2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ama ben böyle demek istememiştim:1no2:Böyle bin tane listemiz olur yahudelikafaduldenBenim yaptığım listeden alıntı yaparak yazarsanız tek bir listemiz olur arkadaşlar. Ya da zor olacaksa bırakın madem tamamen ben yapayım ha?yasakkelime

Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül

yok canım boyle tek bir listemiz olacak zaten :) yoksa corbaya doner oyle . . . . . .senin baslıgın altında eklerim ben yeni gelen arkadasları olmaz mı?

Hah böyle güzel olmuş. Eline sağlık Emelciğim:hooray:

rica ederim canım bence de boyle guzel oldu :) . . . .neyse ben biraz cıkıp haber izliim gelirim sonra iyi aksamlar :)

tamam kızma sen anlat bize bizde ona göre yapalım bak ağlıcam hııı zaten hamileyim ve duygusalım karışmam bak:a015: :teytey:

sonra bana su alta koydugunuz resimleri nasıl ve nerden bulup ekleyecegimi anlatırsanız sevinirm:)

gel canım gel. hayırlı uğurlu olsun.. inş sağ salim kucağımızda olur hepimizin bebeişleri...:ecrin_bebek:

]Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül[/quote]
4- açeyla.................................30 Aralık.......................6 Eylül

Son düzenleme:
4- açeyla.................................30 Aralık.......................6 Eylül[/QUOTE]

benide eklermisiniz.. sat: 2 aralık d.tarihi 8 eylül

Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık..............8Eylül

acelya merhaba canım :) a alta ekledigin bebegin haftalarını gosteren tabloyu ben yapamadım yaa bi yardımcı olur musun? . . . . .hangi kodu eklicem bilemedim tablo cıkmıo bende

ay geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim ben de hamile olduğumu... ne heyecanlısınızdır şimdi siz... inşallah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız... dünyada sadece kadınların yaşayabileceği benzersiz bir duygu... sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize...

acelya merhaba canım :) a alta ekledigin bebegin haftalarını gosteren tabloyu ben yapamadım yaa bi yardımcı olur musun? . . . . .hangi kodu eklicem bilemedim tablo cıkmıo bende

Günaydın canım, benim takvimimi beğendiysen ondan yapalım sana:CüvCüv:

bu benim ikinci bebegim canım yerimseniben ama yine de heyecanlıyım ilk seferiymis gibi . . . . . .amin insallah saglıklı bir hamilelik gecirir ve bebeklerimizi alırız kucagımıza :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…