2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzz
dun merve gelmissssssssss
  1. gunlaz
  2. gulay
  3. kezban
  4. nazan
  5. ve ben
hamile kervanindayiz canim aramiza seni,tulayi,zeynebi ve aylinide gormek isterizzzzzzz:))))))))))))

günaydın demetcimmm....ben önce kendime çeki düzen vereyimde yine kamoyuna sunarım gebelik planlarını...yakışıklı oğluşunu gördük senide bi görsek merak ediyom valla....kızınla birlikte şöyle bi boydan foto..bende düğün resimlerini yüklicem bu aralar iş yerindede yoğunluk yokken hazır ama unutuyorum...

merhaba hanımlar hamileyim gerginim eve geldiğime pişman oldum kayınvalidem bir triplerde benim hamile kalmam onu çok gerdi nedense kızındaymış sıra aslında ma eltimde yeni doğum yaptı gelinler boyuna doğuruyomuş torunu diyomuş ki egemenin 1 kardeşi olucak benim 2 kayınvalidem ikiz doğurmuş görümcemde doğurucakmış allahım ya anlayamıyorum bu insanları eşim git iftarda yalnız kalma dedi gittim gittiğime pişman etti egemen durmuyo 10 dak geçtim daireme öff yalnız dururum daha iyi iyi ki ayrı dairem var çok şükür ne zaman anama gitsem bir trip yapıyolar zaten

al işte geçen bahsettim ya görümcemdede var aynı senınkınden kız nereye gıtse bı trıp gıtme falan gıdınce 1 hafta konusmazlarmıs yazık ya ınsalık denen bısey kalmamıs ıyılık hele hıc yok...demelerı gerekırken gıdın kızım kafa dağıtın yok nerde....takma kafana bosverrrr...salla gitsin kaynanada kimmiş....peehhh...

az evvel geldi kayınvalidem dua ettim diyo görümcem için ikiz erkekleri olsun diye allahım yarabbim kızı görümcemin damadı dördüz erkek istiyomuş allahım yarabbim

az evvel geldi kayınvalidem dua ettim diyo görümcem için ikiz erkekleri olsun diye allahım yarabbim kızı görümcemin damadı dördüz erkek istiyomuş allahım yarabbim

allahim yarabbim ne gorgusuzluk yaaaa gorumcen hamilemi kiiiiii

AYLINNNNNNNN senin icin albume foto ekledim seker bakda silicem okkkkkkk merakkin gitsinnnnnnnn

yok hamile falan değil görümcemi severim ayrıca oda beni sever ben ona hiç kabahat bulmuyorum annesi aramızı bozmaya çalışıyo iyi olunca aramız bozuluyo

bayağı gençmişsin ya :)) şaka şaka ben 30 oldum ya kendimi yaşlı hissetmeye başladım benim hiç karnım yok daha 4. ayıma girdim ben söylüyorum hamileyim diye kimse anlamıyo 16. haftam halbuki

nasilsiniz
cabucak geccer insallah su mubarek cuma gunumuzzzzzzz

hayatim daha 26 yasindayim 30 yasina kadar 3 bebisi tamamlayacagimmmmm insallah adami kandirabilirsemmmmmmmmm:))))))))))))))))))))

nasilsiniz
cabucak geccer insallah su mubarek cuma gunumuzzzzzzz

hayatim daha 26 yasindayim 30 yasina kadar 3 bebisi tamamlayacagimmmmm insallah adami kandirabilirsemmmmmmmmm:))))))))))))))))))))

yaşşşa be demetcimm kimin arkadaşı....aynı benim kafadansın...helal sana....resimlerine bayılıdım patlattım yorumları...

günaydın hayırlı cumalar yarın iftar yemeği veriyoruz evim dar olduğu için annemde yapıcaz bu yıl hem uzak hem ufak zor oluyo bizimkileri toparlamak o yüzden anem bensde ağırla dedi ama kayınvalidemleride götürücem nede olsa onların oğluyla beraber bir davet bu :)) şaka şaka ben zaten benim ailem ordayken eşimin olmasa rahat edememem gececilik bitiyo bugün inşallah ramazanda zor oluyomuş anladım aklım eşimde iftarı yiyebildimi sahurda arad kaçıp geliyo tatlı falan yemeye h5i*ç* *v5icdanı/m raht olmyo egemende benimle ber7a7ber ya0zıy0o1111

günaydın nazancımm...ALLAH kabul etsin...iftarlarınızı kimleri çağırıyorsun...bu arada hangi semtte oturuyordun unuttumda...sen çık aradan egemenle benı basbasa bırak yazısalım azcıkkk......

ben karadeniz mah-sultançiftliğine yakın oturuyorum annem alibeyköyde çok uzak değil ama vesait problemi var birde tüm akrabalarım alibeyköyde amcam dayımlar yeğenler evliler dahil ablam ve ben sadece alibeyköy dışındayız bizde karar verdik herkesi bze getirmek zor oluyo annemde yapıyoruz artık toplaşmalarımızı :))

şakaa yapıyorsun nazannn kız sen bana çoook yakınsın....iskiyi biliyormusun....bayrampaşa iski...mezarlığın yanında...işte ben şuan ben ordayım ...

taşköprüye doğru değil mi?ben 3 yıl oldu buraya geleli yeni öğrendim bu tarafı bende paşa çayırındayım daha aşağıda yani dr için yukarıya çıkıyorum sık sık bu ara yürümr mesafesindeymiş bak sen :))

evet canımm..öyle ben paşaçayırını karadeniz mah büyüdüm ben sana yardımcı olurum kız su faturası yatırmaya gel tanısırız....eşinin ailesi nereliydi canımm...

ben öyle fatura yatırmaya neyin çıkamıyorum kayınbabam hallediyo :)) sinop gerze çok sokağa çıkmıyorum ama dediğim gibi çoğu ıvır zıvır büyükler hallediyo aynı katta karşılıklı dairelerdeyiz arada hava almaya kaçıyorum ana caddeye çıkıyorum eşimin arkadaşlarının eşleri taşköprüde barbarosta onlarla buluşuyoruz bazen sen nerelisin ben göçmenimde sinoplu oldum

nazannnn....kız benım esımın memeleketınden akrabamıyız yoksa yaa......sınop gerze koy falan nıre...

yok eşim pek sinopla alakalı değildir göçmenim diyo artık o derece burada sinoplularla içiçe büyümüş pek sevmiyo benim için fark etmiyo eşimii seviyorum memleketi ne olursa olsun ama güzelm,ş hep duyuyorum çevremizdeki herkes gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…