ємєℓ;9741377 .!.:gunaydın kızlar . .dun kotu bi aksam gecirdik......yavrum dun sabaha dogru bi baslamıstı aglamaya ama daha çok mızırdanma falandı ama bi huysuzlugu oldugu belliydi...hiç dogru durust uyumadı .....sonra gece 10 dan sonra bi basladı aglamaya ne meme ne kucakta sallama kar etmedi......kendini kasıp durdu hep...dedik arabayla dısarda gezelim saat olmus gece 1 cıktık gezmeye ama arabada feryat figan sırtımdan nasıl ter bosalıyo hemen hastaneye attık kendimizi.....doktor muayene etti ve ilk sorusu dun aksam ne yedin oldu.....karnıbahar yemistim yemez olaydım bile bile de yedim ustelik ne kızdım kendi kendime doktor ondan dedi gaz sutune geçmis......eve gidince zınco damla ver bi olcu ve sırtını sıvazlayın dedi geldik eve.......emzirmedim tabi gaz varsa iyice gecirmeyim sabahtan itibarem emzirmeye baslarım dedim sulu bi mama yaptım......yavrum emdi onu bayıldı kaldı.....harap dusmustu zaten uyudu bi guzel....offff offfff ne geceydi yaaa
Canım çok güzelde ben hep ayağımda sallıyordum çok rahat oluyordu dün 2 uzmandan duydum çocuğu sallamamak lazımmış sarsılmış bebek sendromu diye birşey varmış beyne zarar veriyormuş dün gece sallamamamız durumu iyice beter etti.ємєℓ;9741498 .!.:kızlar gece ve gunduz guzel uyusun diye hamak seklinde besik arastıyorum ve bunu buldum guzel gibi ne dersiniz...hani eskiler cingen besigi derler ya tavana monte edilirdi....biz kızımda oyle yapmıstık tahtalardan birlestirip bez gecirip tavana asmıstık kızım hep onda yattı buyuyene kadar çok rahat ediyordu.....simdi esimde arastır bakalım o tip bisey bulursak alalım diye
gunaydin kizlar
bugun bizim kirkimiz :)
iki gundur kuzumu sadece kendim yikiyorum biraz zorlaniyorum ama yinede ustesinden geldim
bir de ben primanin 3 numarali bezine gectim dun itibariyla 2 numarali yenidogan bacaklarini sikiyordu cok iz cikiyordu
sizler nasilsiniz
bizim oglaninda sabah ikinmalari kaldi kakasini yapana kadar ikiniyor sabah
dilekcim size de geçmiş olsun canım ya. ben ayakta sallamıyorum ama beşiği var onda hafif hafif bazen de kucağımda hafifçe sallıyorum. hepimiz sallanarak büyüdük abartmadıktan sonra bişey olacağını sanmıyorum canım.
tülaycım ben de yüzüstü yatırdığımda kafayı kaldırıyo sağa sola çeviriyor canım elleri üzerinde dönmeye çalışıyor canım. güçlü çocuklar olacaklar belli maşallah canım
bişeyi çok merak ediyorum bütün gece zort zort salan çocuk sabah olunca bu saate kadar neden bir kere pırtlatmak için ıkınıp kıpkırmızı olur?
bişeyi çok merak ediyorum bütün gece zort zort salan çocuk sabah olunca bu saate kadar neden bir kere pırtlatmak için ıkınıp kıpkırmızı olur?
ємєℓ;9742799 .!.:benimde canım çekiyor baharcım ama tobe bir daha agzıma surmem......canım simdi telefon acıp fiyat ogrencem teslimat falan nasıl olurmus sorayım dedim
ebrucum benimkininde bacaklarını sıkıyor simdi elimdeki son bezi kullanıyorum bitsin bende 3 numaraya gecicem...o ıkınmalar bizde de kaldı sabaha dogru oluyor yarın doktora sorcam bu neyin ıkınması gaz yapamıyo diye mi yoksa kaka yapamıyo diye mi
ya arkadaşlar 2 gündür psikolojim yine bozuldu sanırım...kendimi işe yaramaz hissediorum..işe de dönmiycem ya ondanmıdır neden bilmem..oğlumu güzel yetiştirememekten korkuyorum...ufff hep kaygılarla dolu içim