2009 Eylül Anneleri

güzel ne kelime harika yaa...gidip görmeni tavsiye ederim...canımm valla bana yakın olmana cokk sevındım...favorımsın bundan gercuğumee...gerzece:)))

egemen burada oldu şimdi yine buraya gidiyorumda devam edicem herhalde gidipte kafamı karıştırmıyım en iyisi aynı yerde hem yakın burası
bu tarafta sana danışacağım çok şey olur ben sadece eşimle çıkıyorum dışarı çok kalabalık bu semt alibeyköye göre çok curcuna birde ben armut gibi belli oluyorum göçmenim röfleliyim ailedeki çevredeki akrabalar içinde tek açık benim o yü<den çok iyi oldu buluşmamız

süper oldu canımm...ben de açığım takılırız boy boy...burdakı kadın dogum doktorları deılde ben sana kendı doktorumu tavsıye ederım cook ıyı alı bey ....ama burdanda yanlıs hatırlamıyorsam tuncay bey ıyı dıyorlar senın doktorun kımdı zaten en cok hasta kımınse o ıyı olur???

çocuk dr tuncay bey kadın doğuma egemende fuat boraya gittim doğuma birgül koç girmişti bu sefer birgül hanıma gidiyorum memnunum şimdilik tuncaybeye uzun zamandır gitmedik ama en son medicus diye bir klinik var bizim sok.başında oraya gittik çok ilgilendi leyla hanım onua gittik

wayyyyyyyyyy wayyyyyyy wayyyyyyy nazanla aylin biraz daha zorlarklarsa akraba cikacaklarrrr wayyyyyyyyy
ya kizlar bende simgeler olmuyor neyseee
ne guzel yakin oldunuz birbirinize bende
oglusu uyuttum
kahvalti bulasigi biyerde ne yemek yapicam derdi biyerde
islerimi halledip geleyim bariiiiiii

fuat beydı ıste ona gıdebıırsın en ıyısı dıyorlar...benım arkadaslarım hep ona gıder...bende 2 yasında gıdıcez nılgun hnm var ona goturuyorum...cok ılgılı tuncay beyde oylede bı basladım tavsıye uzerıne nılgun hnma bırakamdım ...yakınya bıde...

oyle valla bende bı heyecan bı fatura kesıyorum bı nazana laf yetıstırıyorum ...keske sende yakın olsan bızeyaa...ne yapcan aksam yemegı fıkır varmı???oruc varmı sızın oralarda...:26:

neyse sekerlerımmm ben cıkıyorummm.........yarın gorusuruz....mesai bitimine yaklastık...hepınıze kucak dolu sevgıler bebeıslerıne kucak dolu opucukler........

oyle valla bende bı heyecan bı fatura kesıyorum bı nazana laf yetıstırıyorum ...keske sende yakın olsan bızeyaa...ne yapcan aksam yemegı fıkır varmı???oruc varmı sızın oralarda...:26:

tabiki var canim olmazmi hic isteyen tutuyor istemeyen tutmmuyor
sebze corbazi
tavuk kizartmasi
patatespuresi
salata
varrrrrrrrr menumdeeeeeeee

selammmherkese
ramazanınız mübarek hayrlara vesile olsun inşallahhh biz şuan izinde izmirdeyiz izmir sıcagında oruç çok zor allahım sabır versin herkese
yarın evimize dönüyoruz

buarada yagızı yine hasta ettik 3 gündür ateşi çıkıyo üşüttü harelde dr ntiyotık verdi kullanıyoz bakalım

sizlerde ne var ne yok

aylin geçmiş olsun duruya suçiçegi çıkarmış çok şükür geçmiş

nazan senin cinsiyet nezmaan belli olcak

bu arada gülaydamı hamile bizim gülay rüzgarın annesi aneee hiç haberim yok benımmmm

aylinle hemşeri çıktık kocamgil tarafından :)) 16 haftalık oldu galiba bebek bu hafta gidicektim ama haftaya erteledim o zaman söyler herhalde cinsiyeti birde 4lü teset yapılıcak diğer testler için gecikmişiz direk bunu yapıcaklarmış

canım yağız a çok geçmiş olsun her tatile çıkan yavrucak dönüşte hasta oluyor nedense...tez zamanda iyileşsin kuzucuk inş.

bu arada herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum

kızlar merhaba...herkese hayırlı ramazanlar dılerım....yenı hamişlerimizi tebrık edıyorum.Allah kolaylıkla kucagınıza almayı kısmet etsın hepınıze ınsallah...bu aralar canım cok sıkkın.derdım tabıkı Doruk kılo ıyıce gıttı.10. 3 kg.kafayı yemek uzereyım.az da yese ıyı de yese kılo almıyo.boyuda hızlı uzamıyo rtık 87 cm. ne dersınız varmı baska bızım bebıslerden bu kılolarda gezen??? belkı bı tesellı olur bana? sagolun sımdıden

merhaba bu kilo konusu artık benim için kısırdöngü oldu yemek yeme zamanları eziyet takma kafana eğer normal diyolarsa normal benim oğlumda 87 cm 11,500 ve uzun zamandır kilo almıyo aksine veriyo yemek yesin kilo almasada olur önemli olan yemek yemeyi öğrenmesi bence

kızlar günaydın...hafta sonu babaannemi ziyarete gittim...çook mutlu oldu....ama benim içim kan ağladı...onu kötüyken iyisin demek çook zor ...hastane zaten içler acısı genç insanlar çoğunlukta...ALLAH HASTA OLANLARA ŞİFA YAKINLARINIDA SABIR VERSİN...

günaydın hanımlar benimde haftasonu iftara dedemi getiremedik iyice hastalıklar güçten düşürmüş gelemedi yaşlılık zor bazen böyle çok çekenleri gördüğümde allahım iki rahmetinden biri diyorum bilmiyorum bizim yaşlılığımız ne olucak hem çekene zor hem yakınlarına uzun ömür değil hayırlı sağlıklı ömür dilemek gerekiyo galiba bugün temizlikle başladım evi sildim süpürdüm şimdi iftara yemeğimide yapıcam kısmetse sonra dr gitmeyi düşünüyorum geldiğimde bebeişimin cinsiyetini öğrenmiş olurum büyük ihtimal son tahminleri bekliyorum öncelikle sağlıkla sıhhatla hayırlı evlat olması için dualarınızı tabii rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin biz aramadan bulduk ilk zamanlar nankörlük ettim şimdi vidan azabı çekiyorum :)) kucağıma bir alsam diyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…