Anne adayımız...............SAT............Tahmini doğum tarihi
1- burko(burcu).........24 Kasım..........2 Eylül
2- pushing(zeynep):)...........27 kasım .........3 eylül
arkadaşlar ben nasıl eklicem ya yaptığım gibimi toksa başka yolu var mı ne kadar beceriksizim ya
Sağol canım benim. Doktordan geleli en fazla 1 saat oldu. Minik, güzeller güzeli kesemizi gördük. Haftasıyla uyumlu, şekli düzgün, rahmin tam ortasına yerleşmiş dedi doktor teyzemizAllah'ım böyle devam ettiğini göstersin, sağ salim kavuştursun inşalahhhh:Saruboceq::Saruboceq: Doğumu sata göre 2 Eylül hesapladı doktor. Ben fena halde arada kaldım diyordum ama ciddi ciddi Eylül olacak galiba:dance:
tebrik ederim burkocum. aynı gün gidecektik doktora. ama ben çarşamba akşamı gittim. keseyi gördük ogün. bu sabahda kanamam oldu malesefbu 2. kanama. önceki regl olmam gereken gündeydi ozaman üstüne oldum dedim ama şimdikine çok üzüldüm. sabah işe gidemem bugün tüm gündür yatıyorum. çok korkuyorum. progestan içiyorum. pazartesi tekrar gideceğim doktora
Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
Ama ama ben böyle demek istememiştim:1no2:Böyle bin tane listemiz olur yahudelikafaduldenBenim yaptığım listeden alıntı yaparak yazarsanız tek bir listemiz olur arkadaşlar. Ya da zor olacaksa bırakın madem tamamen ben yapayım ha?yasakkelime
merhaba kızlar a.s. . . .bugun hamile oldugumu ogrendim:CüvCüv: . . .hesaplarıma gore eylule denk geliyo . . . . .sanırım bende artık burada sizlerleyim :) Allah ım hayırlısını verirde insallah saglıklı bir sekilde hamileligimi tamamlayıp kucagıma alırım bebegimi:)
4- açeyla.................................30 Aralık.......................6 Eylül[/QUOTE]]Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
acelya merhaba canım :) a alta ekledigin bebegin haftalarını gosteren tabloyu ben yapamadım yaa bi yardımcı olur musun? . . . . .hangi kodu eklicem bilemedim tablo cıkmıo bende
ay geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim ben de hamile olduğumu... ne heyecanlısınızdır şimdi siz... inşallah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız... dünyada sadece kadınların yaşayabileceği benzersiz bir duygu... sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize...
Günaydın canım, benim takvimimi beğendiysen ondan yapalım sana:CüvCüv: