2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

alalalaaa yapıyorum yapıorum olmuyor acaba sadece belli bir yerini mi alcz

Canım bak şu anda alttaki senin için yaptığım takvim. Aynen sana yazdığım şekilde yapıştırdım oraya ve böyle çıktı. Sende de olması lazım.
Kullanıcı paneli...........Profilim............Hakkımda..............Kilo doğum takip
sonra yanındaki kaleme tıklıyorsun ve açılan boşluğa sana gönderdiğim linki aynen yapıştırıp kaydet diyorsun. Böyle yapıyorsan çıkması lazımCADIARZU

:roflol:Aynı anda aynı işlerle uğraşmışız desene:roflol:

bu arada izmirlimissin canım hemsehri sayılırız bende manısalım :)

İzmirli değilim Ankaralıyım ama İzmirli olsam herhalde ancak bu kadar severdim İzmiriŞenizBiyoloji öğretmeniyim

anladım canım gorev yeri izmir o zaman :) bende sınıf ogretmeniyim canım gorev icabı van dayız ama aslen manısalıyım...burnumda tutuyor memleketim inan en son yazın gorusmustuk ailemle malum burası turkiye nin bir ucu he deyince gelip gidemiyosun

kahvaltıyı hazırlasam iyi olacak artıkcokacimcoook

daha sonra gorusuruz canım kendine ve bebişine cok iyi bak:1hug:

merhaba güzel hamişler.....nasılsınız bakalım?ben de eylül annesi olacağımı sanıyordum sizler gibi...ağustos annesi oluverdim :))) ne çok yaıştık bizde....gerçi bu aylarda kalabalık olaz burası ..ama zamanla dolacak bir bakacaksınız....biz çok kalabalıktık çünkü :)))

hepinize güzel,huzurlu,sağlıklı 40 hafta diliyorum....herşey gönlünüzce olsuninşalalh....soracağınız şeyler olursa doğum yapanlar link ine yazarsanız herkes yardımcı omaktan mutluluk duyacaktır....

slm eylül anneleri benim de sat 25 kasımda bekledim gelmedi meğer hamişmişim çok garip duygular içindeyim haftaya cumartesi doktora gitcem geç mi kaldım acaba sizler gittiniz mi benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sadece karnımda bir sertlik hissediyorum siz de ne gibi belirtiler var

eylül anneleri yardımmmmmmmmmmmmmm.benim adetimin 26.günü bhcg 52 idi iki gün sonra 80 oldu deger biraz düşük demi ama benim geç döllenme olabilirmiş.sizde degerlerinizi yazarmısınız

selam kızlar ben de eylül annesi olcam inş. sat 27 kasım inş. 3eylül başak burcu olcak. benim 2. bebişim ilki kızdı şimdi Allah inş. sağlıklı hayırlı bir de erkek bebek nasip eder benim de bulantım başdönmem falan yok. biraz gazım ve sık idrarım var o kadar bu arada yaşım 24.

slm eylül anneleri benim de sat 25 kasımda bekledim gelmedi meğer hamişmişim çok garip duygular içindeyim haftaya cumartesi doktora gitcem geç mi kaldım acaba sizler gittiniz mi benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sadece karnımda bir sertlik hissediyorum siz de ne gibi belirtiler var

merhaba canım biraz gec kalmıssın ama problem degildir heralde .....oncelikle tebrik etmek isterim seni:1hug: bende henuz iki gun oldu ogreneli sanırım 3 haftalık testin sonucunda oyle dediler tahlili yapan kisiler . . . .pazartesiye doktor randevum var umarım hersey yolundadır =))

sanırım hafif bir sıslık bende de var gibi tam anlayamadım . . . .sık idrara gidiyorum ve biraz da gaz sorunum var simdilik bu kadar

eylül anneleri yardımmmmmmmmmmmmmm.benim adetimin 26.günü bhcg 52 idi iki gün sonra 80 oldu deger biraz düşük demi ama benim geç döllenme olabilirmiş.sizde degerlerinizi yazarmısınız

merhaba canım ben tam anlamıyorum bu oranlardan ama umarım bir sorun yoktur dedigin gibi gec dollenmeyle alakalı olabilir . . . .bu yuzden çok sorun yapma bu arada doktorun ne diyor ? benim degerim ise 40.44

selam kızlar ben de eylül annesi olcam inş. sat 27 kasım inş. 3eylül başak burcu olcak. benim 2. bebişim ilki kızdı şimdi Allah inş. sağlıklı hayırlı bir de erkek bebek nasip eder benim de bulantım başdönmem falan yok. biraz gazım ve sık idrarım var o kadar bu arada yaşım 24.

merhaba canım tebrik ederim :1hug: benim de ikinci bebegim olacak insallah Allah sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsin . . . . . . .benim de ilki kız 6 yasında :) dedigin belirtiler bende de var onun dısında hersey normal gibi bakalım pazartesi doktora gitcem o ne diyecek

merhaba güzel hamişler.....nasılsınız bakalım?ben de eylül annesi olacağımı sanıyordum sizler gibi...ağustos annesi oluverdim :))) ne çok yaıştık bizde....gerçi bu aylarda kalabalık olaz burası ..ama zamanla dolacak bir bakacaksınız....biz çok kalabalıktık çünkü :)))

hepinize güzel,huzurlu,sağlıklı 40 hafta diliyorum....herşey gönlünüzce olsuninşalalh....soracağınız şeyler olursa doğum yapanlar link ine yazarsanız herkes yardımcı omaktan mutluluk duyacaktır....

merhaba canım ilgin için çok tesekkurler:1hug: kafamıza takılan birsey olursa merak etme danısırız sonucta hepimiz aynı duyguları yasıyor ve paylasıyoruz.......seninde hersey gonlunce olur insallah :)

:nazar:Anne Adayımız.................SAT................Tahmini Doğum Tarihi:nazar:
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül

arkadaslar sizde sat ve tahmini dogum tarihini verirseniz eklerim :)

:nazar:Anne Adayımız. .....................SAT ..............Tahmini Doğum Tarihi:nazar:
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Aralık.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül

Herkese merhaba. Kızlar benide listeye ekler misiniz? Sat 28 , tahmini doğum tarihi 4 Eylül. Bende 9 Ocak ta gideceğim doktora. Umarım kesesini görüp kalp atışlarını duyabiliriz. Henüz bulantım başlamadı.Çok yorgunluk ve uyku hali var. Bir de çok fazla gaz problemi. Karnım sürekli şiş gibi. Sanırım sizlerde de benzer belirtiler vardır.

X