- 13 Ocak 2009
- 160
- 0
- 35
teşkr edrm.dogru soluyosnzda işki onu bekleyebılmekte.ben adet sokucu ilaç kullanıyodum yanı olması gerektı en son ayın 13.de acaba kan tahlılınde çıkar mı.ben 1.5 seneden berı istıyorum bı bebişim olsun ama olmadı bu ay dr. klomen dıye bı ılac verdı yumurtlama ılacı bıde adet sokucu verdı normalde ayın 11. de olamm gerktı en son ayın 13.uydu ama umutlanmakta istemıyorum çunku bunu çok kez yasadım çok hayal kırıklığına uğradım inşlh hamıleyımdr sz hamılesınz sanırm nolur bana dua edın bebeğinizin yuzu hurmetıne inşlh banada verır rabbim
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılayım dedim..ben bir kez micro tedavisiyle hamile kaldım ancak kaybettim bebeklerimi..şimdi tekrar tedaviyle hamile kaldım ve geçen pazartesi öğrendim gebeliğimi..benim endişelerim çok arkadaşlar..ilk tedavi sonrası bebeklerimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.. dilerim şimdiki gebeliğim sağlıkla devam eder..herbirimiz inşallah gebeliklerimizi sağlıkla yaşar ve mutlu sona ulaşırız..allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..tekrar merhaba hepinize..
inşallah canım yaş kaçyani bende sizn durumunzdayım sznki guzel sonuçlanmış inşlh bnmkıde guzel sonuçlanır
hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamına erdirsin inşallah o günlerde gelir ve biz yine burda hissetiklerimizi konuşur oluruz :)Durun bide ben varım daha dün öğrendim hamiş olduğumu bugünde kan testi ile kesinleşti. Sat 11 aralık,17 eylül doğum gözüküyo allahım herkese nasip etsin sağlıkla sıhatle kucağımızada alsaydık bi :))))))))))
pushing çok teşkr edrm inşlh bnde 2 senelık evlığim 3 ay korundk sonra bı 3 uç ay korunmadık olmayınca dr. gıttık hormonlarım yuksek çıktı yani o dr. dan bı sonuç alamadık bana doğum kontrol hapı verdı 3 ay 3ayda tekrr korun dedı baktım uzuyo dr. değiştırdım ben kılıste oturuyorum antepte bı dr. buldum 3 aydr onun gozetımındeyım bu ay daha yenı basladık tedavıye ilk kullanmm klomenı bana bu ay adetın gecıkebılır adet sokucu bı ılac yazacam dedı o ılacı bıtırdıkten sonra iki üç gun içinde hasta olurmşm ama olmadım ı
merhaba arkadaşlar ben geldim eeee ne var ne yok herkez iyimi :)
seninki daha çok yeni benimki 7 haftalık oldu :) normal canım belirtilerin benimkide çok acıyor ama midem bulanıyo:)teşk canım ben daha 4+4 haftalıklığımm henüz midem falan bulanmıyor.. göğüslerimm çok şiiştii ve acıyor...
ya ewt gaz bulantı var gıttıkçe dahada umutlanıyorum şimdi bak