• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

mrb kızlar yagız çok kötü hasta kafayı yicam geçen gece ateşi 40lara cıktı dün dr götürdük kulaklarında bogazında idrar testinde bi sorun yok ama kan degerlerindeki wbc 20.1 e yükselmiş dr enfeksiyon geçiriyo dedi 3 tane 1gr lık ant.iğne verdi deger en azından 10a düşmezse ant.şurup tedaviye başlamam dedi c.tesi tekrar kontrole gidecegiz bilenleriniz varmı neden bukadar yükseldi değeri nerden aldı bukadar mikrobu 1 ayda 2 şişe antibiyotık içtik zaten bi hastalıklardan kurtulamadık anne olmak çok zormuş inş. gelip gececi bişeydir :(((

çok geçmiş olsun gülcan.. hastalıklar hakkında hiçbir fikrim yok malesef yeni yeni öğreniyom çoğu şeyi ama anneolunca anladımın sitesine gir.. orda forumda drlar var hemen cevap veriyor bir ona sor istersen.. çok çok geçmiş olsun kuzuma ...

bende merakettim bak simdi
kizlar ciook kotuyum midem mahvediyor beni erdenayda korkuyor ben bole olunca yavrum benim anne anne uf uffffffffffff diyo bana...

az daha dayan belki geçer bu aydan sonra ....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM YA....

mrb kızlar yagız çok kötü hasta kafayı yicam geçen gece ateşi 40lara cıktı dün dr götürdük kulaklarında bogazında idrar testinde bi sorun yok ama kan degerlerindeki wbc 20.1 e yükselmiş dr enfeksiyon geçiriyo dedi 3 tane 1gr lık ant.iğne verdi deger en azından 10a düşmezse ant.şurup tedaviye başlamam dedi c.tesi tekrar kontrole gidecegiz bilenleriniz varmı neden bukadar yükseldi değeri nerden aldı bukadar mikrobu 1 ayda 2 şişe antibiyotık içtik zaten bi hastalıklardan kurtulamadık anne olmak çok zormuş inş. gelip gececi bişeydir :(((

ay yavrum benım cook gecmıs olsun iyileşir annesi üzülme bizim kızın 1 ay devamlı hasta olduğunu bilriim ben korusan olmuyor korumasan daha beter anlamdım hemen kapıyorlar hastalığı geçer inşallah....

demetcim allah kolaylık versin güzelim ..erdenaya çok hissettirmemeye çalış yoksa ilerde anneye hep birşey olacak kaygısı taşırlarmış.. kıyamam onada annesine üzülüyor....

sümeyye kız şimdi ben anlamadım senin görümcen bakıcı parası vermeyip hemde çocuğuna mı baktırmak istiyor.. yoksa bakıcı sizin olsun kızıma annem mi baksın diyor... öyleyse al bakıcıyı evine evinde baksın çocuğuna..hem sanada faydası dokunur hemde oğluşun hergün git gel yapmaz..
anacım senin işinde zor be kaynanaylamı uğraşcan, eltiyle mi görümceyle mi :53:

kızlar işte öyle.bu işler sakat işler hele gelin olunca görümcen boşanır söz olomaz sen niye dersin sorun olur fazla irdelemiyorum bende. ama enişte bunu boşadı bu kadar yani...
hastalıklar uzak dursun yeni yeni düzeltti çocuk belini ben birde alerjiden çok korkuyorum inşllh alerjik bünyeli bi çocuk olmaz..

hüsniye görümcem benim kredim var bakıcıya para veremem annem bakacak diyor.ama köyün akıllısı benmiyim benim parada ceplerimden taşmıyor benim oğlumada baksın o zaman.eymene gelince hastalıktan ölüyor kadın.bende bakıcıya verecem dedim elalem ne der diyor kızının kızına baktıda gelinin oğluna bakmıyor derlermiş o yüzden korkuyorda bana kalsa biz en başta eşimin yengesi parasız bakayım eymene dedi. bizdse görümcemin kızına ayrımcılık olmasın parasıyla bakıcı tututk ayrılmasınlar diye.

çok geçmiş olsun gülcan.. hastalıklar hakkında hiçbir fikrim yok malesef yeni yeni öğreniyom çoğu şeyi ama anneolunca anladımın sitesine gir.. orda forumda drlar var hemen cevap veriyor bir ona sor istersen.. çok çok geçmiş olsun kuzuma ...
saol hüsniyecim ya allah razı olsun inş. c.teye kdar biraz biraz düşer degerleri canım hatta araştırırken bugun o siteye üye oldum ama onaylama msj gelmedi hala:(((
az daha dayan belki geçer bu aydan sonra ....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM YA....

ay yavrum benım cook gecmıs olsun iyileşir annesi üzülme bizim kızın 1 ay devamlı hasta olduğunu bilriim ben korusan olmuyor korumasan daha beter anlamdım hemen kapıyorlar hastalığı geçer inşallah....

aylin saolasın canım valla şu çocuk iyileşsin başka şey istemiyom agzıma mıçsın razıyım saglıgına kavuşsun kuzum

gülcancım.. düşer inşallah hiç merak etme bizde geçen aylarda karaciğer enzimlerinden çok korkmuştuk biliyorsun ama düştü..verdiğimiz ilaçlar vucüttan atılana kadar değerleri oynatıyor malesef korkma geçer merak etme..

ee sümeyye ne düşünüyon o zaman ver yengene baksın madem parda almayacak.. safmısın sen hem bakıcı gelecek iki çocuğa bakacak parasınıda sen vereceksin..gerçi eşin ne diyo bilmiyom ama konuşun bakalım o ne istiyor..

ya biz o zman yengeye yok dedik bakıcı tuttuk şimdide yenge bedavaya bakarmı .. eşimde diyor bakıcıya veremem yine annemin gözetimi altında olsun bende ablan o evdeyken baktırmam dedim bakalım zmana bıraktık görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

valla eşinle aynı fikirde olsan işin kolayda birde onu ikna et işin yoksa... neyse düünün bakalım elbet bir çıkar yol bulursunuz..

aman sümeyye onların gözünün içine içinede soksan gene anlamazlar.. anlarlarda işlerine gelmez laf söylemek..

kızlar günaydınn....hava yine yağmurlu bu sene biz yazı göremicez anlaşıldı.....

gunaydin sekerim nasilsinizzzzzzzzzz
offffffffffffff kizlarrrrrrrrrrr su gunler cabuk gecseeeee

iyiyiz çoook şükür sabır azcık geçer bence bu aydan sonra ...anlamazsın bıle bı anda kucağında bebişin cinsiyetini ne zaman öğrencen......

Back