- 13 Ocak 2009
- 160
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki canım istersen şimdi bile öğrenebilirsin dualarımız seninle :)pushing mrhb sen gaz bulantı varmı demşsn her ikiside var bıde ultlar dıye bı arkds var onn sat 15 aralıkmş bnmkı 13 aralıktı o ogrendığine gore bnde öğrenebılırm yanı dimi
eğer idrarla çıkacağını bılsem hemen yaparım valla hazır beklıyo evde test onceden almıştım
olur mu canım tabiki sorucaksın en doğal hakkın seni anlıyorum sabırsızlanıyosun bence ne yap biliomusun sabah kalktığında ilk idrarınla testi yap 5 dk bekle çok çok silik bi çizgi dahi çıksa hamilesindir ama hiç bişi çıkmazsa 2 gün sonra tekrar dene olur mu :CüvCüv:yok daha olmadı 2 gun oldu sanırım ultlar arkds kantahlılı yaptırdı ya ben szn basınızı ağrıtmıyorumdur umarım ınann çok ıstıyorum ondan bole araştırma içindeyım çevreme bakıyorum mıllet sankı bana ınat doğuruyo valla bende gordukçe erıyp bıtıyorum istıyorumkı bnde herkese soleyeyım hamıleyım dıye nasıp kısmet tabı gununu vaktını beklıyo yoksa içimde olmayack kaygısı yok hep olacakmş gıbı duşunuyorum inanınkı
ya bılmıyorum şimdi yok çıkar moralım bozulur dıye korkuyorum en iyisı ben 2 gun daha bekleyeyım
olur mu canım tabiki sorucaksın en doğal hakkın seni anlıyorum sabırsızlanıyosun bence ne yap biliomusun sabah kalktığında ilk idrarınla testi yap 5 dk bekle çok çok silik bi çizgi dahi çıksa hamilesindir ama hiç bişi çıkmazsa 2 gün sonra tekrar dene olur mu :CüvCüv:
iyide canım herşey nasip kısmet ben burda şahit oldum 7 8 sene boyunca her ay test alıpda hep haal kırıklığı yaşıyanları bu arada sen daha önceden hiç adet gecikmesi yada adet problemi yaşadınmı?
ewt ya en iyisi ole yapayım onu duymştum gunun ilk idrarıyla yapılmsıdoğruluğunu arttırıyormş sanırm
o zaman otamtikmen 6 gün geçmiş olmuyomu ? bu arad bana ablacım deme eminim benim sana abla demem gerekiodur çünkü ben 19 yaşındayım :)ablacım bı kaç defa oldum ama nasıl bak ben normalde 27.gunumde olrdum hep bı kac defa da 30. gunumde oldum ole gecıkme oldu şimdi 33. gunumdeyım artık adet gunumu 30 gunde bı hesaplıyorum bundan dolayı