çook merak ettim kız sümeyye ......:44::26:
bende merakettim bak simdi
kizlar ciook kotuyum midem mahvediyor beni erdenayda korkuyor ben bole olunca yavrum benim anne anne uf uffffffffffff diyo bana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook merak ettim kız sümeyye ......:44::26:
bende merakettim bak simdi
kizlar ciook kotuyum midem mahvediyor beni erdenayda korkuyor ben bole olunca yavrum benim anne anne uf uffffffffffff diyo bana...
mrb kızlar yagız çok kötü hasta kafayı yicam geçen gece ateşi 40lara cıktı dün dr götürdük kulaklarında bogazında idrar testinde bi sorun yok ama kan degerlerindeki wbc 20.1 e yükselmiş dr enfeksiyon geçiriyo dedi 3 tane 1gr lık ant.iğne verdi deger en azından 10a düşmezse ant.şurup tedaviye başlamam dedi c.tesi tekrar kontrole gidecegiz bilenleriniz varmı neden bukadar yükseldi değeri nerden aldı bukadar mikrobu 1 ayda 2 şişe antibiyotık içtik zaten bi hastalıklardan kurtulamadık anne olmak çok zormuş inş. gelip gececi bişeydir((
saol hüsniyecim ya allah razı olsun inş. c.teye kdar biraz biraz düşer degerleri canım hatta araştırırken bugun o siteye üye oldum ama onaylama msj gelmedi halaçok geçmiş olsun gülcan.. hastalıklar hakkında hiçbir fikrim yok malesef yeni yeni öğreniyom çoğu şeyi ama anneolunca anladımın sitesine gir.. orda forumda drlar var hemen cevap veriyor bir ona sor istersen.. çok çok geçmiş olsun kuzuma ...
az daha dayan belki geçer bu aydan sonra ....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM YA....
ay yavrum benım cook gecmıs olsun iyileşir annesi üzülme bizim kızın 1 ay devamlı hasta olduğunu bilriim ben korusan olmuyor korumasan daha beter anlamdım hemen kapıyorlar hastalığı geçer inşallah....
kızlar günaydınn....hava yine yağmurlu bu sene biz yazı göremicez anlaşıldı.....
gunaydin sekerim nasilsinizzzzzzzzzz
offffffffffffff kizlarrrrrrrrrrr su gunler cabuk gecseeeee