2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü kokuyor gerçekten ya. Allahım günah yazmasın:bbo:

bazen düşünüyorum da, daha mercimek kadarlar ama şimdiden dünya etraflarında dönmeye başladı bile, sütten nefret ederdim şimdi hergün en az 2 bardak süt içiyorum hemde biri sabah kahvaltısında, kırmızı et doğru düzgün yemezdim zorlada olsa yiyorum, baldan nefret ederdim sabah öyle bi yiyorumki:1no2: bide midem bulanmaya başladı, bide kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama acayip bi şişlik var karnımda, göbeğim hiç yoktu ama şimdi maşallahım var,sengözlerimebaksanab ved eçok gazım oluyo, utanıyorum artık zaman zaman:eek:

canım gaz sütten dolayı oluyor
sütü eğer şekersiz içiyorsan daha çok oluyor
o yüzden 1 tane şeker atıp içmeyi dene

bazen düşünüyorum da, daha mercimek kadarlar ama şimdiden dünya etraflarında dönmeye başladı bile, sütten nefret ederdim şimdi hergün en az 2 bardak süt içiyorum hemde biri sabah kahvaltısında, kırmızı et doğru düzgün yemezdim zorlada olsa yiyorum, baldan nefret ederdim sabah öyle bi yiyorumki:1no2: bide midem bulanmaya başladı, bide kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama acayip bi şişlik var karnımda, göbeğim hiç yoktu ama şimdi maşallahım var,sengözlerimebaksanab ved eçok gazım oluyo, utanıyorum artık zaman zaman:eek:[/QUOTE]

offffff hayatım şu gaz sorunu bendede var ya. İnan tuvalete koşmaktan fenalık geldi kaydirigubbakcemile3 ne yersem ne içersem gaz yapıyor. Doktora gittiğimde bunuda sorucam. Belki önerebileceği bir şey vardır.

Arkadaşlar bacaklarınıza nasıl bir epilasyon uyguluyorsunuz?
Ben ağda yapmaktan korkuyorumda belki zararı vardır diye.

QUOTE=deryaa1;4907148]canım gaz sütten dolayı oluyor
sütü eğer şekersiz içiyorsan daha çok oluyor
o yüzden 1 tane şeker atıp içmeyi dene[/QUOTE]

saol canım ya, bi deneyeyim inşallah faydası olur :Saruboceq:

offffff hayatım şu gaz sorunu bendede var ya. İnan tuvalete koşmaktan fenalık geldi kaydirigubbakcemile3 ne yersem ne içersem gaz yapıyor. Doktora gittiğimde bunuda sorucam. Belki önerebileceği bir şey vardır.[/QUOTE]

sorma 10 dk da bir koşuyorum bende tuvalete hatta bazen bir anda çıkıveriyo, ilk zamanlar eşimden nasıl utanıyordum , allahtan utanmayayım diye hiç bişey demiyo, tepkide vermiyo, valla ben olsam aynı durumda o olsa çok alay ederdim sanırımlülülülülülü

aynen canım. Futbolcu bacağı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 ama bende korkuyorum ağda yapmaktan. Acaba bir zararı varmıdır bende merak ediyorum?

ben epilasyon aleti kullanıyorum canım uzun bi süredir, ama bu dönemde hassas olduğum içn etlerim daha çok acıyo o da ayrı dert ya...fisfisfis

offffff hayatım şu gaz sorunu bendede var ya. İnan tuvalete koşmaktan fenalık geldi kaydirigubbakcemile3 ne yersem ne içersem gaz yapıyor. Doktora gittiğimde bunuda sorucam. Belki önerebileceği bir şey vardır.

sorma 10 dk da bir koşuyorum bende tuvalete hatta bazen bir anda çıkıveriyo, ilk zamanlar eşimden nasıl utanıyordum , allahtan utanmayayım diye hiç bişey demiyo, tepkide vermiyo, valla ben olsam aynı durumda o olsa çok alay ederdim sanırımlülülülülülü[/QUOTE]

hehe benimkide aynı valla. Çıtını bile çıkarmıyor. Ama napalım bu bizim elimizde olan birşey değilki. şakkıdı

Aynen canım yaaa:))) Doktora gittiğimde çok utandım ultrasondan sonra soracaktım
heyecandan onu da unuttum. Bir de eve gelince utancım kat kat arttı:)))
Jilet yapmak istemiyorum çünkü iyice çoğalacaklar ve 2 gün sonra yine eski halini
alacak. Makineyle almaya ve ağda yapmayada korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa
paylaşsın lütfen...

hehe benimkide aynı valla. Çıtını bile çıkarmıyor. Ama napalım bu bizim elimizde olan birşey değilki. şakkıdı[/QUOTE]

eşim bazen üşütürdü oda farkında olmadan kaçırırdı o zamn çok kızardım ona ya da alay ederdim , akşam hatta felaket gazım oldu ama inanamzsınız, 5 dk da bi koşuyorum eşim koşma ya rahat bırak kendini diyo du hep bir ara farkında olmadan bi anda çıkmaya başladı, aklıma onun durumu geldi, ne alay ederdim , ne kötüymüşüm ben ya kötükedihüso

eşim bazen üşütürdü oda farkında olmadan kaçırırdı o zamn çok kızardım ona ya da alay ederdim , akşam hatta felaket gazım oldu ama inanamzsınız, 5 dk da bi koşuyorum eşim koşma ya rahat bırak kendini diyo du hep bir ara farkında olmadan bi anda çıkmaya başladı, aklıma onun durumu geldi, ne alay ederdim , ne kötüymüşüm ben ya kötükedihüso[/QUOTE]

başımıza geldi valla görüyormusun. Gün gelir devran döner kaydirigubbakcemile3

başımıza geldi valla görüyormusun. Gün gelir devran döner kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sorma canım ya, aklıma geldikçe kızıyorum kendime.. bide çok gülüyorum halime :sm_cool:

kızlar
ben hiçbir şey yiyemiyorum ne olacak benim bu halim bilmiyorum
öğle yemeği vakti geldi
düşündükçe midem bulanıyor

birde benim çok fazla baş ağrılar oluyor sizde de oluyor mu başım çatlıcak gibi ağrıyor

kızlar
ben hiçbir şey yiyemiyorum ne olacak benim bu halim bilmiyorum
öğle yemeği vakti geldi
düşündükçe midem bulanıyor

birde benim çok fazla baş ağrılar oluyor sizde de oluyor mu başım çatlıcak gibi ağrıyor

Evet canım benimde çoğu zaman başım ağrıyor. Bebeğe bir sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama. İlaç ta almıyorum hiç bir şekilde öyle sersem sersem dolaşıyorum ortalıklarda benneyaptımki

merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum

merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum

inşallah bir dahaki haftaya kalp atışlarını da duyarsın
bende de kasık ağrısı oluyor sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor

kızlar ben tedaviyle hamile kaldım..Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..Değerim yüksek benim..12.gün 1391.. hormonlar bu kadar salgılanırken neden göğüslerim ağrımıyor sızlamıyor şişmiyor anlamadım..Daha keseleri görmedik.. tedaviyle olduğu için 1,5 hafta sonra falan görücem nasipse..

kızlar ben tedaviyle hamile kaldım..Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..Değerim yüksek benim..12.gün 1391.. hormonlar bu kadar salgılanırken neden göğüslerim ağrımıyor sızlamıyor şişmiyor anlamadım..Daha keseleri görmedik.. tedaviyle olduğu için 1,5 hafta sonra falan görücem nasipse..

en azından 5. haftayı doldurmadan kese gözükmüyor
hayırlısıyla keseyi görürsün

X