- 30 Aralık 2008
- 5.603
- 0
öncelikle çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin :) ıhlamurun bi yan etkisi olucağını sanmıorum ama çok fazla kaçırma benim eltim hamileyken iyi üşütmüştü berbat bi durumdaydı ıhlamurla filan düzeldi :) adaçayı düşük riskini arttırıo aslında bi çok bitki çayı daGunaydin arkadaslar. Oncelikle yeni katilan annelerimizi tebrik ediyorum. Acelyacim seninki ayri bir heyecan olsa gerek. Bu ilk gebeligin mi? Oyle ise bir defada kurtuldun demektir:))))) Durdurulamayan mide agrilarimin ve yanmasinin bir sebebi daha oldugu ortaya cikti. O kadar dikkat etmeme ragmen malesef usutmusum. Oksuruyorum biraz. Acayip bir halsizlik var heryerim agriyo sanki. Evde yalniz kadim bana bakacak kimsede yok(((( muhu muhu Zaten gebeligin ilk donemlerinde bagisiklik sistemimiz zayifliyormus. Sizlere onerim daha dikkatli olun ve yakininizda hasta olan arkadaslarinizdan uzak durun. Ben saglik ocagina gitmistim sanirim ordan kaptim bidolu hasta insan vardi. Artik ilacsiz atlatmanin yollarina bakacagim. Adacayi onerilmiyor netten de bakmistim ihlamur ile ilgili bisi bulamadim. Ihlamurun bir zarari olmaz degil mi? Herkese hastaliksiz bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
ama sen dikkat et azla içme inşallah hemen iyileşirsin kendine dikkat et :)