2009 Eylül Anneleri

ya hüsniyecim iştahsız çocuk zor ya. şaşırdık babanemle ne yedirceğimizi. şimdi haftasonu benim elimden pek yemiyo naz yapıyor. ben de ne yedirsem telaşına düşüyorum beğenmezse kendimi kötü hissediyorum. öf öf

selam kızlaaar... ay çok özledim burayı ama iş yoğunluğundan yazamıyorum arada bakıp kaçıyorum. kocam yok malum onun işlerini de ben yapıyorum anam ağladı... herkesler iyidir umarım.

şekerim hoşgeldin ....hepimizi iyiyiz sende iyisindir inşallah...

ne güzel bi haber tebrik ederimm ...Allah tamamını erdirsin ben zaten hevesliydimm şimdi dahada heveslendim eve gidimde kocamı bi sıkıştırayım...

baharcımm duruyu en son götürdüğüm doktor demiştiki bana haftada en az 4 gün kaşık maması ver ama kahvaltı ama gece maması...bende kahvaltı maması alıyorum içine yumurta sarısı peynir ekliyorum öyle veriyorum çeşidine bağlı...yiyor maaşallah hem sanırım kilo almasına yardımcı olurmuş...karışımda veriyordum..

Benimki de göbekli ya. Çok kilolu olmadığı halde. İlerde uzayacak o zaman. Boylarını göbekte topluyorlar şimdi demek ki:)

Benimki de göbekli ya. Çok kilolu olmadığı halde. İlerde uzayacak o zaman. Boylarını göbekte topluyorlar şimdi demek ki:)

öyle olsa gerek benimkide öyle kurbağa göbeği....bu arada çin takvimi diye bişey var ona baktınmı 1 oğlun var buda kız olsa fena olmaz hani süper olur dimiii......

geçmiş olsun filiz . Allah korumuş. Bebeğine de geçmiş olsun cnm. Için rahatlasın canım bişeyi yokmuş .
teşekkürler

teşşekürler cnm canımız sağolsun diyoz zaten
saol

kızlar kahvaltı önerilerinize ihtiyacım var. Peynirli omletten sıkılmak üzereyiz.

evet bu ara çok göz var üzerimizde o öle yürüdükçe içim eriyo inş geçer
ayrılık zor olmuş ama geçti gitti sanada geçmiş olsun

Baktım canım oğlumda da tutmuştu. Bu da erkek görünüyor ya bakalım. Eşim erkek istiyor arkadaş olurlar diye. Sonra da 2 tane kızımız olacakmış. Ismarladık sanki töbe Yarabbim. Ben kız istiyorum aslında . 3. çocuğu belki düşünmem 2. den sonra. ama beyefendi 4 istiyor. Ben çalışıyorum 4 tane imkansız belki 3 diyorum. Ona da 2. ciden sonra karar veririm

kilo ile sorunumuz yok ben sağlıklı beslensin istiyom canım ya. yani tamam hapır hupur yemesin aa yemesi gerekenlerde zorlanmıyım bu kadar. kaşık mamasını deniyim bakalım saol.
evet bu ara çok göz var üzerimizde o öle yürüdükçe içim eriyo inş geçer
ayrılık zor olmuş ama geçti gitti sanada geçmiş olsun
saol canım. tabi ki senin için gider o öyle bastıkça ama ALlah dermansız dert vermesin gülüm. hafif bi incinme olmuştur belki ya da numara yapıyordur oğluşun.

ay kuzenim beni şu katalokla bişeyler satanlar varya ona üye yaptı .ben üye olunca o prim alacamış durumuda iyi değil diye kabul ettim.şimid ben nasuıl satacam.daha kocamında haberi yok:):92:

Hafta sonu oğlumu gezdirecektim ama hava kapalı yaaa. yağmur yağacak herhalde...Neyse bereket yağsın da çiftçilerin yüzü güler biz sağlıklı olalım da sonra da gideriz. Yaz 3 ay uzun nasıl olsa .

BENİMKİDE BANA NAZ YAPIYO YEMİYO AMA BENDE ÇOK BOZULUYORUM BİZİMKİDE KAHVALTIDAN ÇOK SIKILMIŞTI 2-3 GÜN ÇORBA VERDİK SONRA TEKRAR YEMEYE BAŞLADI

[saol canım. tabi ki senin için gider o öyle bastıkça ama ALlah dermansız dert vermesin gülüm. hafif bi incinme olmuştur belki ya da numara yapıyordur oğluşun.[/QUOTE]

AMİN AMİN BANADA NUMARA GİBİ GELİYO BAKALIM

ay kuzenim beni şu katalokla bişeyler satanlar varya ona üye yaptı .ben üye olunca o prim alacamış durumuda iyi değil diye kabul ettim.şimid ben nasuıl satacam.daha kocamında haberi yok:):92:

yandığının göstergesidir ......şaka şaka ne sattığın önemli şekerim çevren varsa pazarlık iyise gelirsin üstesinden ....bu aralarda amma çoğaldı bu iş ya..hatır için alıyorum ev doldu taştı...sendende alıyım bari kızz sümeyye....nede olsa kk arkadaşımsın ...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ve pazartesi iş başı
aylin al kız işyerinde arkadaş var bekar erek çabuk kız arkadaş bul dedim sana yüzük satacam diyorum. dünde eşimden cüzdan satın ama sözü aldım bu gidişle biz iflas ederiz..

günaydın şekerimmm ticaret bu hiç bişe belli olmaz ya batarsın ya batarsın dermişimmm...

selam kızlar... sümeyyecim ne satıyosun hayırdır yüzük falan demişsin .. makyaj malzemesi, deterjan , mutfak araçları , iç çamaşır falan satılıyo ama yüzük ilk defa duyudm azcık daha aç bakalım ...
bende hiç beceremem bu işleri zaten öğretmen olmasaymışım kesin aç kalırmışım ...
nasıl geçti hafta sonları baklaım.. herkesin keyfi yerindedir umarım..

haftasonu güzeldi kayananmlara gittik c.tesi ,pazarda eşimin amcasında sülale toplantısı vardı oradaydık.söylemesi ayıptır çiğ köfte partisi vardı ama eymen yüzünden pek bişeyy anlamadım.. görümcemin kızıda grip olmuş buda demektirki eymeen grip olacak öfff

ooo bayağı kapsamlı bir katalogmuş.. herşey var..ama bende denemiştim ünv öğrenciykende bende beceremedim bu işte ayrı bir kabiliyet istiyor bende yok ne yazık ki..
bende cumartesi deli gibi temizlik yaptım havada çok güzeldi babasıda Badeyi parka götürdü..akşamda dolaştık biraz.. dünde arkaşın oğlunun doğum gününe gittik tabi Bade öğle uykusundan kalkana kadar pasta falan kesilmiş sonuna yetiştik ama olsun ..
geçmiş olsun yeğenine inşallah eymene bulaştırmadan atlatır ..bu arada ben görümcenin kızını büyük sanıyodum Eymendende küçükmüş yeni ayrıldı eşinden sanırım.. yazık kızına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…