2009 Eylül Anneleri

salihascım burada kaloriferler yanmaya başladı çoktan.sen hangi şehirdeydin.

canım ben şimdi izmirdeyim haftaya urfaya evime geliyorum.iki sehirde sıcak cok soğuk olmuyor.kızlar benim grip yada nezle neyse iyice azdı.kızım şimdicik uyudu.bende biraz dinleneyim bari.görüşürüz.

Canım çok geçmiş olsun umarım bulaşmaz bebeğine emelinde dediği gibi maske mutlaka tak ebeğe yaklaşmasan bile ortak soluduğunuz havadan bile bulaşıyormuş virüs... Eşim grip olduğunda kızıma hiç yaklaşmadı ama o yine de kaptı virüsü...

Burda da kaloriferler yanmıyor hala kasım 15 demedikten sonra da yanacağını hiç zannetmiyorum...Havalar hala güzel buralarda.

slm kızlar :)) dilekçim yavrunun 60 yaşınıda görürüsün inşallah canım :)) canım bu arada pudrayı sölediğin için sağol bilmiyodum aydınlattığın için saol :)) salihas canım geçmiş olsun inşallah bebişe geçmez kendine dikkat et bol bol dinlen boş vakitlerinde :)) kızlar aranızda emzik kullanan varmı?

slm kızlaaarrrrr bizde dün akşam bayağı bi uçurduk 40 mızı şehir dılında ablama gittik
pooofff bayağı zor oldu çocukla ama alışcaz inş.eşime sinir oldum çıkarken evden acele ettirdi bana hala eskisi gibi sandı herhalde beni...
yaaa bide şöle zor oldu hava değişiyorya bizim ev sıcak ablamın ev serindi çocuğa ne giydireceğimi şaşırdım TAVSıYEM bi yere giderseniz bol bol yelek hırka alın bebişlere......bizim evde içine bişi giydirmiyom ve üzerine ince batt.örtüyorum elleri dışarda olsada sıcacık ama başka evler serin olabiliyoorrr......alışveriş yapmam lazım oğluma...içine ne giydireceksiniz kışa???
geçmişi bi okıyım kaynatmışsınız yineee

Son düzenleme:
Tülay 40ınız hayısrlı olsun canım; Allah uzun, sağlıklı, güzel yaşlar versin inşallah

Dilek sizin de 60ınız kutlu olsun :) darısı bizim başımıza bakalım

Kızlar biz bugün tam 60 günlük olduk hihoyyyt

maaşallah cnm prensesine Rabbim nice sağlıklı huzurlu ömürler versin inş. yavrucuğuna

canım ben şimdi izmirdeyim haftaya urfaya evime geliyorum.iki sehirde sıcak cok soğuk olmuyor.kızlar benim grip yada nezle neyse iyice azdı.kızım şimdicik uyudu.bende biraz dinleneyim bari.görüşürüz.
geçmiş olsun cnmcım dikkat et kendine ve bebişinee

gülcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn cnm şu msn aç bari yaaafffff görüşemiyoz denkgelemiyoz özledim valla

nbr canım ?? nasılsınız bakalım ?? bu arada bizde gezmelere gittik acemilik kıyafetimiz az geldi bi altına yaptı sırtına kadar çıktı ekstra kıyafet vardı ama yetmedi diceğim bol bol bez kıyafet ve seninde dediğin gibi önümüz kış yelek ve hırka

slm tatlım yok ben aldım kıyafette üzerine yelek az almışım ee içlik yok üşüdümü,iyimi diye kafayı yedim örttüm bol bol bende napim alışşaz bide şeye gıcık oluyom,yeni bi kıyafet giydiriyorum.bol bol üzerine süper.... 2 kez giydiğinde dar gelmişş oluyooo görenler bu sefer neden dar giydiriyosun dio Allah ım.... sinir oluyom yaaaaa kardeşim bi kıyafete doyamadan daralıyooo

sorma canım ya geçtiğimiz pazartesi alışverişe gittim hiç bişi kalmadı giydirecek ir sürü kıyafet eldım yine bakalım ne zamana kdar gidicek :)) iki ginde bir makina açıyorum bazen kusuyo dışına çıkartıyo deterjan dayanmıyo kaydirigubbakcemile3:hulya:

evet canım yaklasık 1 aydır geceleri kaloriferlerimiz yanıyo gunduz de harika bir gunesimiz var evin içi sıcacık oluyor yani .....

Kızlar benim cadı resmen sallanamya alıştı. gündüz salıncağı sallanmadan uyumuyor. aslında çok kriz boyutunda gaz problemi de yoktu ama yatağında durunca önce bık bıklıyor sonra ağlamaya başlıyor. ya kucak ya sallanma derken alıştı valla.
şu çocugu yatakta büyüyenlere imreniyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…