Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn yorgun savaşçıda geldi ..çok yorgunum artık tatil gelsin bir an önce . dün evlilik yıldönümüzdü ama hiç bir aktivitede bulunmadık çarşıya çıktı bir çantaya aşık oldum fiyatının 130 olduğunu duyunca eşimin rengi kaçtı birden.eşim olmasaydı ben kesin alırdım çünkü çok güzeldi..keşke hamile olsaydım o çantayı aşerirdim kocam alırdı..
aşk aylincim aşkk gördüm ve aşık oldum birden kolumda o çantayla hayaller kurmaya başladım... evlilik yıldönünümüz kavgayla başladı bakalım bu yıl nası geçecek
aman ne takacam 3-5 gün kafa dinlerim beyefendi düşünsün.suratımı o çekecek
sen adamı oldurursun sumeyye.......kızlar bayramda arıcam sızı ıstersenız ben verıyım telefonumu sıze ıster sız yazın 0zelden gelenek halıne getırmek ıstıyorumm...aramak ıstıyorum ablalarımı...buyuklerımı...
![]()
ahhhhhhhhh annaaaaaaaammmmmm nasilda tatlisin sen oyle topigin kucuyugum diye ablalarinimi dusunurmus yavrum sen kac yasindasinnnnnnnn kiiii benimki biraz pahali olur senin icin yaaaa:)))))))))))))
24 yaşındayımm.....sanada burdan tebrık gonderırızz kızz...iyi bayramlarr...diyene ....:119::124:
kizlarrrrrrrrrrrr bu cocuk beni deli edecek bisey yemedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sadece kinder pinguiin yedi okadar offffffffffff butun cocuklar oglen yemegini yiyecek benimkiiiii kahvalti bile etmediiiiiiiiiiiiiii
canim topigin kucugu bircan sen ondan tamtamina kocaman 2 yas buyuksunnnnnnnnnnnn:)))))))
ama tebrik yazini bekliyorum 8 gozle haberin olsunnnnnnn
sumeyyeeeeeeee harikasin kizim ya daha ne olsunnnn
bircann kimdi yaa ben tanımıyorum ben zeynebi biliyorumm o benden 2 yaş küçük oda uzun zmandar berı gırmedıgı ıcın kendımı guccuk ılan ettımm....aman yaş önemli değil..önemli olan insanlıkk...canım erdanaya gelınce hıc uzulme bı tanede bızım evde bı sıpa var..sabah kahvaltı mamasından vermısler 2 3 kasık yemıs sonra bısey yok bende dıttım makarna verdım ondanda az bısey yedı ...az seftalı dogradım muz verdım ondanda yemedııııı...bıraktım geldım ...bı gunu bı gununu tutmuyor...