2009 Eylül Anneleri

aylin mesaj verecek kimsem yok çok şükür gördüm beğendim yazdım..hem bu sayfdda sen ben hüsniye bahar gülcan arada demet başka kim varki hepinizede çok tşkrler güzle arkadaşlığınız için

aylin mesaj verecek kimsem yok çok şükür gördüm beğendim yazdım..hem bu sayfdda sen ben hüsniye bahar gülcan arada demet başka kim varki hepinizede çok tşkrler güzle arkadaşlığınız için

hayır canım yanlış anladın bizden birinemi diye sormadım hayırdır dedim durup dururken böyle bi söz yazınca benim gbi bazı olaylar yaşadın arkadaşlarınla ilgili onamı yorum yaptın dedim..ben dün üzücü bi olay yaşadımda dostum kim bilemiyorum şu dakkadan sonra...

mrb hn lar
yağız beyleri sallıyorum uyucak inş. ya bu çocuk yiyo ama nasıl yiyo mutfagı günde 2 kez silip süpürmekten bıktım vallahi düzgün yedirmek istersem azcık yiyo iki lokma fazla yesın diye off offf

bende burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum sümeyye iyi tanımışım sizleri yeriniz çok ayrı benım için...

çok güzel bişey yaptım netten ilkokul öğretmenimi buldum ve okulu aradım öğretmenimle konuştum...adam kız sümeyye büyüdünmü sen dedive cep no verdi arada konuşalım sonra dedi..

selam kızlar ben geldim ama labımızı virüsler sarmış oy üzden pek uğrayamıyom ...
iş çokkkk malesef...

selam kizlarrrrrrrr nasilsiniz
biz iyiyz allaha sukur yine beni yemek derdi aldiiiiiiiiiii offfffff sumeyye sen dun kocana gobek aticakdin yemek yerine ise yaradimi bende deneyimmmmmmm kizzzzzz

demet dün kayınvalidemde yedik ama oynamaya gelincede kaynanam söyledi ben kafayı oynattım.buda oyun sayılır değilmi...

demeet ne diyorsan de kız ben bişey diyemiyorum senin annen diye başladığım an kocam sinirleniyor...sen benim yerimede söyle

ben geldim gene.. sümeyye hakkaten para senden çıkacaksa kaynanana noluyor...para senin çocuk senin canın ne isterse yaparsın.. boşver sen onu sen içinden geldiği gibi yap..

demeet ne diyorsan de kız ben bişey diyemiyorum senin annen diye başladığım an kocam sinirleniyor...sen benim yerimede söyle

ahaaaaaaaaaaaaa al bide burdan yakkkkkkkkkkk of erkeklerin hepsi bir seker bende oyle basladigimda esimden gelen ilk soz
annem asagida git nedersen deeeee beni ortaya karistirmayin ikiniz cozunnnn derrrrrrrr

of nedir bizim bu halimiz asagidaki kizlar hosgeldiniz bakemmmmmmm

demetcinmö sorma bu yeme derdi bizi mahvedecek ama bundan sonra karar aldım peşine düşmeyeceğim.. iki gündür kahvaltıda çorba veriyorum yumurta yemek istemiyor diye yiyo baklaım.. bugünde hiç oralı olmadım kendi kendine sofrada bizle yedi birkaç lokma sonrada çorbasını içti..sanırım bu yöntem fayda edecek yoksa kendilerini hepten nimetten sayıyolar...

filizcim gördüm seni tekrar teşekkür edeyim sağolasın kilolarım yavaş yavaş gidiyo bugün tartı 64 dün altına düştü ve ben çok mutlu oldum...

kızz benim eşim git hallet demez .bu akdın sana ne yaptıki ne alıp veremiyorsun .kabul et onuda öyle diyor.yani kes sesini otur diyor...hüsniye zaten gaza geldim internetten fiyatlar çıakrım süslemeler davetiye kıyafet fikirler oluştu kafamda

ayy evet en gıcık durum.. valla isterse sinirlensin ben diyeceğimi derim.. benden çıksın lafta içime dert olmasın sonra dimi.. onlarda orat yolu bulmayı öğrensinler biz nasıl idare ediyoruz kocalarımızla kendi ailelerimizi dimi..

heyyyt bee kim tutar seni sümeyye.. ayy keşke yakın olaydık bizde gelir oynardık kızzz

ne güzel ilk zamanlar daha hızlı gidiyo ama kolay diyet değilmi ben hiç zorlanmıyorum

canim ben hep oyle yapiyorum uzun zaman oldu ellimle vermeyeli hep kendisi yiyor az veya cok ise yariyor allahdan ben sinir olmuyorum kendi ac olsa yer diyorum artikk

buarada tebrik ederim kg gidiyomus hadi hayirlisi
kiz sumeyye s.dugunumu yapacan hadi kim tutarseniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…