2009 Eylül Anneleri

Kızlar bişey sorcam benim kızın geçen aşısı vardı biraz gecikmişti ama yaptılar...kadın dediki bu aşı son neden dedim bi kere daha var yok dedi devlet bu kadarını karşılıyor....

evet aylincim sağlık ocağıyla işimiz bitti artık zaten bütün aşıları oldular sadece hepatit kaldı iki yaşında onuda özel olarak yaptırıyorsun..birde aşı karneni sakla mutlaka okulda aşı olacakları zaman istiyorlarmış atayım deme..

tamam canımm cok sagol benım kafam karıstı bıraz gecıktı ya asısı bı tanene daha var sanıyordum...

ne yapcan sümeyye neler var aklında.. ben dün akşam ıslak kurabiye yaptım çok güzel odu tıkınıp duruyom öatlıcam .. tavsiye ederim...

günaydın yeni bir ay, yeni bir hafta, yeni bir gün .tüm yenilikler bizlerin olsun.offf anneler günü geldi çattı neler planlıyorsunuz...

günaydın yeni bir ay, yeni bir hafta, yeni bir gün .tüm yenilikler bizlerin olsun.offf anneler günü geldi çattı neler planlıyorsunuz...

gunaydin canim bosver sen ne dusuneceksin esin dusunsun
benimki diyorki bir yemek yeriz hediyende kupe olacak tasaruf etmem lazim biri birinden digeride birinden olur adamimim gozu simdiden korktu

ben kendi anamı düşünüyom zaten 3g li tlf alacam. kaynanamıda oğlu düşünsün beni de oğlum düşünsün

ben kendi anamı düşünüyom zaten 3g li tlf alacam. kaynanamıda oğlu düşünsün beni de oğlum düşünsün

ayyyyyyyyyyyyy canim benim ya kiyamam sanaaaaaaaaa sende gurbetteydin demi erzincandan krikkaleye gittiydin cok guzel bi hediye dusunmussunnnnnnnnn

selam kızlar.. evet anneler günü geldi ama bizim anneler uzakta malesef .. yaza veriririz ancak heidyelerini ..ama bende bakıcıma anneler günü hediyesi almam gerek ne alsam acaba?geçen sene gömlek ve başörtüsü almıştım bu sene ne alacağıma karar veremedim daha? varmı fikri olan..

bakıcıyada mı almak gerek bak bunu düşünmedim evettttttttttttttttttttt kayannam orta yerinden çatlar ama.. demetçim çok uzun zamandır tlf alacam bari anneler günüde aradan çıkar işte. kayınvalidemede bilmiyorum şu yenilebilir çiçeklerden alsam nasıl olur..

allah iyiligini versin kizzzzz cok guldum kaynana alacaginaaaaaaaaaa
bakiciya al kucuk bir hediye canim

demet kız niye çok güldün bende yüksek IQ mu kullanarak onu bulmuştum.kayınvalidemboğazına az buçuk düşkündürde

demet kız niye çok güldün bende yüksek IQ mu kullanarak onu bulmuştum.kayınvalidemboğazına az buçuk düşkündürde

harikasin ya seni seviyorum inek misali yani al ot ye yiyebildigini der gibiiii
bizmki boynum bos duruyor diye bize gonderme yapti hayatimmmmmm

boynu boşsa fular al hıncal uluç takıyor ya................belki görmüş heveslenmiştir..

vay süslü kayanna hiç çekilmez bilirim. cumartesi güne geldi saçı başı görsen dizde etek bende başım kapalı uzun etek ayyyyyyyy çok uyuymluyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…