yok eşim pek sinopla alakalı değildir göçmenim diyo artık o derece burada sinoplularla içiçe büyümüş pek sevmiyo benim için fark etmiyo eşimii seviyorum memleketi ne olursa olsun ama güzelm,ş hep duyuyorum çevremizdeki herkes gidiyo
egemen burada oldu şimdi yine buraya gidiyorumda devam edicem herhalde gidipte kafamı karıştırmıyım en iyisi aynı yerde hem yakın burası
bu tarafta sana danışacağım çok şey olur ben sadece eşimle çıkıyorum dışarı çok kalabalık bu semt alibeyköye göre çok curcuna birde ben armut gibi belli oluyorum göçmenim röfleliyim ailedeki çevredeki akrabalar içinde tek açık benim o yü<den çok iyi oldu buluşmamız
wayyyyyyyyyy wayyyyyyy wayyyyyyy nazanla aylin biraz daha zorlarklarsa akraba cikacaklarrrr wayyyyyyyyy
ya kizlar bende simgeler olmuyor neyseee
ne guzel yakin oldunuz birbirinize bende
oglusu uyuttum
kahvalti bulasigi biyerde ne yemek yapicam derdi biyerde
islerimi halledip geleyim bariiiiiii
oyle valla bende bı heyecan bı fatura kesıyorum bı nazana laf yetıstırıyorum ...keske sende yakın olsan bızeyaa...ne yapcan aksam yemegı fıkır varmı???oruc varmı sızın oralarda...:26:
aylin geçmiş olsun duruya suçiçegi çıkarmış çok şükür geçmiş
nazan senin cinsiyet nezmaan belli olcak
bu arada gülaydamı hamile bizim gülay rüzgarın annesi aneee hiç haberim yok benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?