2009 Eylül Anneleri

En ıyısı tabıkı dısını almak belkı ılk etapta dısı zararlı ama ıleryen senelerı dusununce super fıkırr...

ben aşk kadını değilim mıy mıy aşklardan hiç hoşlanmam biz şiddete dayalı aşk yaşıyoruz.eşim bana uyuz der bende ona gıcık....

:60::60::60:ilahi sümeyye sen adamı hem güldürü hem öldürüsün...:1:ben cıkıyorum tatlım hepinizi çook öptüm...

sümeyye hg canımm gunaydın...bende sımdı aöf sınav cevaplarına bakıyordum 14 soru yeterlıydı bu calıskan sahsıyet....:80::42:18 dogru yapmış ve 2.sınıfa gecmıs bulunuyor...:46:

tbrklerrrrrr inşllh benim çok zeki kocamda geçmiştir.evin önünde kocama kep atma töreni yapacağım ahtım var...

dün kaynım eltım gorumcem ve enıste bızdelerdı...super davetsız mısafırlerım caya geldıler bana yenı araba almıslarda...deneme sürüşü...:1:fincan kek yaptım onlara parmaklarını yedıler hemn tarıf aldılar tabe bende hemen yazdımm...eltimin yaramaz oğlu yine kızımın sacını cektı agladı 10 dk cocugum aglarkende bır huyu var kusuyor...varya cocuga sınır oluyorum nedense dovesım var..:22::47::69:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ev toplama telaşı devam ediyo bende tatile giderken hazırlan geldin toparla ütüle kaldır öfff bitmiyo çocuk düzeldi allahtan 2-3 gün hiçbişey yapamamıştım hastayken çok huysuz oluyo

Slm tecrübeli anneler..
Ben 2010 Eylul annesiyim..
Aranızda Adanada yaşayan varmı?

merhaba yuse.. sağlıkla büyüt kuzunu bildiğim kadarıyla aramızda Adanada yaşayan kimse yok.. ama benim memleketim Osmaniye ..hayırdır neden sordun?

Ben 29.09.2009 annesiyim. Yani oğlum 2 yaşına girmek üzere. Benim sıkıntım tuvalet eğitimi. Tuvalet eğitimi krizini çözen var mı? Eğitim için gerekli herşeyi aldım ama oğlum istemiyor. Kakası olduğunu farkettiğimde oğlum kaka mı var hadi tuvalete yapalım diyorum. Bezini çıkarıp oturtuyorum biraz oturuyor sonra altından alıp kaldırıp atıyor istemiyo diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, sadece bildiğim sanırım zorlamamak lazım. 2 yaşında olupta eğitim veren var mı özellikle erkek çocuğuna?

Ben 29.09.2009 annesiyim. Yani oğlum 2 yaşına girmek üzere. Benim sıkıntım tuvalet eğitimi. Tuvalet eğitimi krizini çözen var mı? Eğitim için gerekli herşeyi aldım ama oğlum istemiyor. Kakası olduğunu farkettiğimde oğlum kaka mı var hadi tuvalete yapalım diyorum. Bezini çıkarıp oturtuyorum biraz oturuyor sonra altından alıp kaldırıp atıyor istemiyo diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, sadece bildiğim sanırım zorlamamak lazım. 2 yaşında olupta eğitim veren var mı özellikle erkek çocuğuna?

selam arkadasim benim oglum soyluyor cisi geldiginde lazimligina gidiyor ama ben uyutacagim zamanlar ve disari cikarken hala bagliyorum .o zamanda soyluyor.
hatta kiz bebeklerrin kas sistemleri daha cabuk olgunlasdiklari icin onlar cis tutmayi daha cabuk ogreniyorlar.
2yas daha kucuk 4yasa kadar zamani var fazla zorlama

merhaba yuse.. sağlıkla büyüt kuzunu bildiğim kadarıyla aramızda Adanada yaşayan kimse yok.. ama benim memleketim Osmaniye ..hayırdır neden sordun?

Adanada memnun olduğunuz çocuk dr'u varmı diye soracaktım..Teşekkür ederim cnm..Allah acısını yaşatmasın kuzularımızın :69:

selammm keyifler iyidir umarım öncelikle yavrularda sonra sizlerde.sizin kuzulardada bütün işleri yapma isteği var mı?bulaşıkları makinaya yerleştirme, çamaşır asma, dolap yerleştirme, yemek karıştırma....böyle olunca ne iş bitiyo ne güç birde acayip titiz oldu yemek yerken eline yada kiıyafetine bulaşsın hemen sil diyo,alan kız yaşadı mı yandımı bilmem..

kızlar merhaba ancak gırebıldım cook yogundum bugun yenı memurlar geldı ....hepinizi öpüyorum sonra gorusuruzz...

selam güzel ve yoğun hatunlar... yeni eğitim yılım açıldı bana ve tüm öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun....

gülcanım maşallah oğluşuna pek hamarat oldu desene.. bizimkide ben görünce yapmak istiyor herşeye burnunu sokuyor.. birde bu aralar bebeğine annelik yapıyor uyutuyor, altını bezliyor yemek yediriyor ...çok değişti sıpalar daha dün gazlarını çıkaramıyorlardı şimdi her işe burunlarını sokuyolar ne güzell

Back