hayatim bu arkadasimiz hep boyle almanyada yasiyormus ben turkce almanca laf attim yaz bizede diye ama arkadas yok yani sanki ayni seyleri yasiyoruzzzz neyseeee
sen cioookkkkkkkk sanslisin bunu biliyorsun degilmiiii....
hihihhi bişey yazmadan geçmeyim dedim.
merhaba klima yı açık unutup uyudum çocukta hasta oldu ayy bir dönüşümüz vardı 39 derece ateşle uçakta 1 saat geçmedi eve geldik iyileşti kuzu bugün yine de götürdük ara ara çıkıyodu çünkü ateş yine de dün gece öksürük başladı dr endişenicek bişey yok atıyo dedi ama babbası izinde diye çok fenayız biran olsun üstünden inmiyo adama işe başlamak için dua eder oldu
güzel haftasonlar ben aöf sınavında görevli olduğum için işyerindeyim..dün eymenin sünnet fotolarını çektirdik.bugün alacağız inşllh
kiraladık kıyafeti ama öyle güzel pozlar verdiki akıllı oğluşum benim.doğum günü olarak değilde sünnet için annemler gelecek akşamındada pasta kesecez annemlere dedim iki tane hediye alın diye.. bugünde benim kimlikteki doğum günüm eşime az baskı yapsam hemde niyetliyim beni yemeğe götürsün..
oo demetcimm. sende hoşgeldin anneciğin iyiymiş sevindimm..ALLAH daha iyi etsin ne ameliyatı oldu kadın hastalıklarımı???inş ciddi bişey yoktur..parti epey kalabalıkmışş yaa....yok ben okadar yapmadım cok sıradan sade gectı ...buyudugu zaman kendı ısterse kutlarızz...ALLAH uzun ömür versin ....evlatlarımıza...
sümeyye aynı seyler...senın oglusun ıcınde gecerlı...
Eki Görüntüle 254903 Eki Görüntüle 254903 herkes davetlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?