bizde artık aha sık banyo yapıyoruz.. hadi kızım banyo yapalım diyorum Badeye koşa koşa banyoya gidiyor hemen o yüzden bende daha sık yıkıyorum hem birlikte yıkanıyoruz zekli oluyor..yaz gelsin herhalde sudan çıkmayacak benimkisi..
flor için bizim dr üç yaşına kadar verilcek dedi nette de bir dr mutlaka verin diyor.. ama işte bade geri tükürdüğü için bende pek vermiş sayılmıyorum ama dr diline değse yeter diyor.. bakalım ilerde faydası çıkacak ortaya.. zaten bir konuda da drlar ortak bir fikir yürütse şaşırcam.. hepsi ayrı ayrı kitaopları mı okuyo acaba çok merak ediyorum..
yagızı c.tesi doktor amcasına götürdük pratisyen hekim akdenız anemisi falan olabilecegini söledi kan testlerine göre dedik testleri almıştık yanımıza kızdı bu çocukta demir eksikligi bile yok başta demirin eksık olması lazım diğerleri önemli değil kanı sulanmış birazcık dedi testti yaptırmadı yazık yawruya yok bişeyi baksana sen kendini düşün 2 seneye kalmaz bel fıtıgı olursun dedi :))
evde de ayakkabıyı çıkarmıcakmışız düz tabanlık olmasın diye azcık kilosu varya
Bade oldum olası sever banyoyu ama kışın başlarına doğru huzursuzlnamaya başladı banyoda bir müddet.. o zaman kucağıma alıp yıkamaya başladım çok huysuzlanmasın diye, şarkılar falan söyledik ..sonra tekrar alıştı eskisi gib şimdi bazen kendisi çeke çeke bizi banyoya götürüyor beni yıkayın diye.. gerçi kafasına su dökünce kızıyo bize oynunu bölüyoz diye ama sorunsuz geçiyo banyolar şükür..yoksa banyolar işkeden farksız oluyor..
flor küçük bir hap canım dişleri sağlam olsun diye verdi dr bize.. 3 yaşına kadar kullanıcaz..iyide kansız diye sütten vazgeçilir mi canım.. günde 500 ml aşmadıktan sonra kansızlıkla ilgili bir problem olmaz bence.. hadi çok kansızsa daha az içsin ama mutlaka içsin..peki yumurtayı çiğ mi koyuyorsun bu karışıma
öff yine haftasonu yine temzlik ev işi öffffffffff öfffffffff pazartesi sendromu değil cuma sendromu var bende..
1 üye 4 ziyaretçi .bbg gibi oldu biri beni gözetliyor
selam kizlar
bugun bizim evlilik yildonumumuz
sizler nasilsiniz
nice güzel yıllara ailenizden sağlık huzur mutluluk para eksik olmasın..........
duru bende kaç parçaya bölünüyorum haftasonu oğluşumla ilgilenmek istiyorum işten güçten vakit kalmıyorki..havalarda yağışlı bugün yarın güzel olsaydı parka giderdik kudurukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?