2009 Eylül Anneleri

sümeyyecim biz de aynen öyleyiz işte. geçen akşam terbiyeli köfte yaptık kaç tane yedi sayamadım nasıl mutluyum. ertesi gün ağzına koymadı onu.
aylincim senin dizi başladı dimi yaaa :) seni topiğin obgzden sorumlu topik bakanı ilan ediyorum :)
ben de izleyemedim pek. diğer tv de yahşi cazibe yi izliyordu babanem. salonda da eşim maç seyretti. ben ara ara baktım ama eski havası kalmamış gibi geldi bana. ya da ali efe sayesinde hiçbirşeyi tam konsantre izleyemiyorum ondan mı acaba :) bir de osmanın 1 cm bile uzamamış ıolması 2 senede komik olmuş :)

berrinin kocasından hamile kalması ve çocuğa sinirlenmesi ne yani o haltı yediysen çocukta olur tabi..o kızı sevmezdim iyice uyuz oldum.daha doğrusu hepsine uyuz oldum banyo yaptım yattım.

Ayy teşekkür ederimm baharcımm...bundan sonra öbz dizisi benden sorulur....önce işe senaristen başlamak gerekiyor fazla abartıyor olayları...hemen ilan vereyimm ...öbgz senarist aranıyor...

kızlar hepinize günaydınn....güzel bir gün sizlerinde günleri güzel geçer inşallah...

slmlar bugün niyetliyim ben bende değilim meçhullerdeyim.Akşamda işyerinden bir arkadaşın doğumgünü var eşimde tanışıyor ama pek gitmemden taraf değil.bende pek istemiyorum ama gitmezsem hergün işyernde suratını çekeceğim dilinden kurtulamam ki

günaydın kızlar...güne kötü başladımm gün bitene kadar sakinliğimi korumam lazımm....sabah sabah aboneyle tartıştım...birisi dedi kadın bana yaa....sen kimsin bana birisi diyorsun lannnnnnn.......bak ağzımıda bozdurdu şimdi ....

Son düzenleme:
gunayydin kizlar nasilsiniz
bebisleriiniz emzik kullaniyormu
aylincim herseye sinirlenme seker bosverrrrrrrrrrrrrr

gunayydin kizlar nasilsiniz
bebisleriiniz emzik kullaniyormu
aylincim herseye sinirlenme seker bosverrrrrrrrrrrrrr

gunaydın canımm hosgeldınn...durunun 7 tane memesı var renk renk...eskılerıde attırmıyor bana son 2 haftadır..tek meme emıyor ..uyucagı zaman ıstıyor memeee dıye vermessem delı oluyor aglıyor...nasıl bırakıcak bılmıyorum ...sınırlenmemek elde degılkı...uyuyan devı uyandırıyorlar her sabah...

arkadasımın annesı vefat etmış...gittim perişan haldelerdi..ALLAH hepsine sabır versin...daha çook gençti kadın...ALLAH rahmet eylesin...

..............................................................................................................................................43:

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy eerdenayda uyurken kullaniyor bazen oyun aninda bile istiyor offffff
aylincim arkadasinin basi sagolsun
nazancim gecmis olsun kiyamam pasaya
ya su misafir arkadaslar birde yuzunuzu gosterseniz diyorum 5 misafir masllahhhhhhhh kacak kacak bakip kaciyorsunuzzz

kizlar bugun annem ameliyat oldu aklim fikrim onda canim annem yaaaaaa

hilkam hilall nasilsin tosunsuk nasil sekerrrrrrrr

sağol canımm...sanada anneciğinede çoook geçmiş olsun...ALLAH şifa versin ...çook zor işte yaranı deşmek gibi olmasın ...ben şükrediyorum halime annem babam yanımda ...ALLAH kimseyi ailesinden ayırmasın off çook duygulandım yine...

sevgili mermaid09 arkadaşım...ısrarlarımıza ragmen bırgun bıle slm vermedınn...kırıldım kendı adıma soylıyım ...sohpetimizi seviyorsan gel buyur sende katıll...

neyse kızlar benım mesaı bıttı gıdeyım kızımı goremedım bugun hıc alayımda eve gıdeyım ordan arkadasıma ugrayım..hepinizi cook sevıyorum bebeişlerinizide öpüyorum hoşçakalın...mutlu kalınn...

sevgili mermaid09 arkadaşım...ısrarlarımıza ragmen bırgun bıle slm vermedınn...kırıldım kendı adıma soylıyım ...sohpetimizi seviyorsan gel buyur sende katıll...

hayatim bu arkadasimiz hep boyle almanyada yasiyormus ben turkce almanca laf attim yaz bizede diye ama arkadas yok yani sanki ayni seyleri yasiyoruzzzz neyseeee
sen cioookkkkkkkk sanslisin bunu biliyorsun degilmiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…