2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
bende çıkıyorum yarın görüşürüz
iyi akşamlar
bebişlerinize iyi bakın :)))

kızlar bişey daha sormak istiyorum benim hcg 8.76 ya acaba geç döllenme olmuş olabilirmi benim son satım 13 aralık...

mrbba canım benmde sat tarihim 13 aralık ama ben korkudn test yapamadım hani negatıf çıkar dedım uzulmeyeyım dedım ama sennkı çıkmış yarın sabah ılk ışim test yapamk olacak buarada tebrık edrm seni inşlh bende hamileyşmdrgamyoncuiremsu

birazdan bende çıkarım,.mesai dolmak üzere..,of offf,şimdi ev hanımı olmak vardı,.şimdi git,yemek yap,,birsürü işş..:bbo:kafamçokkarıştı

şekerler bende çıkıyorum,
herkese şimdiden ağrısız geceler, tatlı uykular, bulantısız saatler dilerim.a.s.a.s

Canım herşey yolunda sağol. Şeniz Bulantılarım sanırım artık azalıyor bugün geçtiğimiz günlere göre daha iyiyim. Dün gece kasık ve mide ağrımda olmadan uyudum. Ama halsizlik , Ayrıca SAT kaçtı ? Benimki 20 Kasımdı.
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hihoyyyt Benim çok hafif hafif oldu bulantılarım o yüzden pek zorlanmadım :nazar: İnşallah seninkiler de en yakın sürede tamamen geçer de sen de rahat edersin :1hug: Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor, dikkat ediyorum özellikle de üşüyünce ağrıyor ama en ufak bir ağrı bile çok korkutuyor beni tabii.. Göğüslerim de felaket şiş ve acıyor, halsizlik de anlatılır gibi değil.. sürekli bir uyku hali mirmirmirmir neysee sağ salim kavuşsak bebeklerimizee yaa :emir_bebek: bu arada benim sat da 20 kasımdı. ama 8+1 çıktık bugün ultrasonda CADIARZU

birazdan bende çıkarım,.mesai dolmak üzere..,of offf,şimdi ev hanımı olmak vardı,.şimdi git,yemek yap,,birsürü işş..:bbo:kafamçokkarıştı
Al benden de o kadar dostuuum :1hug: Evde tv karşısında uzanmak istiyorum tüm gün mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir yediğim önümde yemediğim arkamda olsun istiyorum, çok mu şey istiyorum kiii :eek:

dolunay_esra canım inşlh hamilesindir gününde geçmiş olma ihtimalin yüksek allah kalbine göre verir inşlh.

Valla evde oturmak bugüne kadar bana hiç bu kadar cazip gelmemişti:)))
Çalışmayı fazlasıyla seven birisiyim ve birgün evde olmak isteyeceğim aklıma bile gelmezdi. Bunun geçici bir dönem olduğununun farkındayım . Ben çalışsamda
ailem ile aynı yerde oturduğum için çok avantajlıyım. Sağolsun çoğu gün yemeği annem yapar ya onda yeriz ya da yemeği eşimle bize yollar :dance:
Zaten haftanın bir günü de kayınvalidemde yeriz. Kalan bir iki günü de dışardan yedik mi
tamamdır hiç yemek yapma zorunluluğum yok yani...
Tek derdim temizlik onu da zaten her zaman eşimde yardım eder , artık annem bende geleyim yardıma demeye başladı sanırım bu da sorun olmayacak benim için. :lepi:

dolunay_esra canım inşlh hamilesindir gününde geçmiş olma ihtimalin yüksek allah kalbine göre verir inşlh.

ewt canım gunum geçiyo ama ben 1.5 seneden berı istyorum bi bebişim olsun ondan yapamadımtest hayal kırıklığına uğramamak için teskr edrm dıleklerın için eger hamıle isem sennle doğum tarhlerımz aynı olacak ne guzel:Saruboceq:

inşlah canım ama bence kan tahlili kesin sonuç idrarda çıkmayabilio olsada kana baktır derim ben hem içinde rahat olur mesla 2 gün önce bana idara baktılar sağlık ocağında negatif çıktı ama bugün kendi yaptığımda iki çizgi çıktı biri silik tabi o yüzden garanti olsun kana baktır canım sen

Valla evde oturmak bugüne kadar bana hiç bu kadar cazip gelmemişti:)))
Çalışmayı fazlasıyla seven birisiyim ve birgün evde olmak isteyeceğim aklıma bile gelmezdi. Bunun geçici bir dönem olduğununun farkındayım . Ben çalışsamda
ailem ile aynı yerde oturduğum için çok avantajlıyım. Sağolsun çoğu gün yemeği annem yapar ya onda yeriz ya da yemeği eşimle bize yollar :dance:
Zaten haftanın bir günü de kayınvalidemde yeriz. Kalan bir iki günü de dışardan yedik mi
tamamdır hiç yemek yapma zorunluluğum yok yani...
Tek derdim temizlik onu da zaten her zaman eşimde yardım eder , artık annem bende geleyim yardıma demeye başladı sanırım bu da sorun olmayacak benim için. :lepi:
Canıım cidden ailenin değerini bil. eve gidip yemek yapmak o kadar zor geliyor ki bana anlatamam. Eşim Allah dan çok yardımcı ama gene de önüne hazır yemeğin gelmesi kadar güzel bişey yok cokacimcoook

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
inşlah canım ama bence kan tahlili kesin sonuç idrarda çıkmayabilio olsada kana baktır derim ben hem içinde rahat olur mesla 2 gün önce bana idara baktılar sağlık ocağında negatif çıktı ama bugün kendi yaptığımda iki çizgi çıktı biri silik tabi o yüzden garanti olsun kana baktır canım sen

haklısın valla ben sabah kalktımı idrar testı yaparım çıkmasa bıle kan tahlılınede gıderm allahım inslh hamileyımdr:sm_confused:

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hihoyyyt Benim çok hafif hafif oldu bulantılarım o yüzden pek zorlanmadım :nazar: İnşallah seninkiler de en yakın sürede tamamen geçer de sen de rahat edersin :1hug: Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor, dikkat ediyorum özellikle de üşüyünce ağrıyor ama en ufak bir ağrı bile çok korkutuyor beni tabii.. Göğüslerim de felaket şiş ve acıyor, halsizlik de anlatılır gibi değil.. sürekli bir uyku hali mirmirmirmir neysee sağ salim kavuşsak bebeklerimizee yaa :emir_bebek: bu arada benim sat da 20 kasımdı. ama 8+1 çıktık bugün ultrasonda CADIARZU

İnşallah canım yaaa hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alacağımız günleri görürüz.
Sen rahat atlatıyorsun canım bu dönemi anladığım kadarıyla inşallah hep böyle devam eder
Ben cumartesi gittim doktora. Doğum tarihi olarak 27 Kasımı verdi. Seninki nasıl 29 Kasım oluyor ? Doktorların hesapladığı basit bir yöntem varmış. SAT'a yedi gün ekle
sonra üç ay geri git. Bu şekilde 27 Kasımda doğacak dedi.

tamam yarın ikimiz içinde biyük gün desene haberleşiriz canım burdan inşalah ikimiz içinde hayırlısı olur canım

Canıım cidden ailenin değerini bil. eve gidip yemek yapmak o kadar zor geliyor ki bana anlatamam. Eşim Allah dan çok yardımcı ama gene de önüne hazır yemeğin gelmesi kadar güzel bişey yok cokacimcoook

Haklısın canım nerde varsa Allah yardımcısı olsun. Bende kokulara karşı fazlasıyla hassasiyet başladı mutfağa dahi girmek istemiyorum su içmek için.kafamçokkarıştı

X