Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yyaaa dünden beri oğlum tıkanıyo burnu değil ama genizi sesi de kısık gibi çıkıyo damla kullanıyom ama ne yapcam yaaaa???
canım benim kızımında burnu tıkalı aslında burnu değilde genzi tıkalı ne yapıcam bilmiyorum cuma günü dr gidicem özellikle sorucam sanada sölerim :)))yaa bana niye kimse cevap vermiyoooooo 2 sorumda cevapsız kaldı:çok üzgünüm:
selam kızlar bende en sonunda doğurdum biraz geç oldu 8 eylülde doğacak kızım 20 eylülde doğdu..yanlız kızımın suratı ufak ufak sivilcelerle doldu.. doktor hormonlardan dedi.. biz merak ediyoruz bakalım ne zaman geçecek...
selam kızlar bende en sonunda doğurdum biraz geç oldu 8 eylülde doğacak kızım 20 eylülde doğdu..yanlız kızımın suratı ufak ufak sivilcelerle doldu.. doktor hormonlardan dedi.. biz merak ediyoruz bakalım ne zaman geçecek...
gunaydin kizlar
gulcancim dert etme belki okumussundur bende yazmistim buraya elekttrikli pompaa ile gogsumu sagamiyorum diye
cok moralim bozulmustu
ilk baslarda sag sag gelmiyordsu benimde 30 cc felan anca cikardigim gunler oldu
ama tekrar tekrar denedim sanirim ilk ben poimpayi kullanamadim ya da gogsum sagilmaya alismasi gerekti
simdi iyi cikiyor/ sende en az 15 dk sagmayi dene pes etme
meryemcim demek sende bendensin valla canim cikiyor oglanla 24 saat ilgilenmekten
aynen herkes diyor zaten tipki babasi diye sen o kadar 9 ay tasi yedigine ictigine dikkat et besle buyut senden hic bisey almasin ben bunun hesabini sorarim buyuyunce
saka bi yana herkes daha cok degisir diyor bu arada bende hamile olmayi ozluyorum
oglumun burnu cok kotuydu bu gece uyuyamiyor burnundaki sumuklerden hikir hikir garibim
3 gundur serumm fizyolojik kullaniyorum ama fayda etmedi doktor baska biseyde vermedi napcam bilmiyorum neyseki atesi yok
yaaa kizlar bu soruyu ucuncu kez soruyorum nolur cevap yazin
benim oglun sirf anne sutu iciyor ama kakasi kokuyor daha once anne sutu icenlerin kakasi kokmaz demislerdi kursta sizde durum neee endise etmelimiyim
benim oglum emzik emmesine ragmen elini emmeye basladi yaaaa
cok korkuyoirum parmak emmesinden
Herkese günaydın,
Keyiflerde bebelerde iidir inşallah biz gayet iiyiz çok şükür. Ebrucum benim kızımın kakasıda kokuyor hatta yatağından kaldırmak için yanına gittiğimde battaniyesini açar açmaz anlıyorum kokudan kaydirigubbakcemile3 Valla allah kolaylık versin size 5 dk bile ayrılamıyorum başından diyorsunuz , biz yatılı misafirliğe gittik canım ve o gece defne hiç sorun çıkarmadı bütün gece monopoly oynadık o da uyudu:))) Darısı sizin başınıza inş.
Benim kızımda parmağını yakaladımı hiç kaçırmıyor ve onun o komik haline bayılıyorum. :roflol:
Bu arada kızlar gece yatarken bebişlerinizin üstünü kaç kat örtüyorsunuz?
canım allah analı babalı büyütsün. eylül bebeklerinde vakitli gelen pek yok zaten.ya erken geldiler ya geç kaydirigubbakcemile3
canım benım oğlumda da ses kısıklığı oluyor. sancısı çok olup bagırdıgı zaman sesi kısılıyor. tıkanmaya gelince benimde o konuda çok sıkıntım var. gögüs delıklerım genıs galıba. hızlı cekıyor çok süt gidiyor tıkanıyor. uykuya dalacakken uyku dagılıyor
canım benim kızımında burnu tıkalı aslında burnu değilde genzi tıkalı ne yapıcam bilmiyorum cuma günü dr gidicem özellikle sorucam sanada sölerim :)))
merhaba kızlar. dünden beri rating baya düşmüş yazan olmamış pek.
ya ali efe artık tek meme ile doyuyor. 7-8 bilemedin 10 dakika emiyor cork cork doyuyor.2 saat sonra ancak acıkıyor. iştahı mı az yoksa sizin de öylemi kızlar ya?
çağla şikelin oğlu olmuşşşş 2.770 gr hehe o kadındanda daha ağır bi bebe beklenmesdi zati
Allah analı babalı büyütsün yavrucaklarını inş.
Çağlaya bak sen en azından beni geçmiş:)) Defne 2560gramdı. Herhalde zamanında doğan bebeklerimiz arasında en zayıfı benim kızımdı...
amin :)) nasılsın tülaycım burun veya geniz tıkanıklığı bizde de var. fakat yusuf un gözyaşı kanallarından biri tıkalı bu homurtunun ondan kaynaklandığını söyledi masaj yaparak açmaya çalışıyoruz şükür günden güne iyileşiyor. ama sanki bana ondan kaynaklı değiilmiş gibi geldi çünkü gözü geçmek üzere ama homurtu her sabah oluyor.
๒คl๒öςєğเ๓;9877772 .!.:Merhaba canım. bende 37. haftamda dogum yaptım 2750 gr dogdu bebegim.şimdi 53. günümüzde 5 kilo olmuş cok şükür. defne su nasıl annesi. sürekli takip ediyorum.uslu bir bebek. benim kızımda cok uslu arada bir huysuzlaşıyo ama olsun.
kıslar benim kanama bitmişti yine başladı ya eşimde doktorun verdigi ilacın yan eti,leri saptanmadıgı içi n içmemi istemiyo bebegi emziriyom die napcam şaşırdım sinirlerim bozulmaya başladı artık
Canım ben 38+3 iken doğum yapmıştım. 56. günümüzde kıyafetsiz 4,5 kilo idi Defne. Evet çok şükür gerçekten uslu bir kızım var..İlk 1 ay biraz zordu ama şimdi gayet ii gidyor herşey... Arada benimkininde huysuzlaştığı elbette oluyor ama bebek bu tabiki olacak. Maşallah senin kızına da çok güze kilo alımı sadece anne sütümü veriyosun?