2009 Eylül Anneleri

yagızı c.tesi doktor amcasına götürdük pratisyen hekim akdenız anemisi falan olabilecegini söledi kan testlerine göre dedik testleri almıştık yanımıza kızdı bu çocukta demir eksikligi bile yok başta demirin eksık olması lazım diğerleri önemli değil kanı sulanmış birazcık dedi testti yaptırmadı yazık yawruya yok bişeyi baksana sen kendini düşün 2 seneye kalmaz bel fıtıgı olursun dedi :))
evde de ayakkabıyı çıkarmıcakmışız düz tabanlık olmasın diye azcık kilosu varya

iyi canım ya çok gözün aydın.. için rahatlamıştır artık.. ee bu doktorlarda ne diye boşuna adamı telaşlandırı heleki insanın evladı söz konusunda..

hüsniyecim sorma kızamıyorum zaten çocukta haklı sıkılıyolar evde napsınlar biizmlede bi yere kadar zaman geçiyo farklı alanlar istiyolar yagızda apt.da bi ses duymasın heemn kapıyı açıyo muhtarı kesıldı apt.nın geçeni çeviriyo :))dün parka zıp zıp kurulmuş bindi nasıl hoşuna gitti çıkası gelmedi bu yaz eve girmeyiz harelde sizinde oralarda vardır deneyin düşüyo kalkmaya çalışıyo falan bayagı yoruldu dün akşam 9 da uyudu ama sabahta 6.45 ayaktaydık

saol canım ya rahatladık valla kafaya takmıştım bu dr larıda anlamak zor tam bilmeden hemen yorum yapıyolar hıhhh üzüldüğümüzle kalıyoz

sen erken yıkamaya başlamışsın bende geçen yaz 2 günde 1 yıkıyordum....bu arada gözün aydın bişeyi yokmuş paşanın demiştik sana kansızlıktır hepsinde oluyor....o bile yokmuş ....

evet canım onlrda sıkıldı iyice bizden değişik insanlar görmek istiyolar.. bade bir çocuk görsün sevincinden napacağını şaşırdı.. dün okula gelemeden önce dışarı çıkmak istedi bende bahçeye indirdim.. komşunun oğlunu gördü abiii diye nasıl çığlık ata ata koştu..sonra kovasını küreğini indirdik bakıcısı geldi benden sonra 3 saat daha oynamış ve eve gelince iki tane balık ve pilav yemiş hiç sorunsuz...bundan sonra parklardan çıkmayacağız sanırım..
ben görmedim burda zıp zıp küçük çocuklara göre varda 3 yaşından sonra alıyolar.. badede çok seviyo zıplamayı oda büyük keyif alırdı eminim..

valla özellikle Bade doğduktan sonra dr olan güvenim iyice sarsıldı .. birinin ak dediğine diğeri kara diyor yada saçma sapan korkutuyolar adamı..iyi dr denk gelmek lazım..

aylincim saol cnm donuna kadar kum toz giriyo bıcı bıcı yapıp yatıyo ögleden sonra bidaha çıkıyo ama bu haftalık bukadarmış serinledi hava kaç gündür çok güzeldi
ben onun abi diyen dillerini yerim kuzum benim maşallah yemeginide güzel yemiş yorulunca açıkıyolar tabi uykularıda ügzel oluyo onlar yorulurken bizde yoruluyoruz o da ayrı tabe burdaki zıpzıpta büyükler için çok kalabalık değildi adamda aldı küçük falan bişey demedi,bizim dr a floru sordum nerden duyuyon verilmicek kalıcı dişlerin erken çürümesine neden oluyomuş azcık ters zaten yaşlı adam bizlerden birinede 3 yaşa kadar verilcek demişti :44:

bizde artık aha sık banyo yapıyoruz.. hadi kızım banyo yapalım diyorum Badeye koşa koşa banyoya gidiyor hemen o yüzden bende daha sık yıkıyorum hem birlikte yıkanıyoruz zekli oluyor..yaz gelsin herhalde sudan çıkmayacak benimkisi..
flor için bizim dr üç yaşına kadar verilcek dedi nette de bir dr mutlaka verin diyor.. ama işte bade geri tükürdüğü için bende pek vermiş sayılmıyorum ama dr diline değse yeter diyor.. bakalım ilerde faydası çıkacak ortaya.. zaten bir konuda da drlar ortak bir fikir yürütse şaşırcam.. hepsi ayrı ayrı kitaopları mı okuyo acaba çok merak ediyorum..

ne güzel bizimki halen ağlar banyo yapınca o yüzden sık yapamadım hem havalar soğuktu...
flor dediğiniz kan damlası sanırımm....ben veriyorum arada unutuyorum ama kansız ya bizimki doktor demişti süt verme ama ben sabahlaerı içine bi tane bıldırcın yumurtası bi tatlı kaşığı bal karıştırıyorum keçi sütü veriyorum 150 cc bazen 200 cc...akşamlarıda yumurta hariç 150 cc içiyor...

yaklaşık 2 aydır bu düzen böyle ve maşallahı var acayip iştahı açıldı ve kilo aldı kilosu az aldı ama olsun ben yinede bu karışıma bağlıyorum...

Son düzenleme:

Merhaba,

benimde 2009 ekim doğumlu bir oğlum var.misafir olaraktopiğinizde dolaşırken mesajınızı okudum.
bizim bıcırıkdabiraz tombul ve bende evde ortopedikev ayakkabısı giydiriyorum.yanlış mı yapıyorum o zaman? sizin kilonuz kaçacaba?

bu arada sizede geçmiş olsun.:97:
cevabınız için şimdiden tşkediyorum.

Bade oldum olası sever banyoyu ama kışın başlarına doğru huzursuzlnamaya başladı banyoda bir müddet.. o zaman kucağıma alıp yıkamaya başladım çok huysuzlanmasın diye, şarkılar falan söyledik ..sonra tekrar alıştı eskisi gib şimdi bazen kendisi çeke çeke bizi banyoya götürüyor beni yıkayın diye.. gerçi kafasına su dökünce kızıyo bize oynunu bölüyoz diye ama sorunsuz geçiyo banyolar şükür..yoksa banyolar işkeden farksız oluyor..
flor küçük bir hap canım dişleri sağlam olsun diye verdi dr bize.. 3 yaşına kadar kullanıcaz..iyide kansız diye sütten vazgeçilir mi canım.. günde 500 ml aşmadıktan sonra kansızlıkla ilgili bir problem olmaz bence.. hadi çok kansızsa daha az içsin ama mutlaka içsin..peki yumurtayı çiğ mi koyuyorsun bu karışıma

bizede vermişti sahi ama ben kullanmadım çünkü içiremedim...yutmuyor suyun içine atıyorum suyu içiyor hapı dilinle tutuyor...hiç verme demişti gerçi kan değerleri okadar düşük değil ama dinlemedim...verdim sabah akşam gün içinde vermiyorum tabi...evet canım çiğ olarak katıyorum...

kahvaltıda bazen 1 tende haşlıyorum ....1 gün normal yumurta 1 gün bıldırcın yumurtası haşlıyorum ....1bıldırcın=8 yumurtaya eş değermiş...

günaydın hayırlı cumalar 18 mart şehitleri anma günü şimdi çanakkalede olmak vardı...
BU VATAN KİMİN ?

Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır;
Bir tarih boyunca, onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...

Tutuşup: kül olan ocaklarından,
Şahlanıp: köpüren ırmaklarından,
Hudutlarda gaza bayraklarından,
Alnına ışıklar vuranlarındır...

Ardına bakmadan yollara düşen,
Şimşek gibi çakan, sel gibi coşan,
Huduttan hududa yol bulup koşan,
Cepheden cepheyi soranlarındır...

İleri atılıp sellercesine,
Göğsünden vurulup tam ercesine,
Bir gül bahçesine girercesine,
Şu kara toprağa girenlerindir...

Tarihin dilinden düşmez bu destan:
Nehirler gazidir, dağlar kahraman,
Her taşı bir yakut olan bu vatan,
Can verme sırrına erenlerindir...

Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil,
Bu sevgi bir kuru ifade değil,
Sencileyin hasmı rüyada değil,
Topun namlısında görenlerindir...

Orhan Şaik GÖKYAY

öff yine haftasonu yine temzlik ev işi öffffffffff öfffffffff pazartesi sendromu değil cuma sendromu var bende..

öff yine haftasonu yine temzlik ev işi öffffffffff öfffffffff pazartesi sendromu değil cuma sendromu var bende..

günaydın sümeyyecimm...bugun birde şehitlerimize dua edicem...her cuma toplu dua ederimde...ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH....canımm ben hafta sonunu iple çekiyorum temizlik ayrı mesele tabi sınavlara çalışıyorum diye üstün körü yapıyorum.....komple evi süpür toz al yerleri sil dağınıklığı topla mutfakta bulaşık çamaşır as katla ütüle...2 güne bölüyorum ....hava kötü bu hafta sonu gezme planlarım suya düştü....

nice güzel yıllara ailenizden sağlık huzur mutluluk para eksik olmasın..........
duru bende kaç parçaya bölünüyorum haftasonu oğluşumla ilgilenmek istiyorum işten güçten vakit kalmıyorki..havalarda yağışlı bugün yarın güzel olsaydı parka giderdik kudurukla

kızlar facede aker aşarp sitesi var orayada üyeyim sizlerden iyi olamsın arkadaşlıklar kuruldu ve yarışmalr oluyor..geçen cuma ben eşarp kazandım..sizde ekelyin isterseniz yarışma olunca ben haber veririm mail atarsınız Giriş Yap | Facebook

selam kizlar
bugun bizim evlilik yildonumumuz
sizler nasilsiniz

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…

aylin diyecektin sanırım sümeyyeeeeeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…