gibi gittim ve tlf bakmak aklıma bile gelmedi.sonrada geç oldu diye utandım :17:

aylin kız dün aramışsın ben dün tlf evde unutmuştum ayrıca pazartesi ve perşembe niyetli olduğum için eve ölü gibi gittim ve tlf bakmak aklıma bile gelmedi.sonrada geç oldu diye utandım :17:

ayy canımm benımm...allah kabul etsın...bende bugun nıyetlıyım...ya ben senı neden rahatsız ettım bılıyormusun...benım normalde borçlarım var ama ben sevval ayı orucunuda tutmak ıstıyorum..bugun tuttum mesela ama ramazan orucu gıbı nıyetlendım..farklı bır sekılde nıyetlenmesı gerekıyor dıyorlar bırde hangı gunler tutulmalı ara veremezmıyız..

selam güzel hatunlar....
ayyy geldiğimden beri temizlik yapıyom evi ilaçladık daha da bitmedi temizlik öldüm bee yorgunluktan....uğrayamıyom pek kusuruma bakmayın

sümeyyecim tekrar hayırlı olsun oğluşunun sünneti çok yakışıklı olmuş kereta benim kızı senin oğluna mı versem napsam ki...
demetcim annecinede çokkk geçmiş olsun uzakta olmak sağlık anlamında gerçekten zor oluoyr insan görmeyince daha da üzülüyor ama napcan artık canları sağ olsun yeter...

aylinim sen napıyon senden naberrr...

Kolay gelsın canımm...hosgeldın bu arada hüsniyecimmm...bız ıyıyız cook sukur sen kızın esın nasıllar...öğretmenlik ne güzel yaa...tatili en bol meslek...:46:

aylin ben şevval niyeti değil borç niyeti tutyorum.niyet ettim Allah rızası için tutamadığım ramazan orucunu tutmaya diye..benim bildiğim bu.
kaza varken nafile oruç tutmak ne kadar olur bilemem.
hüsniye kolay gelsin.alırım kızını sonra ağlama.:)) benim gibi kaynanası olur işte ne güzel..ben işyerinde çok yoğunum öğrenci kayıtları başladı ..

hoşbulduk aylincim.. bizde iyiyiz çok şükür tatil sonrası düzen oturtmaya çalışıyoruz.. bu arada hepatit aşımızıda olduk kızlar..bunuda atlattık artık martta da son aşı olucaz ve aşı olayı bitecek artık çok şükür...evet öğretmenlik tatil anlamında en güzel meslek özellikle Bade doğduktan sonra iyiki öğretmen olmuşum diyorum ama tatili dışında özenileek bir tarafı yok emin ol...sümeyyecim tamam kızımı al ama ağlatma beni yazık bana yaaaa...
allah ikinizinde orucunu kabul etsin.. benim borçlarda birikti bakalım ne zaman ödenecek...:53:

günler önemli değil .. ben pazartesi perşembeleri tutyorum ayrıca sevap diye ama beni çok etkiliyor eşimde tutma kışın tut diyor bakalım..dünkü halimden sonra ben bile cesaret edemiyorum
herişin güzel ve zor tarafı var mesela ben öğrencierin içinde kendimi çok enerjik hissediyorum...

Anladımm canımm bende bugun fena oldum..ara veriyim diyodum bende perşembe ve pazartesi tutayım bari şevval ayı bu ayın sonunda btıyor değilmi çook zayıfım bu konularda yaa...neyse öğrenıcez zamanla..

Benımde bu sene 6 gun var bende 6 tutayım sonra kısın kısa gunlerde tutarım okadar cok varkı rabbım borclarımızı odemeden almasın canımızı ayvayı yerımm yoksaa....:47::47::47::47::47::47::47::47:

benim o kadar çok tutacağım oruç var ki egemenin hamileliliği emzirme dönemi bu hamilellik 3 ramazan full sayılır en yapıcam bilmiyorum

hosgeldın nazancımm aldım telını senıde ararım kızz...laflarız bırazcıkk...bende bundan sonrakı cocugu ayarlama yapıcam bakalım hesabımız uyarsa...yoksa ödenmiyor ben 2008 den berı tutuyorum 10 gun borcum vardı ..ondan oncekı senelerı saymıyorum cunku coook okul ıs derken tutmadım cogu zaman ...napıyım yaa...

markafoniden çanta aldım....dün sahte doğum günümü hatırlamadı diye kocama küstüm oda alışverişe çıkardı beni bende hayırrrrrr vicdan azabı çek diye birşey alamaycam dedim.ama bugün aldım.

markafoniden çanta aldım....dün sahte doğum günümü hatırlamadı diye kocama küstüm oda alışverişe çıkardı beni bende hayırrrrrr vicdan azabı çek diye birşey alamaycam dedim.ama bugün aldım.

iyi yapmışsın ohh ...içimin yağları eridi ...bunlara kalsa hiç özel gün olmıcak...:20:doğum günün olsun canımm....ama sahte ama gerçek ....iyi doğdun iyiki v arsın seni tanıdıgıma cook memnun oldum umarım sende olmussundur...:78::77::76:

olmasam burda ne işim güzelim.neyse ben gelecek ay eşime doğum günüm bana geldiğin gündür deyip gelecek aykı tanışma yıldönümüzde dönüşüm mikemmel olsun

bugün kayınvalideme derin dondurucu alacaz..kışlık bir sürü şey hazırlıyor içi senden dışı bizden dedik..en iyisi hangisi

olmasam burda ne işim güzelim.neyse ben gelecek ay eşime doğum günüm bana geldiğin gündür deyip gelecek aykı tanışma yıldönümüzde dönüşüm mikemmel olsun

:23::23:burnuma aşk kokuları gelıyor....senı senı....dun alyazmalım ızledım cok hosuma gıtıı esıme hep takıldım sende boyle ıcınden konusuyormuydun ...bız boyle ask yasamadık ya ben varya tam ask kadınıyım...esım pofff......:22:

Back