2009 Eylül Anneleri

evet 2 ay küçük . nasip işte bazen çocuk çare olmuyor.12 senenin üzerine çocuk oldu ama kısmet.boşananan bişey de diyemiyorsun .ölse başın sağolsun dersin.boşanana ne denir

evet canım olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok.. dediğin doğru ne diyecen hayırlısı olsun demekten başka.. allah yaşatmasın kimseye zordur hemde çocukla

çok zor Allah kimseyi çocuğuyla baba evine gitmek nasip etmesin ölüm neysede boşanınca daha zor..şimdi görümcemin kendiini yük gibi hissettiğini biliyorum..devamlı bişeyler alıyor ev için harcamalr yapıyor..zor ama her iki taraf özelliklede görümcem hatalı oluncada bişeyde diyemiyorsun

Her şeyin sırrı SABIRDIR. Acıya sabredersin adı METANET olur, Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur, İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur, Dileğe sabredersin adı DUA olur, Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur, Özleme sabredersin adı HASRET olur, Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!

doğru diyon valla insan gezmeye bile gitse rahat edemiyor böyle bir durumda daha da zor...ama en çokta çocuğ zor eşim ameliyattan döndüğünde bade nerdeyse deli olmuştu sevincinden.. düşünsene o farkında bile değil ilerde ne sıkıntılar yaşayacak kendi içinde..

bugün okula gelirken Bade hanım bir kutu nemlendiriciyi yatak odasının aynasına güzelce yaydı yetmedi yerlere saçtı.. çıkarmı kolayca kızlar yaa ..

selm kızlar herkes iyidir umarım yazmayalı uzun zaman oldu.herkes iyidir umarım.

eylül bu aralar komşumuzun kızı oldu onunla çok ilgileniyor bebe bebe diyor her kapılarının önünden gecerken .gecenlerde emerken gördü onu dönüp bana bebe meme eyüü meme deyip emmek istedi beni.bu arada hala emziriyorum ben ama 15 güne falan bırakmayı düşünüyorum.ama bu aralar dahada arttırdı emmeyi.nasıl bırakıcak bilmiyorum.
bu arada bizim kızın vajina girişi kapalıydı yazın bir dr açmıştı izmirdeyken.yine kapanmış krem verdi dr kullanıyoruz.umarum gecer.
ah kızlar buradaki drları anlamak çok zor.gecen ben okuldayken eşim kontrole götürdü.bıngıldağı tamamen kapanmadığı için ilaç kullanmıştık onu kontrol ettirmek için.dr kontrol ederken bizim kızın biraz kalan konaklarını bit sanmış.yanlış anlamayın ama kızınızda sirke var demiş .eşim konak olduğunu söylesede dru inandıramamış.bit ilacı yazmış kıza.neyse ben geldim okuldan iyice kontrol ettim kızıda kendimide (sonuçta öğrencilerimden bana benden eylüle bulasma ihtimali var diye).arkadaşlar falanda kontrol etti.neyseki temiz bir problemimiz yok.zaten emindim ama dr sırf ilaç yazmak için öyle birşey yapmış bence .konakla biti nasıl ayırtedemediyse.
benden bu kadar kızlr kendinize çok iyi bakın

çok uzun zaman oldu yazmayalı..ama burada paylaştığım görüştüğüm herkesin yavrusu ve arkadaşım her zaman aklımda acaba" nasıllar_? iyilermi die?" nerden nerelere gelinmesi çok üzücü neyse olanlar oldu bitti niyetim birilerine kızmak yada gönderme yapmak asla değil

hala yazan tanıdıklarıma selam vermek istedim umarım ki yavrucaklarınız ve güzel anneleri çooookkk iyidir.arada bakıp okumaya çalışıyorum ama gündüzleri nerdeyse hiç açamıyorum net i artık oğlum hep onla ilgilenmemi istiyor beni asla paylaşmıyorrrr uzun bi diş sıkıntılarından sonra bu aralar iyiyiz şükürler olsun

mübalağasız kendi evladım gibi sevdiğim yavrularınızın bol iştahlı,sağlıklı olmalarını diliyorum.kuzucukları ve dünyaya gelmelerine sebeb annelerini oğlum ve ben çok öpüyoruz Allah a emanet olun.

günaydın gece tülayım gelmiş ..paza günü eşimin dayısını oğlu tlf etti bize gelemk için bizde amcasına gidince gelmeyin dedik.kuzenide aksarayda çalışıyor haftaiçi kırşehirde yok.dün akşam eşime ara nasılsa kırşehirde değildir gelmez en azından kibarlık yapmış olursun dedim.meğerse adam izinliymiş tamam geliriz dedi ve saat 9 a gelirken misafir geldi ama eymen için iyi oldu çocuklarıyla oynadı .

tülaycım güzel dileklerini ve selamlarını kabul ettik...özletme kendini gel arada..öp boncuk oğlunu

kız hüsniye kim itekeleycek diye merak ediyordum. anam düşüyorum beni tutmak için kim elini uzatacak bakalım

___________(&#9608▓(&#9608____(&#9608▓(&#9608
_________(&#9608▓▓▓(&#9608_(&#9608▓▓▓(&#9608
_________(&#9608▓▓▓(&#9608▓▓▓▓▓(&#9608
___________(&#9608▓▓▓▓▓▓▓▓▓(&#9608
..._____________(&#9608▓▓▓▓▓▓(&#9608
________________(&#9608▓▓(&#9608
___________________(&#9608
__(&#9618▒(&#9618___(&#9618▒(&#9618___(&#9608
_(&#9618▒▒(&#9618_(&#9618▒▒▒(&#9618___(&#9608
_(&#9618▒▒▒▒(&#9618▒▒▒(&#9618_____(&#9608
__(&#9618▒▒▒▒▒▒▒▒(&#9618_____(&#9608
____(&#9618▒▒▒▒▒(&#9618______(&#9608
______(&#9618▒▒(&#9618______(&#9608
_________(&#9618______(&#9608
__________(&#9618___(&#9608
____________(&#9618_(&#9608
____________(&#9618(&#9608_▒▒▒▒▒
____█████__(&#9618_▒▒▒▒▒▒▒
___███.███_(&#9618_▒|_●_●_|▒
__██_*_* _██(&#9618__ \__•__/
__██__♥__██(&#9618_█▲:●:▲█¦█
___██___██_(&#9618-███¥███_¦██
_██___y___██"-_███¥███_¦██
_▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒██▒▒█¥██__██
_▒▒_▓▓▓▓▓▒▒_▒▒ ██¥██___██
__▒▒_▓░▓__▒▒▒▒███¥██___██
____▓▓▓▓▓▓_____███¥███_▒▒
___▓▓▓▓▓▓▓____●●●●●●●●●
__▓▓▓▓_▓▓▓____████████
_▓▓▓▓__▓▓▓___████_████
_▓▓▓___▓▓▓___████_████
_▓▓▓___▓▓▓__████__████
_▓▓▓___▓▓▓_████___████
_▓▓▓___▓▓▓_████___████
_▓▓____▓▓__████___█████
██_█__██_█▓▓▓"▓__▓▓▓_▓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…