2009 Eylül Anneleri

merhaba klima yı açık unutup uyudum çocukta hasta oldu ayy bir dönüşümüz vardı 39 derece ateşle uçakta 1 saat geçmedi eve geldik iyileşti kuzu bugün yine de götürdük ara ara çıkıyodu çünkü ateş yine de dün gece öksürük başladı dr endişenicek bişey yok atıyo dedi ama babbası izinde diye çok fenayız biran olsun üstünden inmiyo adama işe başlamak için dua eder oldu

güzel haftasonlar ben aöf sınavında görevli olduğum için işyerindeyim..dün eymenin sünnet fotolarını çektirdik.bugün alacağız inşllh

hayatim bu arkadasimiz hep boyle almanyada yasiyormus ben turkce almanca laf attim yaz bizede diye ama arkadas yok yani sanki ayni seyleri yasiyoruzzzz neyseeee
sen cioookkkkkkkk sanslisin bunu biliyorsun degilmiiii....

evet canımm farkındayımm..dıyorum ya sukredıyorum halıme...ALLAH senide kavuştursun o sıcak yüzlerini göstermeden ayırmasın sızı rabbım nasıl olmus annecıgın bı haber varmı??

hihihhi bişey yazmadan geçmeyim dedim.

iyi ettin canımm....bayılıyorum sana valla kızz..

canımm cok gecmıs olsun...iyileşiyormuş işte üzülme...napıcaz işte kış geliyor bizim duru habire hastalanır şimdi doktordan çıkamayız neyse sağlık olsun diyelimm...sen nasılsın görüşmeyeli...uçakla nerelere gittiniz kızz...tatilemi gecikmiş balayı falan hee...:86:

sümeyye fotomontajmı cektırdın kızz eymenciği.....artıkın bızede davetıye gonderırsınn....

ayyyyy gecmids olsun ya zaten cocuklar tatilde nezmn saglikli oluyrlarki cikio mutlaka bisey
ohhhhhhhhhh sumeyye pasami damatliklar icindede cekilecegi fotolari goresinnnnn
aylin aminnnnnnnnn caniim annem iyimis 2saat surmus ameliyat ama aklim hep annem de

kızlar günaydınnn......cumartesi çalıştımm....dün misafirim vardı sınavım vardı...hafta sonu nasıl geçti anlamadımm...bakalımm..bu hafta sonu cuma izinliyim..bızım kıza doğum gunu yapmayı düsünüyorumm..yine iş çıkarıyorum kendime işte...

sümeyye hoşgeldin canımm çook tatlı olmuş...fotomontajmı kıyafet almışmıydınn...

masallah sumeyye pasma ya allah nazardan korusun damatliginida gostersin....
aylin walla bende anlamiyorum canim gunun nasil gecdigini oglumu oyun grubuna birakdim 12.30da randevum var hastanede 3saat kalacakmisim aksam 19da randevum var 1 saatde oyleeeee biraz burdayim kahvaltimi yapana kadar evi topla bulasigi yika offfffff bir ton is varrrrrrr
dogum gunune gelince ben erdenaya 1 yasinda 150 kisiyi gecgin bir parti yaptim ama bu sefer sadece 20kisi gibi restaurantta gidcez yemek pasta yeter diye dusunuyorum..
yarin kaynimin dogum gunu ne yapiyim bilemedimm kaynanamlar izinde

kiraladık kıyafeti ama öyle güzel pozlar verdiki akıllı oğluşum benim.doğum günü olarak değilde sünnet için annemler gelecek akşamındada pasta kesecez annemlere dedim iki tane hediye alın diye.. bugünde benim kimlikteki doğum günüm eşime az baskı yapsam hemde niyetliyim beni yemeğe götürsün..

supersin yaaaaaaaaa kimlideki dogum gunun kutlu olsun
erdenay kiyafetleri hic sevmedi

oo demetcimm. sende hoşgeldin anneciğin iyiymiş sevindimm..ALLAH daha iyi etsin ne ameliyatı oldu kadın hastalıklarımı???inş ciddi bişey yoktur..parti epey kalabalıkmışş yaa....yok ben okadar yapmadım cok sıradan sade gectı ...buyudugu zaman kendı ısterse kutlarızz...ALLAH uzun ömür versin ....evlatlarımıza...

sümeyye aynı seyler...senın oglusun ıcınde gecerlı...

amin canim benimmmmm
annem 2 ameliyat oldu hem fiti hemde kist aldirdi

amin........
demet çookkkk geçmiş olsun
eymen sünnet kıyafetlerini iadeye gittik şapkayı çıkarttırmadı başından ağladı ağladı.bizde satın aldık hem hatıra kalır dedik.. mevlittede kendi siyah beyaz takımını giyindirecem belki şapkasınıda takarım.

bana doğum günümü yok gelecek ayda eşimle tanışma yıldönümümüz doğum günüm bana geldiğin gündür deyip onuda kutlarım

günaydın hanımlar sümeyye unutmadan hemen tebrik ediyorum sünnet mevlütünüz hayırlı uğurlu olsun allah damatlığını göstersin allah kabul etsin gelemesemde davetin için çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…