Kasım dediğin ağustos yani dimi naniknanik benim sat 20 kasım yani 8 haftalık olmam lazım bugün ama ultrasona göre 8+1 çıkıyor. Dolayısıyla doğum tarihi de 26 ağustos oluyor. Yani seninle sata göre de doğum tarihine göre de 1 günlük bi farkımız var :CüvCüv:İnşallah canım yaaa hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alacağımız günleri görürüz.
Sen rahat atlatıyorsun canım bu dönemi anladığım kadarıyla inşallah hep böyle devam eder
Ben cumartesi gittim doktora. Doğum tarihi olarak 27 Kasımı verdi. Seninki nasıl 29 Kasım oluyor ? Doktorların hesapladığı basit bir yöntem varmış. SAT'a yedi gün ekle
sonra üç ay geri git. Bu şekilde 27 Kasımda doğacak dedi.
Kasım dediğin ağustos yani dimi naniknanik benim sat 20 kasım yani 8 haftalık olmam lazım bugün ama ultrasona göre 8+1 çıkıyor. Dolayısıyla doğum tarihi de 26 ağustos oluyor. Yani seninle sata göre de doğum tarihine göre de 1 günlük bi farkımız var :CüvCüv:
Dilekciim beraber bu süreci en güzel şekilde yaşarız inşallah :1hug:Evet canım haklısın aramızda 1 günlük fark var. Ben yanlış yazmışım elbette 27 Ağustos.
haydi sor sooor :dance::dance:ya kızlar bişiy sorcam size
merhabaaaaaaa iyi aksamlar kızlarkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılayım dedim..ben bir kez micro tedavisiyle hamile kaldım ancak kaybettim bebeklerimi..şimdi tekrar tedaviyle hamile kaldım ve geçen pazartesi öğrendim gebeliğimi..benim endişelerim çok arkadaşlar..ilk tedavi sonrası bebeklerimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.. dilerim şimdiki gebeliğim sağlıkla devam eder..herbirimiz inşallah gebeliklerimizi sağlıkla yaşar ve mutlu sona ulaşırız..allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..tekrar merhaba hepinize..
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım ismim esra bende inşlh hamıleyımdr 3 gun gecıkıyo reglm ayın 13. de olmm gerkıyodu en son ama hala olmadım inşlh hiç olmam
Valla ben anlamadım dilekcim. 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Bu normalmidir onuda bilmiyorum. Doktora sorucam. Canım senin bulantın geçiyor heralde artık. İnşallah kurtulursun hemen yerimseniben
Günaydın canım. Merak etme canım artık görürsün pazartesi günü. İçini ferah tut. Testlerde çok önemli. Benden 3 tüp almışlardı. Bende sevmem kan vermeyi ama napalım herşey bıdıklar için :ecrin_bebek:
Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..
günaydın kızlar, bulantı bende sadece bir gün oldu oda üşütmeyle ilgiliydi sanırım.sadece ara ara midemde hoşnutsuzluk oluyor yani her şeyi yiyemiyorum.süt içemiyodum bir haftadır.dün zorla içtim ne yapayım.normal olduğunu biliyorum ama kasıklarımdaki ve karnımda her ağrıda yüreğim ağzıma geliyor korkudan,
merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum
merhaba kızlar
bende hayırlısıyla eylül annesini olucam
sorma 10 dk da bir koşuyorum bende tuvalete hatta bazen bir anda çıkıveriyo, ilk zamanlar eşimden nasıl utanıyordum , allahtan utanmayayım diye hiç bişey demiyo, tepkide vermiyo, valla ben olsam aynı durumda o olsa çok alay ederdim sanırımlülülülülülü
arkadaşlar bel ağrınız var mı sizinde? bende var da... sebebi ne acaba bilen var mı?
Valla evde oturmak bugüne kadar bana hiç bu kadar cazip gelmemişti:)))
Çalışmayı fazlasıyla seven birisiyim ve birgün evde olmak isteyeceğim aklıma bile gelmezdi. Bunun geçici bir dönem olduğununun farkındayım . Ben çalışsamda
ailem ile aynı yerde oturduğum için çok avantajlıyım. Sağolsun çoğu gün yemeği annem yapar ya onda yeriz ya da yemeği eşimle bize yollar :dance:
Zaten haftanın bir günü de kayınvalidemde yeriz. Kalan bir iki günü de dışardan yedik mi
tamamdır hiç yemek yapma zorunluluğum yok yani...
Tek derdim temizlik onu da zaten her zaman eşimde yardım eder , artık annem bende geleyim yardıma demeye başladı sanırım bu da sorun olmayacak benim için. :lepi: