merhaba hanımlar hamileyim gerginim eve geldiğime pişman oldum kayınvalidem bir triplerde benim hamile kalmam onu çok gerdi nedense kızındaymış sıra aslında ma eltimde yeni doğum yaptı gelinler boyuna doğuruyomuş torunu diyomuş ki egemenin 1 kardeşi olucak benim 2 kayınvalidem ikiz doğurmuş görümcemde doğurucakmış allahım ya anlayamıyorum bu insanları eşim git iftarda yalnız kalma dedi gittim gittiğime pişman etti egemen durmuyo 10 dak geçtim daireme öff yalnız dururum daha iyi iyi ki ayrı dairem var çok şükür ne zaman anama gitsem bir trip yapıyolar zaten
az evvel geldi kayınvalidem dua ettim diyo görümcem için ikiz erkekleri olsun diye allahım yarabbim kızı görümcemin damadı dördüz erkek istiyomuş allahım yarabbim
yok hamile falan değil görümcemi severim ayrıca oda beni sever ben ona hiç kabahat bulmuyorum annesi aramızı bozmaya çalışıyo iyi olunca aramız bozuluyo
bayağı gençmişsin ya :)) şaka şaka ben 30 oldum ya kendimi yaşlı hissetmeye başladım benim hiç karnım yok daha 4. ayıma girdim ben söylüyorum hamileyim diye kimse anlamıyo 16. haftam halbuki
nasilsiniz
cabucak geccer insallah su mubarek cuma gunumuzzzzzzz
hayatim daha 26 yasindayim 30 yasina kadar 3 bebisi tamamlayacagimmmmm insallah adami kandirabilirsemmmmmmmmm:))))))))))))))))))))
ben karadeniz mah-sultançiftliğine yakın oturuyorum annem alibeyköyde çok uzak değil ama vesait problemi var birde tüm akrabalarım alibeyköyde amcam dayımlar yeğenler evliler dahil ablam ve ben sadece alibeyköy dışındayız bizde karar verdik herkesi bze getirmek zor oluyo annemde yapıyoruz artık toplaşmalarımızı :))
taşköprüye doğru değil mi?ben 3 yıl oldu buraya geleli yeni öğrendim bu tarafı bende paşa çayırındayım daha aşağıda yani dr için yukarıya çıkıyorum sık sık bu ara yürümr mesafesindeymiş bak sen :))
hıdırlı :)) soyadımız gökçe facebook görmüşsündür gerçi :))ekli değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?