2009 Eylül Anneleri

ay benim eşim ne kadar faydalı bir forum olduğunun farkında hatta eymen biraz hasta olsa bana soruyor kulüpte kızlardada oluyormuymuş diye. :52:
dün eymen tıraş oldu sünnet traşı Allah damat traşınıda gösterir inşllh..

Son düzenleme:
AMİN CANIMM İNŞALLAH torunlarınında sünnetini göresin....hatta ve hatta torunlarının çocuklarınıda ...:34:
bugun yıne yogunum sumeyye yaa....bakamadım davetıye sozlerıne ....baska ne hazırlık yapıyorsun ...sunnetliğini al bence hatıra kalır...eğer arada pek bir fark yoksa..resimde fotomontoj nasıl olur bılemem..bence bellı olur..

selam kızlar....
dün ali efemin yaş günü idi. dedesi falan da görsün diye ctesi günü kutladık arkadaşlarımız geldi falan. güzel geçti şükür. Ali efem alkış alınca pek mutlu oldu :) dün de babaannem kocam ve ben kutladık çekirdek aile olarak :) saat 2120 de doğmuştu canım oğlum çok duygulandım sarıldım öptüm kokladım. şükrettim mucizem için bir kere daha.
2 sene önce bu zamanlar ben oğlumu emzirmeye, kendimi yürütmeye çalışıyordum. aklım da hep burdaydı kimler doğurdu acaba diye :D ne günlerdi be....

yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun ali efenin nice uzunnnnnnnnnnnnn senelere
bizimde 18 eylülde heyecanla bekliyoruz artık kocaman delikanlı oldular

selam hatunlar.. baharcım oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun nice nice yaşlara sağlıkla girsin inşallah....

sümeyyecim hala sünneet telaşındasın hayırlı olsun oğlunun sünnet traşı nice mutlu günlerini gör inşallah.. bu arada bana verdiğin numara yanlış herhalde mesaj attım ama ulaşmadı malesef....

eee başka ne var ne yok anlatın bakalım...

selam kızlar....
dün ali efemin yaş günü idi. dedesi falan da görsün diye ctesi günü kutladık arkadaşlarımız geldi falan. güzel geçti şükür. Ali efem alkış alınca pek mutlu oldu :) dün de babaannem kocam ve ben kutladık çekirdek aile olarak :) saat 2120 de doğmuştu canım oğlum çok duygulandım sarıldım öptüm kokladım. şükrettim mucizem için bir kere daha.
2 sene önce bu zamanlar ben oğlumu emzirmeye, kendimi yürütmeye çalışıyordum. aklım da hep burdaydı kimler doğurdu acaba diye :D ne günlerdi be....

hg baharcımm....ALLAH uzun ömür versin evlatlarımıza...duruda 30 agustosta doğdu..bayram dolayısıyla arada kaynadı gıttı...ama onumuzdekı hafta yakınları cagırıp yapmayı dusunuyorumm...bakalımm hayırlısı nıce yaslara dıyorumm...

hüsniyecimm sende hoşgeldin canımm..bade nasıl iyimi büyüdümü son halini merak ediyorumm...öğretmensin yaa hani yaz tatili boyunca hiç göremedik seni buralarda aşk olsun yanee..:63:

iyiyim aylincim sağol.. ehh öğretmeniz yaa söylemesi ayıp iki ay gezdik tozduk annemlerde net yoktu o yüzden uğrayamadım.. yoksa affetmem sizsiz olur mu aşk olsun yane.. bade de iki ay aç gezdi pek büyüdü sayılmaz ama konuşması çok düzeld ve eskiye göre daha sakin bir çocuk oldu şükürler olsun..duru hanım nasıl keyfi yerinde mi iştahı düzeldi mi ?

duruda öyle dillendi baya maaşallah...yemesi yine aynı...günde 1 öğün sağlam yer sonra yok...1 öğünde yetiyor ona demekki enerji o biçim ama benim kızım çok uslu yaa..nazar değmesinn:nazar:çook laf dinliyor..ee kız çocuğu nede olsa..

oyyyyyyyyyyy oyyy sonunda topik canlanmis
sumeyye canim yanlis hatirlamiyorsam sen oglusuna sunnet yapmamismiydin bu ikincisi neden kiyafette giymisdi fotosu var (tabi fotomontj degilse) yinede hayirli ugurlu olsun
baharcim pasama nice nice yillara kocamn 2 sene gecdi bircogu abi abla oluyor ve oldular.(gulnazdan habberi olan varmi)
husniyecem walla unutulduk yaniiiiiiiii ogretmenklik bole bisey olsa gere 2 ayi doya doya tadini cikarmissindir insallah
ya bu bebislerin hepsi ac her halde birkaci istisna tabiiiiiiiiii
aylinnnnnnnnnnnnnnnn kizzzzzzzz nasilsin durunun kendi sesizligidir hayatim adi gibiiiiii kiz olmasiyla alakasi yok bence kizlar daha cadi cunkuuu ¨
buarada obgz kide basliyorrrrrrrrrrrrrrr
ya kizlar bugun moralim bozuldu aralik annelerinden 2 arkadas hastaneye yatti birinin suyu gelmis digerinin rahmi kuculmus ikisindede erken dogum riski var ya dua edelim yazik bebislerini saglikli sihhatli kucaklarina alasinlar...

hüsniye ben sana mesaj attım bayramda gelmedimi..
demet sünnet oldu ama mevlit yeni olacak davetiye içinde kıyafet lazım.valla hiç o akdar para veremem fotomontaj çok belli olmuyor hem davetiye kim bakarki..
bahar nice yıllara eymenin sünnet mevlidi 24 eylül doğum günüde 26 eylül ben mevlide hazır annemlerde gelmişken belki pastada yaptırırrım hepsi aradan çıksın işte..daha ne yapayım 100 kişi gelecek doğum gününe:52:

Demetcimm sende dikkat et canımm...aralık ayına daha cook var...inşallah bişey olmaz...haklarında hayırlısı...duru adından kaynaklanabılır....esım dıyor erkek olursa hacışakir koycam...:1:neyse kızlar ben kacıyorumm...

kapanış ben yapmışım açılışıda ben yapim barii....GÜNAYDINN GÜZEL ANNELER VE ŞİRİN BEBİŞLERİ....

günaydın aylincimmmmm öff işyerinde arkadaşalrla çay içiyorduk müdür geldi dağıttı neymiş mesai başlamışmış işimiz olunca süper yapıyoruz iki kuruşluk keyfimizi bozdu.tutmayın gidip dövecem. :22:

günaydın aylincimmmmm öff işyerinde arkadaşalrla çay içiyorduk müdür geldi dağıttı neymiş mesai başlamışmış işimiz olunca süper yapıyoruz iki kuruşluk keyfimizi bozdu.tutmayın gidip dövecem. :22:

deymez canım boşver...gıcık heryerde var...dengesizler...neyse sen dün öbgz izledinmi?

günaydınlar...
kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin evladına uzun ömür versin güzel yazılar yazsın. biz de nene olalım mutluluklarını paylaşalım onların.
sümeyyecim sen erken bitirdin sünnet işini bakalım biz napcaz nasıl ikna edicez paşayı :)
iştahsızlık bizde de tavan yaptı yine. bi ara güzel yiyordu şimdi gene sıfırladı gibi. bir öğün yerse mutlu oluyoruz.

öbgz çok bağımlısı olmamak için ara ara izledim benim kocam fanatik o izlemiş ben gittim uyudum film bitince geldi beni uyandırdı anlattı ama öyle heyecanlı anlatıyorki..
bahar dönem dönem iştahsızlık oluyor bizdede bazen babannesi anlata anlata bitiremiyor şunu yedi bunu yedi bazende gidiyorum babanne sinir krizi geçiriyor süt bile içmemiş oluyor..

Hg baharcımm....bizde günde 1 öğün yiyoruz...bakalım ne zamana kadar böyle devam edicek çikolataya düştü bu aralar ...bayramda alıştı..

Back