aylin mesaj verecek kimsem yok çok şükür gördüm beğendim yazdım..hem bu sayfdda sen ben hüsniye bahar gülcan arada demet başka kim varki hepinizede çok tşkrler güzle arkadaşlığınız için
demet dün kayınvalidemde yedik ama oynamaya gelincede kaynanam söyledi ben kafayı oynattım.buda oyun sayılır değilmi...
demeet ne diyorsan de kız ben bişey diyemiyorum senin annen diye başladığım an kocam sinirleniyor...sen benim yerimede söyle
kızz benim eşim git hallet demez .bu akdın sana ne yaptıki ne alıp veremiyorsun .kabul et onuda öyle diyor.yani kes sesini otur diyor...hüsniye zaten gaza geldim internetten fiyatlar çıakrım süslemeler davetiye kıyafet fikirler oluştu kafamda
demetcinmö sorma bu yeme derdi bizi mahvedecek ama bundan sonra karar aldım peşine düşmeyeceğim.. Iki gündür kahvaltıda çorba veriyorum yumurta yemek istemiyor diye yiyo baklaım.. Bugünde hiç oralı olmadım kendi kendine sofrada bizle yedi birkaç lokma sonrada çorbasını içti..sanırım bu yöntem fayda edecek yoksa kendilerini hepten nimetten sayıyolar...
Filizcim gördüm seni tekrar teşekkür edeyim sağolasın kilolarım yavaş yavaş gidiyo bugün tartı 64 dün altına düştü ve ben çok mutlu oldum...
demetcinmö sorma bu yeme derdi bizi mahvedecek ama bundan sonra karar aldım peşine düşmeyeceğim.. iki gündür kahvaltıda çorba veriyorum yumurta yemek istemiyor diye yiyo baklaım.. bugünde hiç oralı olmadım kendi kendine sofrada bizle yedi birkaç lokma sonrada çorbasını içti..sanırım bu yöntem fayda edecek yoksa kendilerini hepten nimetten sayıyolar...
filizcim gördüm seni tekrar teşekkür edeyim sağolasın kilolarım yavaş yavaş gidiyo bugün tartı 64 dün altına düştü ve ben çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?