• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

vay süslü kaynana hiç çekilmez bilirim. cumartesi güne geldi saçı başı görsen dizde etek bende başım kapalı uzun etek ayyyyyyyy çok uyuymluyduk

bizim bakıcımız çok duygusaldır almazsam alınır.. sonuçta benim kadar oda emek veriyor Badeye bir hediyeyi hak eiyor dimi? ayy kaynanam allahtan uzakta birde ona hediye alamıcam zaten... bu konuda şanslıyım..
demet kız sende bileğini gösterseydin benimde bileğim boş duruyo diye.. oda nalarmıydı acaba?

görümceme sorayım ne alacakmış büyük bişey alıncaksa ortak olayım yoksa alırım bişey.ama bakıcı kadına kazak alacam eymen onun kazağının pullarını koparmıştı :))) :9:

bizim bakıcımız çok duygusaldır almazsam alınır.. sonuçta benim kadar oda emek veriyor Badeye bir hediyeyi hak eiyor dimi? ayy kaynanam allahtan uzakta birde ona hediye alamıcam zaten... bu konuda şanslıyım..
demet kız sende bileğini gösterseydin benimde bileğim boş duruyo diye.. oda nalarmıydı acaba?

amannnnnnnn hayatim zor anllar zor herseyi biliyorda yapmayanlardân benimkisi
cmtsi gunu diyorki pazar gunu sana misafirim erdinc diyor
neymis yemek yiyecekmis hediyesi alinacakmis birde buayin 4 dogum gunu

off off demet seninkide çok nazlıymış be anacım.. hiç karşıdanda beklemiyor.. direk kendini davet ettiriyor haa.. allah sabır versin..

benim kayınvalide az takınıtılı bi sevemedi kadını .aslında kusur bulamıyor kadına bulsa dünya laf edecek.dün diyo bütün yumurta yedirmiş eymene çocuk nerdeyse çatlayacaktı bende dedim çocuk acıkmışki yemiş yoksa zorla eymen yemek yemzki..yani çok hassas bi denge var:53:

yedirmiş ya daha ne istiyor.. biz yedircez diye akla karayı seçiyoz valla.. hemde yumurta yani zararlı birşey değil ben hergün bir yumurta yedirmeye çalışıyom Badeye..

hüsniye kadının her yaptığı laf oluyor.hergün camdan baktırıyormuş camlar kirleniyormuş..ya bişeyde diyormiyorsun.her akşam öyle bi anlatıyorki sanki bütün kötü meziyetler o kadında toplanmış.

yazık kadıncağıza desene.. eee o zaman gönderelim sen bak tekra de bakalım ne diyecek.. kadına da zor her hareketi kontrol altında..

zaten öyle diyor ben bakarım kadın bi iş yaptığıda yok diyor.ama bakalım 1-2 hafta denesin.görümcem anasına kıyıyorsa ben çatır çatır kıyarım

günaydın kızlar bugün morallerim ağrıyor.çok değişik bir rüya gördüm etkisinden çıkamadım neye yoracağımı ne anlam çıkaracağımıda bilmiyorum .:30:

hayrolsun sümeyyecim..hayırdır eşinlemi ilgili.. ben eşimin eni rüyamda aldattığını gördüğüm zamanlar bütün gün sinir oluyom adama...:33:

yok hüsniye ya vefat eden kardeşimi gördüm biz ona sünnet düğünü yapammıştık rüyamda onun sünnet düğünü varmış ve bu çok hasta hiç bakamıyormuş ben kucağıma alıyorum izlemesi için ama öyle böyle düğündeğil 2-3 halay topluluğu var konvoylar falan .ama kardeşim çok zayıf belini sadece tek bi kemik tutuyor...şimdi bende kötü oldum acaba eymene yapamyı düşünüyorum hevesleniyormu diye. yapmasammı öfffffff

off kötüymüş gerçekten.. benim bile moralim bozuldu canım..yeri rahat olsun inşallah..belki de düğünü düşündükçe kardeşin geliyodur aklına ondan böyle bir rüya görmüş olabilirsin canım..eğer içinde yapmak varsa yap içinde kalmasın..

eymenle ilgili herşey zaten akrdeşimi hatırlatıyor.eymen 18 aylık oldu diyorum hemen kardeşim geliyor aklıma 18 ay oldu diye..bir de son anlarında yanında olamadım onun acısı ne bileyim düğün dernek deyincede bir hoş oluyorum.oda olsun isterdim.öff ne bileyim.çok kötüyüm sabahtan beri.. zatn vazgeçtim bende herşeytden eşim ilgilenmiyor daha derdim yok dedim bende senin sülalene yemek yedirmek için kendimi parçalauyamam gider erzincanda yaparım mevlidini.sende oğlunun kırşehirde sünnet düğününü nasıl istiyorsan öyle yap çok ta tın.

yok hüsniye ya vefat eden kardeşimi gördüm biz ona sünnet düğünü yapammıştık rüyamda onun sünnet düğünü varmış ve bu çok hasta hiç bakamıyormuş ben kucağıma alıyorum izlemesi için ama öyle böyle düğündeğil 2-3 halay topluluğu var konvoylar falan .ama kardeşim çok zayıf belini sadece tek bi kemik tutuyor...şimdi bende kötü oldum acaba eymene yapamyı düşünüyorum hevesleniyormu diye. yapmasammı öfffffff

offfffffff casnim ruyan gercekdende kotuymus ama dedigin gibi kardesinde yapilmamis simdi eymenede yapmiyorsun icinde kaldigi icin bilinc altinin sana yaptigi bir oyun
senin yerinde olsam buyuk degil ama yemek yapar bir mevlut okuturum eymen icin
kardesin icinde birsey dagit cuma aksami(yani persembe gunu 6-8 arasi) duanida yap
kizlar buarada erdenay ikinci azilarin hepsini cikardi sadece 2sinin 1 bolumu kaldiiii kuzum benim yaaaaa

maşallah erdenaya eymende daha ilk azılar ın sonuncusu çıkıyor 12.diş yani..hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla.ne yapalım bizim imtihanımızda bu acı demekki

Back