2009 Eylül Anneleri

kızlar berbat bir gece gecırdık:KK43: saat 11 de basladı sabah 5:30 a kadar çığlık çğlıga agladı. susturmak çok zordu. uyku zaten yok:KK43: saat 5 gibi fitil verdim. agrı kesici. 5:30 da ancak uyudu. içim gitti çok üüzüldüm. çok acıklı agladı kzuum

kıyamam canım yaaaa ....bir kaç gun once biz oyleydik ..kesintisiz aglamak.....saat 12-1 gibiydi...arabayla gezdik banamısın demedi en sonunda acile gittik gaz sancısı dedi......bir gun once ne yedigimi sordu karnıbahar yemistim ondan dedi

emelcım ben hiç gaz yapacak bişeyde yemıyorumkı. gazıda azdı dun karnı yumusaktı yanı.

bende oyleyim artık canım bakma o zaman bile bile yedim resmen diyet yapıorum agzıma gaz yapcak hiçbisey koymuyorum

meryemcim geçmiş olsun canım. kıyamam kuzucuğa yaaa. allah sabır versin size de canım gerçekten çok zor oluyor.biz de yaşıyoruz zaman zaman. insan hem üzülüyor hem de elinden bişey gelmediğinden sinirleniyor. şimdi iyidir umarım.
emel ben de gece çayı aldım da o bizim için değilmiydi ya bebişler içinmiydi?

kızlar benim kız buğün iki defa hafif sümüksü kaka yaptı.ishal yok renk sarı.nette arastırdım ishal yoksa normal kabul ediliyor.sizin bilginiz varmı bu konuda

canım bizim bir arkadasın tanıdığındada bu durum olmuştu.ama sanırım dr bir krem vermişti yanlış hatırlamıyorsam.ama sanırım bazı bebeklerde olabiliyormuş.cok gecmiş olsun.
,

Evet canım kremle de halledilmeye çalışılıyormuş bakalım inşallah gerek kalmaz bugün baktımda sanki açılmış gibiydi yada ben anlamadım...

KIZZZZZZZZZZZLARRRRRRRRRRR BUGUNN KIRKIMIZ CIKTIIIIIIIIII........ OGLUMUN ELİNE YUMURTA VERDİMM BEREKETLİ OLSUN DİYE YUZUNE UN SURDUM AKSAKALLI Bİ DEDE OLUNCAYA KADAR ÖMRÜ OLSUN DİYE ELİNEDE PAMUK VERDİKK PAMUK GİBİ HUYU OLSUNN DİYEEEkaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun Fatoşcum... Ne güzel adetlerimizi yerine getirmişsin hepsi gerçekleşir umarım.

kızlar berbat bir gece gecırdık:KK43: saat 11 de basladı sabah 5:30 a kadar çığlık çğlıga agladı. susturmak çok zordu. uyku zaten yok:KK43: saat 5 gibi fitil verdim. agrı kesici. 5:30 da ancak uyudu. içim gitti çok üüzüldüm. çok acıklı agladı kzuum

Meryemcim çok geçmiş olsun ahhh azıcık büyüselerde ne dertleri olduğunu söyleseler di mi? :Önceden ahh karnımızdan çıksalarda rahatlasak diyorduk şimdi bunları diyoruz sanırım böyle böyle yaşlanıp gideceğiz biz bu bebeklerle kaydirigubbakcemile3

iyi geceler annecikler
yine herkes burda maşallah kıskanıyom haa nasıl fırsat bulupta yazıyonuz ben duşa gırcek vakti zor buluyorum
dilekcim geçmiş olsun canım 6 aya kadar gececektir hiçbişeycigi kalmaz bak gör maşallah canım kilosu gayet ii blogunda okudum cicilerinide güle güle giysin
fatoş tülay gözünüz aydın bugun 40 ınız çıktı
meryem canım senın yaşadıklarını 2 gecedır bende yaşıyorum gece 12-1 bi başlıyoruz sabah5 e kadar aynı bizimde gaz degıl gibi anlamadım gitti ne agrısı bukdar aglıyo allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor uykusuzlugu geçtim derdini bilememek ınsana koyuyo

,

Meryemcim çok geçmiş olsun ahhh azıcık büyüselerde ne dertleri olduğunu söyleseler di mi? :Önceden ahh karnımızdan çıksalarda rahatlasak diyorduk şimdi bunları diyoruz sanırım böyle böyle yaşlanıp gideceğiz biz bu bebeklerle kaydirigubbakcemile3

ah dilekcim dogru diyosun dogurmak için can atıyoduk içimizde iken çok daha rahattık şimdi ben büyüsün diye gözünün içine bakıyorum herkes bana bunlar iii günlerin biraz büyüyünce gör bi hareketlensin diyolar bu gidişle her geçen günümüzü arıcaz

ah dilekcim dogru diyosun dogurmak için can atıyoduk içimizde iken çok daha rahattık şimdi ben büyüsün diye gözünün içine bakıyorum herkes bana bunlar iii günlerin biraz büyüyünce gör bi hareketlensin diyolar bu gidişle her geçen günümüzü arıcaz
canım ne güzel moral veriyorsun öyle....

iyi geceler annecikler
yine herkes burda maşallah kıskanıyom haa nasıl fırsat bulupta yazıyonuz ben duşa gırcek vakti zor buluyorum
dilekcim geçmiş olsun canım 6 aya kadar gececektir hiçbişeycigi kalmaz bak gör maşallah canım kilosu gayet ii blogunda okudum cicilerinide güle güle giysin
fatoş tülay gözünüz aydın bugun 40 ınız çıktı
meryem canım senın yaşadıklarını 2 gecedır bende yaşıyorum gece 12-1 bi başlıyoruz sabah5 e kadar aynı bizimde gaz degıl gibi anlamadım gitti ne agrısı bukdar aglıyo allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor uykusuzlugu geçtim derdini bilememek ınsana koyuyo

Gülcan Teyzesi çok teşekkür ederiz blogumuzu da takip ettiğin için ah be canım inşallah dediğin gibi olur evlat çok zor birşeymiş yaa gün geçtikçe aradaki bağ kat kat kuvvetleniyor. İnsan hiç kıyamıyor di mi ağladıklarında. Bazen 1 saatliğine onu bırakıp markete gittiğimde bile eve nasıl özlemle dönüyorum var yaa. İnsan ilk günlerde panik, çaresizlik, sıkıntı ve acılar içinde o anların tadını çıkaramıyor ama şimdi geçen her dakika cennet onunla... Umarım seninkide düzelir canım kırkınız çıkmadı di mi daha? Doğrusu pek farkeden birşeyde olmuyor açıkcası benim kız bir gün çok uyuyorsa öteki gün hiç uyumuyor böyle geçinip gidiyoruz... Topicte çok takılma olayına da gelince valla eşim sayesinde diyebilirim:)))) Canım kocacım benim...Şeniz

kzılar pişik için bebeğiniz bol bol pudralayın ben öle yapıorum

Canım bebeklerde pudra kullanılması sakıncalı sakın altını değiştirirken falan kullanma enfeksiyonlara yol açıyor, vücudunun diğer yerlerine de kullandığında derisi nefes alamıyormuş bilgin olsun.

Gülcan Teyzesi çok teşekkür ederiz blogumuzu da takip ettiğin için ah be canım inşallah dediğin gibi olur evlat çok zor birşeymiş yaa gün geçtikçe aradaki bağ kat kat kuvvetleniyor. İnsan hiç kıyamıyor di mi ağladıklarında. Bazen 1 saatliğine onu bırakıp markete gittiğimde bile eve nasıl özlemle dönüyorum var yaa. İnsan ilk günlerde panik, çaresizlik, sıkıntı ve acılar içinde o anların tadını çıkaramıyor ama şimdi geçen her dakika cennet onunla... Umarım seninkide düzelir canım kırkınız çıkmadı di mi daha? Doğrusu pek farkeden birşeyde olmuyor açıkcası benim kız bir gün çok uyuyorsa öteki gün hiç uyumuyor böyle geçinip gidiyoruz... Topicte çok takılma olayına da gelince valla eşim sayesinde diyebilirim:)))) Canım kocacım benim...Şeniz

evlat çok başka bişeymiş dilekcim insan her geçen gün daha ii anlıyor ılk zamanlar sıkıntıdan aglamaktan pek bişey anlayamamıştım ama şimdi insan bakmaya kıyamıyor dılekcım.bugun bir aylık olduk canım 40 ımız çıkmadı aslında yavrum öle çok huysuz bi çocuk degıl ama bazen niye böle oluyor anlamıyorum bi şekıklde atlatcaz bu gunleri..çok şanslısın canım eşin konusunda her zaman sana yardımcı bi kocan var allah mutlulugunuzu daim etsin benım koçişte yardım ederde işten eve gelebılse edecek yardım:))
dılekcım sen ek mama veriyormusun sütün yetıyormu defnenın kılo alımı gayet iii

ya kızlar benim kıza bugun bi haller oldu.sabah 7 deuyandı hala gözünde uyku yok...gündüz hiç uyumadı...inşallah gece uyurr :KK43:

bu arada kızlar bebeklerinizin kilosu şuan ne kadar...

evlat çok başka bişeymiş dilekcim insan her geçen gün daha ii anlıyor ılk zamanlar sıkıntıdan aglamaktan pek bişey anlayamamıştım ama şimdi insan bakmaya kıyamıyor dılekcım.bugun bir aylık olduk canım 40 ımız çıkmadı aslında yavrum öle çok huysuz bi çocuk degıl ama bazen niye böle oluyor anlamıyorum bi şekıklde atlatcaz bu gunleri..çok şanslısın canım eşin konusunda her zaman sana yardımcı bi kocan var allah mutlulugunuzu daim etsin benım koçişte yardım ederde işten eve gelebılse edecek yardım:))
dılekcım sen ek mama veriyormusun sütün yetıyormu defnenın kılo alımı gayet iii

Aynen canım bende ağlamaktan zehir ettim ilk günlerimi ama deme ki yaşanması gerekiyormuş o günlerinde. Az kalmış canım o kadarda eziyetleri olacak be tatlım bebek onlar kendilerini elbette ağlarak ifade edecekler bazen benimkide durmuyor ama olsun yine de bence uslu bir kızım var. Amin canım allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın haklısın be canım askerlik mesleği de hakikaten çok zor aman iyi bari yine doğularda falan değilisiniz eminim eşin için çok zor oluyordur oğluna az zaman ayırabilmek... Ben mama vermiyorum artık canım. Salak doktor yüzünden bir süre verdim ama günlük sadece en çok 3 öğüne bölerek 135ml verdim ama 1 aydır nerdeyse hiç vermedim diyebilirim. Çok şükür gayet ii gidiyor sizinki kaç kilo oldu?

Bu arada kızlrar yaa ben niye böyleyim hiç bilmiyorum çok evhamlıyım salaklık bu yaptığım biliyorum ama beynimi kemiren kurda bir türlü engel olamıyorum bu sabah bir yerde down sendromlu doğan bebeklerin belirtilerini okudum inanın çok okuyup bilgi sahibi olmakta pek öyle ii birşey deil:KK43: :eek:klava: :Tüm gün kızımın orasını burasını kontrol ettim yüzüne baktım durdum böyle birşey var mı diye.İkili - üçlü testlerimde riskler düüşüktü ayrıca kızımı doğum yaptığım hastanedki çocuk dotoru dışında 3 doktor daha gördü genel kontrollerini yaptı. Allah korusun öyle bir durum olsa biri farkederdi di mi?....:1no2:

X