devam edincede gelmio işin garibi 20 dk sagıyım 3-5 dkdan sonra bitiobenimde ilk dakikalarda geliyo bittikten sonra ben devam ediyorum sağmaya sonra tekrar geliyo.. kaç dakika sağıyosun göğsünü ben en az15-20 dk sağıyorum..
bende ulker alıop deneyim bi bakalım kılo alımı nasıl olcakben 15 dakika ssağmayla 90 cc çıkarıyorum...sonrasında damla gibi geliyor...
mama olarak ben ülker hero baby lactum veriyorum..içerik olarak en zengin mama o bana göre..çünkü hepsini kıyasladım..birde 1 haftadır bu mamadan bulamıyordum..yerine aptamil verdim..oğlum hiç kilo almadı bu süreçte..normalde en az 200 gr alması gerekirdi...
hayırlı olsun canım allah damatlıgını göstersinHerkese iyi akşamlar. Ben oğlumu çarşamba günü sünnet ettirdim. İyileşme sürecindeyiz şuan. Yapışıklık olduğu için pipisinin baş kısmı biraz hasar görmüş iyileşme süreci buna bağlı olarak biraz uzayacak sanırım.
Artık kız aramaya başlayabilirim oğluma:)))
medelanın elektrıklı canımcanim tam tersi cogalmasi gerekiyor lmaz:bende oyle waslla ama el makinesimi yoksa elektriklimi gulcancim.
mama kizlar suuttunuz yetiyorsa vermeyin cunku mama bebeklerin basini buyutuyor herkes kilo aliyor saniyor ama kafa yapisinin seklini bozuyor mamalarinizida doktor onerisine gore kullanin lutfennnnn
kafa meseleside çok dogru mama yiyen bebişleri başı büyük oluyo:1no2:
inş.benımde artar ebrucum sabah sagdım 60 ml geldi maşallah diyim ama sabah old.için olabılır gun içinde azalmaz inş.gunaydin kizlar
gulcancim dert etme belki okumussundur bende yazmistim buraya elekttrikli pompaa ile gogsumu sagamiyorum diye
cok moralim bozulmustu
ilk baslarda sag sag gelmiyordsu benimde 30 cc felan anca cikardigim gunler oldu
ama tekrar tekrar denedim sanirim ilk ben poimpayi kullanamadim ya da gogsum sagilmaya alismasi gerekti
simdi iyi cikiyor/ sende en az 15 dk sagmayi dene pes etme
...............
hayırlı olsun begümcümselam kızlar bende en sonunda doğurdum biraz geç oldu 8 eylülde doğacak kızım 20 eylülde doğdu..yanlız kızımın suratı ufak ufak sivilcelerle doldu.. doktor hormonlardan dedi.. biz merak ediyoruz bakalım ne zaman geçecek...