2009 Eylül Anneleri

Kizlar benim dr colinox adinda gaz ilaci verdi gunde uc defa on damla su veya sut ile karistirip veriyorum tavsiye ederim bize cok iyi geldi Bu arada selamsiz konuya daldim ama Ela kucagimda uyiyo tek elle yazmak zor oluyo

:roflol: :roflol: :roflol:
eskiden 2 saat girmiyim 5-10 sayfa ilerlerdik şimdi 24 saatte 2 sayfa geçmiş :roflol: :roflol:

bi çok bebişiizin gaz sorunu var sanırım..
aman diyim maşallah bizimki alttan üstten sesli sesli salıyor valla :roflol:
Allaha şükür huysuz bi bebek değil, sadece sürekli kucağımda onu da ben yaptım :roflol: :roflol:

selam canlar nasilsiniz ya kizlar benim oglan 3gecedir uyuyamiyorrrrrrrrrr zombi gibi boldum walla gozlekafamçokkarıştır falan.saati sattineydi bebisime nazar degdi bir nisana gittikkkkkkkkkkkmafoldumben

saol fatoscum yaaa hepimizinki cok guzel masallah melek bunlar
kucagina alma alismasin diyorlar ama kiyamiyorum ki yaaa surekli tepemde valla

canim hertkese ayniseyleri soylluyorlar ilk alanda kendileri oluyorrrrrrrrrrrrrrr:eek:klava::eek:klava::eek:klava: benimkiler -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay popomuzu kaşıyalım bizim de sorunumuz yok çok şükür uykuyla, sadece emmeye sık uyanıyor o kadar valla...
okuyun annesi bebişe, babası da sen de bol bol okuyun :)

valla demetçim o bebekler bizim sevgimize muhtaç, ne derlerse desinler boş ver...
dediğin gibi, kucağa alıştırma diyorlar, derken bi yandan da kucağa alıyorlar ne iştir anlamadım valla...

ay popomuzu kaşıyalım bizim de sorunumuz yok çok şükür uykuyla, sadece emmeye sık uyanıyor o kadar valla...
okuyun annesi bebişe, babası da sen de bol bol okuyun :)

valla demetçim o bebekler bizim sevgimize muhtaç, ne derlerse desinler boş ver...
dediğin gibi, kucağa alıştırma diyorlar, derken bi yandan da kucağa alıyorlar ne iştir anlamadım valla...

sorma mervecim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: ama yapamiyorum buyuklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: merve bebisinin fotosunu eklesene merak ettimmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

sorma mervecim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: ama yapamiyorum buyuklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: merve bebisinin fotosunu eklesene merak ettimmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

anlıyorum canım yaa bilmem mi!!! :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:
eklemeye çalışıyorum ama resimleri tanımıyor yaa :KK43:
denemeye devam ediyorum canım olacak inş..

benim kızda alıştı kucağa annemle babam alıştırdı sağolsun.. sadece kucakkta değil kucakta gezmek istiyo durunca basıyo çığlığı..evin içini turluyoz hergün.. merve hadi bekliyoz miniğin resmini..

ya kızlar düşünüyorum da...
ne hayaller kuruyorduk, nasıl geçirdik dokuz ayı değil mi...
umduğumdan da mucizevi bişeymiş bu...
beklediğim duygular çok hafif kalıyor bu mükemmeliyetin yanında....
en önemlisi hala aynaya bakınca kahkaha atasım geliyor: ANNE Mı OLDUN KIZIM SEN :roflol: :roflol: :roflol:

ya imageshack da çalışmıyo eklenti ekleme kısmı da... uğraşıyorum hala...

merveeeemm hoşgeldin canıımm neelerdeydin kızım yaa çok merak etik senii..
maşallah kızçen çok güzell...
doğum nasıl oldu cicimmmmmm merak ettimdee :)))))))))

ya kızlar düşünüyorum da...
ne hayaller kuruyorduk, nasıl geçirdik dokuz ayı değil mi...
umduğumdan da mucizevi bişeymiş bu...
beklediğim duygular çok hafif kalıyor bu mükemmeliyetin yanında....
en önemlisi hala aynaya bakınca kahkaha atasım geliyor: ANNE Mİ OLDUN KIZIM SEN :roflol: :roflol: :roflol:

ya imageshack da çalışmıyo eklenti ekleme kısmı da... uğraşıyorum hala...

evet hala şaka gibi ANNE OLDUK...

maşallah kızına prenses gibi olmuş..:nazar:

sağol canım benim kaydirigubbakcemile3

merveeeemm hoşgeldin canıımm neelerdeydin kızım yaa çok merak etik senii..
maşallah kızçen çok güzell...
doğum nasıl oldu cicimmmmmm merak ettimdee :)))))))))

ooyyyy kimleri görüyoruuummmm zemuszemus
normal oldu gamzecim normaaall, valla yırtına yırtına doğurdum resmen öldüm bi dah geldim :roflol: :roflol: :roflol:
burda konuşmak, bilmeden sallamak gibi olmuyormuş valla :roflol: :roflol:
sen ne yaptın, normal miydi_?

evet hala şaka gibi ANNE OLDUK...

ay bana çok komik geliyo yaa hala çocuk hissediyorum ki anne olmak :roflol: :roflol:

hepiniz emzirmeye falan mı gittiniz kızlaaarrrr :roflol: :roflol:

bi akşam eşime dedim ki, "ben olsam kendimin yanına bile yatmazdım, süt ineciği gibi oldum baksana bi emzir bi sağ" :roflol: :roflol:
meme ucu çatlaklarınız nasıldı kızlar_? benim göğüs uçlarım çıkmamıştı hala, bebeğim tutabildi ama memeler mahvoldu....
sağ göğsümde bi yara açıldı, iltihap bile oldu, bebek emmemeye başlamıştı zaten...
korktum süt gidecek diye, kafayı yiyordum nerdeyse...
sonra el pompası getirdi komşum, onunla sağıp verdim biberonla, bi hafta...
sonra baktım bu cadı kız tembelliğe alıştı, biberonda çok geliyor diye sevmeye başladı, yara da kapanmaya başlamıştı, bıraktım sağmayı emzirdim tekrar...,
iki haftalıkken başladık 3. haftada memeye devam ettik yara hala açık ama bebeğim emiyor sütüm var çok şükür... çok az kaldı zaten kapanmak üzere...,
ama o günlerde dikişler de göğüsler de hiç geçmeyecek gibiydi... bebek 15 günlükken 15 aylık bi zaman geçmiş gibi geliyordu valla :roflol:
aaah ah eski günler... 38 olduk artık :roflol: :roflol: :roflol:

yaa mervecim süper valla ne şanslısın yaaaa bana kısmet olmadı normal doğum sancılarını çektim ama çıkmadı velet :)))
kızımın mesanesinde ufak bi sorun olduğu sanıldı ondan normal doğum yaptırmadılar.. iyikide olmamış kızımın sağlığı herşeyden önemli nede olsa okadar ay onun iyiliği için nelere katlandım bide karpuz gibi yarıverdiler amaaan canım nolceeeeekk :)))
dediğin gibi koca göbekli gebeşlerken şimdi anne olduk dahada neler olcez bakalım demi ama :)))

çok şükür sağ salim aldık kucaklarımıza ya, gerisi boş valla...
mhteşem bişey yaa bunları yazarken bile duygulanıyorum valla nasıl bi sevgiyse bu :)
ben de doğumda bağıranlara çok kızardım, abartıyorlar derdim...
bre salak yaşamadığın şey hakkında ne yorum yapıyorsun değil mi :eek:klava: :eek:klava:
sancı odasında 9 kişiydik valla en çok ben bağırdım :roflol: :roflol: iki gün sesim kısıktı :roflol:
inanılmaz bişey valla kesinlikle anlatılmaz yaşanır denilebilecek bişey :roflol: :roflol:

kızlar yaaa doganın kafasının arkasında sol lobda diyim böyle bi kemik var belirgin dışarıya doğru diğer tarafta aynısı yok ne olur bebekleriniz kafasını bi yoklayın böyle bişey var mı. elime böyle uzun bir kemik geliyor hafif çıkıntılı... acil cevap bekliyorum forumda olanlardan içim sıkıldı akşam akşam farkedince ya. :KK43:

X