• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

cANIM BEN REKTÖRLÜK iDARİ VE mALİ iŞLER dAİRESİNDE ÇALIŞIYORUM DA. o HOCA İÇİN İYİ DİORLAR DA BİZİM REKTÖRÜN EN BÜYÜK RAKİBİ

selam herkese hava kapalı benim ruhum kapalı sabah bide kaza yaptık akşam olsa artık

bende istanbul teknikte idari mali işlerde çalışıyordum geldik burada sekreter olduk.ne iş verirlerse yaaprız maharetli kzıızm vesselam :3:
senide tebrik edrim ne güzel heveslendim şimdi çocuğa bak ama aksi bi durum olmazsa 3-4 sene çocuk yok ama kaza kurşusununa kurban gitmezsek..

Allah herkese istediği vakitte versin. Benim eşim çok istiyordu. Araları yakın olsun diye.Hamile olduğumu öğrenince ağladı çok duygusaldır kendileri. Ben kilolarımdan dolayı pek hevesli değildim. Artık ikisinin kilolarını birlikte veririm.

Kızlar sizin çocukların boyu ne kadar. Benim sıpa 76 cm oldu kısa geliyor bana. Çok takıyordum bu durumu. Geçen kapıcının kızıyla kıyasladım ( ne kadar ayıp) benimki 3 cm kadar uzun. o 3 hafta büyük. İçim rahatladı demek ki çok kısa değil. anneme çok kızardım bizi kıyaslama diye. Ama kendim anne olunca kendim de yapıyorum. Bir de eğitimciyim her çocuğun gelişimi farklıdır. Ama anne olunca ne eğitim ne eskiler kalmıyor hesapta..

filizcim geçmiş olsun canım. noldu?

teşekkürler cnm iki araç birbirine çarpmış yanlarından geçerken bizide başka araç sıkıştırdı(minübüs) bizde kazalı araca çarptık zincirleme kaza oldu maddi hasar var alllahtan kaskoda var ama insanın morali bozuluyo tabi bide kağan topallıyo yürürken dün doktora götürdük muayene etti bişi yok içiniz rahat olsun düşüp korkmuştur dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum

sen ne yaptın oğluşundan ayrı

herkese selam ben geldim..
öncelikle demetcim eşinle nize güzel yıllara.. Allah huzurunuzu bozmasın...

filizcim sanada çok geçmiş olsun cana gelene kadar mala gelsin boşver..burda dahava kapalı yağmaya başladı sinir oluyoruminşallah hafta sonu güzel geçer de evde tıkılmayız bari..

baharcım sende hoşgeldin.. gezdin tozdun ohhh işte olsa yinede değişiklik iyi gelmiştir...

kardelencim hayırlı olsun ayyy ne güzelll.. ikinci bebiş yolda..:emir_bebek: sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benimde kızımın boyu kısa 74 cm ..diğer bebeklerin yanında cücük kadar kalıyor ama sağlığı yerinde çok şükür napalım..

filiz geçmiş olsun...Allah beterinden korumuş..
eymeninde boyu kısa gibi ama göbeği var göbekli çocukların boyu birden uzarmış ona güveniyorum.kilo yok ama göbek önden gidiyor.komşumuz bu göbek değil bunlar hep boya gidecek diyor. bende görümcemin kızı evde olunca devamlı kıyaslama halinde kızlarda geveze oluıyor bizim eymen baba diyeemzken o yedi sülalesini sayıyordu :9:

filizcim başınızdan tuz ekmek çevirip bi fakire verin canım. çok geçmiş olsun. doktor bişey yok dese de insan kafasına takıyor işte. anne olunca buluttan nem kapıyorsun. inş kuzu da iyileşir hemen.
biz iyiyiz şükür. çok zor geldi. gece uyanıp durdum oğlum yanımda zannedip. sabah ta uyurum sanıyordum ama nerde erkenden açıldı gözler.
kardelen canım aman dert ettiğin kilo olsun. sağlıkla gelsin bebiş nasıl olsa verilir o kilo. ayyy nasıl heveslendim ALlahtan koca uzakta galeyana gelme tehlikemiz yok :D:D:D

hüsniyecim hoşgeldin canım. değişiklik oldu gerçekten. zaten gider gitmez roberto carlos la burun buruna gelmem baya değişikti. diyom adam biryerden tanıdık geliyo bana ama :)))) sonradan düştü jeton :27: :82:

sümeyye benim kızda göbekli.. hemde bazen noel baba gibi oluyor valla.. desene ilerde fidan olacak benimki...

evet bahar hakkaten tam ısırmalık sıkıştırmalık oldular.. kahvaltı benim içimde dert ben arada krep yapıyorum yada haşlanmış yumurtayı ezip içime muz, pekmez, fındıık ceviz ekleyip karışım yapıyorum başkada aklıma pek çeşit gelmiyor..

kahvaltıda bende hüsniye gibi bulamaç yapıyorum sonrada bizimle oturup zeytin yiyor, domates salatalığa bayılıyor..
göbekli çocuklar hakketen uzun oluyor benim abim ilkokula gitmek sitemzdi şişko diye dalga geçiyorlar diye 185 boyunda .ama eymen şuan görümcemin kızndan kısa gibi görümcemin kızı 2 ay küçük eymenden...

Back
X