kızlar sezeryan sonrası göbegi bayagı byük kalan varmı.benimkisi şuan 5 aylık hamiş gibi
canım tonimer bende kullandım ama hiç faydasını göremedim benim kızmında burnu tıkalı doktor gifer diye bi damla verdi akşam onu deniycez sende doktoruna bi sor istersen canım
sağol aynen canım yaa doyuyordur ama bizimde kilo durumu iyi yarın doktora gideceğiz bakalım sorucam işitme testi yapılıyormu diye..tonimer çok hafif kalıyor galiba açmıyor.. bu bizim bebek şapkada takmıyor yaa takınca kıyametleri koparıyor...belkide ondan tıkandı burnu ayy ne bileyimm..annelik zormuşş yaa ama çok keyiflii..opuyorumnanaktanayşecim canım geçmiş olsun ya gaz sancısı herkesin ortak derdi işte. bizimki de gece uyandı mı uyumak bilmiyor saatlerce kollarım kopuyor belim iki büklüm emzir avut derken sabahı ediyoruz. ben de pompa almadım. ne bileyim aranınca emziriyorum sürekli. doymasa ağlardı herhalde. kilosu da iyi gidiyor bakalım ayın 5inde kontrolümüz var doktor ne dicek. tonimer ben de aldım ama kullanmadım burnu tıkalı değil şimdilik şükür.
bu arada şu işitme testini falan yaptırcaksınız dimi?
maaşallah canım emeremer merak etme..kızım bugün emmeye başladı..çok mutlu oldum ilk defa reddetmeden mememi aldı.. dua edin kızlar inşallah emmeye başlar..
ben 1 haftalıkken yani bandajlarım çıktıktan sonra bikaçgün korsse taktım göbeğim indi gibi zaten eskidende öyle dümdüz bir karnım yoktu..aayy ben kaç kilo verdim hiç bilmiyomm yaa ..canım daha çok yeniyiz veririz takılma bence bunlara...kızlar sezeryan sonrası göbegi bayagı byük kalan varmı.benimkisi şuan 5 aylık hamiş gibi
çok iyi yapmışsın canım..hayırlı olsunn bi ara bende son halimi çekip göndereyimm..laelaelaelaelae2009 eylul anneleri dogum sonrası göbişleri alalım lütfen:))))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU kızlar kilo sorunlarımızı burda görsel bi biçimde paylasıp birbirimize moral veririz diye düşündüm....
bu arada ben 40 ini felan beklemedim cikardim arabasiyla bugun disari
gurultu ve tingir mingir seyahati sevdi uslu uslu durdu bende biraz hava almis oldum iyi geldi yoksa uykusuzluk ve yorfunluktan sinir krizi gecircektim
siz disari cikardiniz mi hic bebisleri
monovit d3 kullanan varmı aranızda? yahu bir türlü damlatamıyorum şişeden şırıngaylada ölçüsünü ayarlayamam diye vermedim help please(
iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt
iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt
canım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..maşallahı var oğlunun...benimde doğumdan sonra sütüm gelmişti ama elimde kan serum hiç eksik olmadığından dolayı emziremiyordum..açlıktan ağlıyordu benimkide..en son hemşireler mama verdi ülkeer hero baby Lactum1 mamanın adıda...o sayede sustu..sütün gelene kadar mama ver derim...bi tanığımın 2-3 güne kadar gelmişti..
Gülcancım nasıl sevindim anlatamam kırkbir kere maşallah oğluşumuza çok ii doğmuş. Bazı insanlarrın sütü geç gelebiliyormuş ama sakın moralini bozma hep kısa zaman içinde gelecek diye motive et kendini. Uyku gerçekten işe yarıyor sık sık uyumuya ve moralini iyi tutmaya çalış çok su iç hayatım.Ayrıca sen evdesindir şimdi ılık bir duş al. İnşallah en kısa zamanda gelecek tatlım birde çok yerde okudum ilk an sütünüz gelmese bile siz emzirin bebek onu getirtir yazıyordu.Sen gelmese bile emzir canımcım. Tekrar hayırlı olsun... Kokla benim için prensimizi...