oyy yazık kuzum demek hep böyleydi.. çok zor gerçekten yeğenimde böyleydi tuvallette çok ağladığını bilirim kuzmun.. inşallah düzelir..
iyiyim demetcim sağol sen nasılsın...demek senin paşada erkek olacak az kaldı haa.. ne güzel bak doğurduk büyüttük şimdi sıra sünnetlerine geldi..n
o kadar olacak demetcim. anne olmanın tatlı kaprisleri onlar ama az kaldı geçer yakında .. kaç haftalık oldu güzel kızın bu aradaben ısrarla kız hissediyorum bakalım doğru çıkacakmı?..
bizde lazımlık aldık ama daha içine edemedik bir türlü.. hatta kakasını yaptığında hiç tepki bile vermiyor kaka falan bile demiyor.. sanırım biz biraz geç alışıcaz tuvalate önümüzdeki kışa alıştırırım diye hesaplaıyorum bakalaım tutarsa..
anam yandın sen şimdiden kuduruyorsa .. biraz daha büyüsün karnında ordan oraya tepinir desene...anneler hisedermiş derler sende kız hissediyorsan tamam bu iş...isim düşünmeye başla artık:))
bende acele etmeyi düşünmüyorum ne zaman isterse o zaman bıraksın bezi.. bilmiyom bazen bezlemek daha rahat geliyor bana hele şimdi yazda geldi sürekli sokakta olacak nerden bulacam ben her zaman temiz tuvalet.. o yüzden bu yaz bitsin ondan sonra başlarım yavaş yavaş..
hayırlı cumalar...haftaya güzel bi veda olur inşllh.akşama erkek misafirlerim var..haşhaşlı revaninin kekini akşam yaptım fazla kabarmadı ama neyse tatlısını ve krem şantisini akşam yapacağım.birde sodalı börek ve makarna salatası ama en önemlisi ev temizlencek 8:30 da gelecekler 6 da evde olsam 2saatim kalıyor yani..
ємєℓ;9256888 .!.:
ємєℓ;9704770 .!.:
kizlar gecmisden bitkacc fotoooooooooo
selammm.. geçmiş olsun demetcim sanırım bünyen zayıf düştü o yüzden olmuştur.. geçmiş olsun canım...
oo sümeyye hamaratsın anacım.. cuma günleri misafirin gelmesine sinir oluyorum hafta sonu geliyor diye insan salıyo kendini iyice .. pat misafir gelince eli ayağına dolaşıyor birde üsütüne bütün haftanın yorgunlupu oluyor.. dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?