2009 Eylül Anneleri

oyyyyyyyyy kiyama kuzuma ya kabizlik gercekden kotu ay allahim ne gzel erkek olacak eymen pasa bende haziranda yaptircam izinde husniyecim siz nasilsiniz
eylul580 handan di galiba ismin degilmi insallah yanlis hatirlamiyodurum bugunlerde herseyi karisdiriyorummmmmm
sen nasilsinnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
oyy yazık kuzum demek hep böyleydi.. çok zor gerçekten yeğenimde böyleydi tuvallette çok ağladığını bilirim kuzmun.. inşallah düzelir..
iyiyim demetcim sağol sen nasılsın...demek senin paşada erkek olacak az kaldı haa.. ne güzel bak doğurduk büyüttük şimdi sıra sünnetlerine geldi..n

iyiym allaha sukur (mide bulantisi,uyku halini saymazsak)
sizler nasilsiniz
ewet zamman cok cabuk geciyorrr cokkkkkk
kizlar bugun oglusum 2kere kakasini lazimligina yapti anne eg eggg kaki dedi ay cok hosuma gitti ama yaaaaaaaaaaaaaa

o kadar olacak demetcim. anne olmanın tatlı kaprisleri onlar ama az kaldı geçer yakında .. kaç haftalık oldu güzel kızın bu arada ben ısrarla kız hissediyorum bakalım doğru çıkacakmı?..

bizde lazımlık aldık ama daha içine edemedik bir türlü.. hatta kakasını yaptığında hiç tepki bile vermiyor kaka falan bile demiyor.. sanırım biz biraz geç alışıcaz tuvalate önümüzdeki kışa alıştırırım diye hesaplaıyorum bakalaım tutarsa..

canim bende kiz gibi dusunuyorum cok nazli ya helede elevitti icdigimde kuduruyo icimde tutmak istemiyor suan 10. haftamdayim ya 4 yasa kadar zamani varrrrr nzaman isterlerse o zaman yapsinlar zaten buyuduklerinde hep wc yapacaklarrrrrrr

anam yandın sen şimdiden kuduruyorsa .. biraz daha büyüsün karnında ordan oraya tepinir desene...anneler hisedermiş derler sende kız hissediyorsan tamam bu iş...isim düşünmeye başla artık:))

bende acele etmeyi düşünmüyorum ne zaman isterse o zaman bıraksın bezi.. bilmiyom bazen bezlemek daha rahat geliyor bana hele şimdi yazda geldi sürekli sokakta olacak nerden bulacam ben her zaman temiz tuvalet.. o yüzden bu yaz bitsin ondan sonra başlarım yavaş yavaş..

bencede en mantiklisi bu wc egitiminde erkekler gene buluyor cikarip yapiyorlar ama kiz zor.
ya canim aslinda hic kizim olacak hissi yokdu onceden ama bu boyle kuduruk olunca erdenayda cok guzeldi ondan ki diyorum kusuruk bi kiz olacak ama abisi kafasini kirarrrrrr kuduruk olursaaaaa

evet kız olunca tuvalet dışarda zor olacak bizim için.. kış gelsin evde iyice alışır diye düşünüyorum..
valla hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah ama şimdiden kudurmaya başladıysa Erdenaya bile pabuç bırakmaz bence.. bence Erdenay kollasın kendini

günaydın kasvetli bir hava var kırşehirde oysaki çok mutlu uyanmıştım.pembeleride giyindim makyaj yaptım.anam dışarı çıktm ruhum daraldı yane..elbise şıkır şıkır suratım 1 karış beni böyle havalr mahvetti...

selammm...sümeyyecim aynı hava burda da hvar hatta ben evden çıkarken gayet günlük güneşlikti ama şimdi sağanak yağış var buna rağmen hava çok sıcak .. ne yapcamı ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım valla..
ama havalar nasıl olursa olsun yeterki bizim havamız iyi olsun dimi...

hayırlı cumalar...haftaya güzel bi veda olur inşllh.akşama erkek misafirlerim var..haşhaşlı revaninin kekini akşam yaptım fazla kabarmadı ama neyse tatlısını ve krem şantisini akşam yapacağım.birde sodalı börek ve makarna salatası ama en önemlisi ev temizlencek 8:30 da gelecekler 6 da evde olsam 2saatim kalıyor yani..

becerikli sumeyyem sen yaparsin herseyiiii masallahhhhhhh
aylin nerde
ya benimde disettim damagim sisdi cok kotuyum birde agzimdan aft ciktii offffffffffff:84::84::84:

kız hamilelikte dişlerde muhakka bi arıza çıkıyor.offf benim kaplamalar çıkmıştı sakız çiğnerken sakızın içinde kalmıştı çalışan bayan evine gelen aç kalmayı göze alıp gelsin güzelde olmazsa hazırlar sağolsun hiç dert edemem kendime..
geçen görümceme anneler gününde ne alacaksın ortak olalım dedim o da evet iyi düşündün bi ara konuşalım dedi ve kaldı ona güvenip almayacam bakıcıya alacam problem çıkacak ..

Son düzenleme:
selammm.. geçmiş olsun demetcim sanırım bünyen zayıf düştü o yüzden olmuştur.. geçmiş olsun canım...

oo sümeyye hamaratsın anacım.. cuma günleri misafirin gelmesine sinir oluyorum hafta sonu geliyor diye insan salıyo kendini iyice .. pat misafir gelince eli ayağına dolaşıyor birde üsütüne bütün haftanın yorgunlupu oluyor.. dimi

eymeni babanneden almyacam zaten ben direkt eve geçip hazırlıklar yapacağım yoksa mümkün değil kavuşmaz.hatta gecede orada kalailir belkimde..

ємєℓ;9256888 .!.:
buda oglusumun son hali teyzeleriii :))

ємєℓ;9704770 .!.:
kızlar dun mevlut yapmıstım bu da oğlusum :))

işte buda büyük oğlum tuba ya duyurulur allah ın emriyle veriyonmu doğayı sinan a

kizlar gecmisden bitkacc fotoooooooooo

ewet canim bunyem cok zayif oldu hic ellim kolum kalkmiyor hrp uumak istiyorummmmmm

evet bencede Eymen bir müddet kalsın yoksa sana hiçbir iş yaptırmaz.. gider gitmes hızlıca işlere dalarsın artık..
bu aylarda oluyor be güzelim bende öyleydim okuldan gelir yatağa yataktan kalkar okula giderdim..şimdi senin uyuymya vaktinde yoktur.. Erdenayı babaaneye yollayıp biraz kestirsen kabul etmez mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…