salihascım burada kaloriferler yanmaya başladı çoktan.sen hangi şehirdeydin.
mrb kızlar günaydın.saatler geriye alınmış.kaçta yattık kacta kalktım habersizim.niye geri alırlar şu saatleri erkenden hava kararıyor.izmirde neysede şimdi evime gidince oralarda erkenden akşam oluyor.
neyse kızlar ben sabah bir kalktımki benim boğazım ağrıyor burnum akıyor ben nezle yada grip oldum.kızıma gecsin istemiyorum.ne yapmalıyım sizce.e bugün pazar drada gidemem.zaten ilaç kullanmak istemiyorum.acaba kızıma gecmemesi için maskemi kullansam.
Kızlar biz bugün tam 60 günlük olduk hihoyyyt
geçmiş olsun cnmcım dikkat et kendine ve bebişineecanım ben şimdi izmirdeyim haftaya urfaya evime geliyorum.iki sehirde sıcak cok soğuk olmuyor.kızlar benim grip yada nezle neyse iyice azdı.kızım şimdicik uyudu.bende biraz dinleneyim bari.görüşürüz.
çok saol meryemcim özledim valla senınle konuşmayı hiç denk gelmedık yaw ben giremıyomkı dogru düzgün bazen ıkı okuyup çıkmak zorunda kalıyom tek başıma zor yetişiyorum valla
benım yavrum 20 günlükken 300 gr almıştı tam 4 kılo olmuştumafoldumbençok azzz dün aşımız vardı ama babamız işten zaman ayırıp gıdemedık aşıya p.tesi görcez bakalım nekadar olmuş yavrum ben kaçtı şimdilik uyandı beyfendı iii geceler sizeee
dilekcim maşallah canım sütünede uzun cvp yazmak ısterdım ama zırlıyo
slm kızlaaarrrrr bizde dün akşam bayağı bi uçurduk 40 mızı şehir dılında ablama gittik
pooofff bayağı zor oldu çocukla ama alışcaz inş.eşime sinir oldum çıkarken evden acele ettirdi bana hala eskisi gibi sandı herhalde beni...
yaaa bide şöle zor oldu hava değişiyorya bizim ev sıcak ablamın ev serindi çocuğa ne giydireceğimi şaşırdım TAVSİYEM bi yere giderseniz bol bol yelek hırka alın bebişlere......bizim evde içine bişi giydirmiyom ve üzerine ince batt.örtüyorum elleri dışarda olsada sıcacık ama başka evler serin olabiliyoorrr......alışveriş yapmam lazım oğluma...içine ne giydireceksiniz kışa???
geçmişi bi okıyım kaynatmışsınız yineee
Tülay 40ınız hayısrlı olsun canım; Allah uzun, sağlıklı, güzel yaşlar versin inşallah
Dilek sizin de 60ınız kutlu olsun :) darısı bizim başımıza bakalım
nbr canım ?? nasılsınız bakalım ?? bu arada bizde gezmelere gittik acemilik kıyafetimiz az geldi bi altına yaptı sırtına kadar çıktı ekstra kıyafet vardı ama yetmedi diceğim bol bol bez kıyafet ve seninde dediğin gibi önümüz kış yelek ve hırka
sorma canım ya geçtiğimiz pazartesi alışverişe gittim hiç bişi kalmadı giydirecek ir sürü kıyafet eldım yine bakalım ne zamana kdar gidicek :)) iki ginde bir makina açıyorum bazen kusuyo dışına çıkartıyo deterjan dayanmıyo kaydirigubbakcemile3:hulya:slm tatlım yok ben aldım kıyafette üzerine yelek az almışım ee içlik yok üşüdümü,iyimi diye kafayı yedim örttüm bol bol bende napim alışşaz bide şeye gıcık oluyom,yeni bi kıyafet giydiriyorum.bol bol üzerine süper.... 2 kez giydiğinde dar gelmişş oluyooo görenler bu sefer neden dar giydiriyosun dio Allah ım.... sinir oluyom yaaaaa kardeşim bi kıyafete doyamadan daralıyooo
ahh canım benimmmmm maaşallah barekAllah allah nazardan saklasın pek tatlı,,,
sorma cnm aslında bir sürü kıyafet var ya küçük yada büyük sinir yaaa
sağol canım bizdede bir sürü elbise var ama büyük geliyo artık ilerde giydiricem
evde yalnızım annemleri arayımda gelirken maske alsınlar.eczanelerde bulunur sanırım.nane benimde aklıma geldide sütü azalttığı için içmeye korktum.bir ıhlamur yapayım ben en iiyisi.
emelcim siz oralarda soba yakmaya başlamışsınızdır herhalde (yada kalorifer)
Kızlar biz bugün tam 60 günlük olduk hihoyyyt