2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin arkadaslar. Oncelikle yeni katilan annelerimizi tebrik ediyorum. Acelyacim seninki ayri bir heyecan olsa gerek. Bu ilk gebeligin mi? Oyle ise bir defada kurtuldun demektir:))))) Durdurulamayan mide agrilarimin ve yanmasinin bir sebebi daha oldugu ortaya cikti. O kadar dikkat etmeme ragmen malesef usutmusum. Oksuruyorum biraz. Acayip bir halsizlik var heryerim agriyo sanki. Evde yalniz kadim bana bakacak kimsede yok:KK43:(((( muhu muhu Zaten gebeligin ilk donemlerinde bagisiklik sistemimiz zayifliyormus. Sizlere onerim daha dikkatli olun ve yakininizda hasta olan arkadaslarinizdan uzak durun. Ben saglik ocagina gitmistim sanirim ordan kaptim bidolu hasta insan vardi. Artik ilacsiz atlatmanin yollarina bakacagim. Adacayi onerilmiyor netten de bakmistim ihlamur ile ilgili bisi bulamadim. Ihlamurun bir zarari olmaz degil mi? Herkese hastaliksiz bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
öncelikle çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin :) ıhlamurun bi yan etkisi olucağını sanmıorum ama çok fazla kaçırma benim eltim hamileyken iyi üşütmüştü berbat bi durumdaydı ıhlamurla filan düzeldi :) adaçayı düşük riskini arttırıo aslında bi çok bitki çayı da
ama sen dikkat et azla içme inşallah hemen iyileşirsin kendine dikkat et :)

günaydın kızlarr nasılsınız.
eylül ayı hamile adaylarımız çoğalmış maşallahh.
kılzar üçüzüm olacağı kesinleşti. kalp atışlarınıda duydum çok şükür. sizlerde ne var ne yok.

Çok sevindim canım gözünaydın. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin üçünü birden. Burda herşey aynı.

bu arada bende hiç mide bulantısı falan yok bazen hamile değilmişim gibi geliyo benim gibi olan var mı?

aramıza hoşgeldin canım öncelikle bulantın filan olmaması normal zaten seninki daha çok yeni 1 yada 2 olmadı 3 hafta sonra başlar :) garantisi yok başlamayadabilir :) yani senin bünyene kalmış ben senin zamanındayken hiç bi belirtim yoktu hatta bazen hamileliğimi unuturdum benim ki şu an her an her dakika hatırlatıo bulantılarla ve tiksinmeyle:) o yüzden kafana takma olmaması çok normal hihoyyyt

Rica ederiz canım güle güle kullan takvimini. Ama o bebek ne tatlı maşallah.
İnşallah sahibine benzer:nazar::nazar::nazar:

inşallah canım eminim benim bebeğm o bebktenn daha tatlı olur eee ne derler bilirsin kirpiye yavrusu pamuk gelirmiş :) benimkide o hesap hihoyyyt

Gunaydin arkadaslar. Oncelikle yeni katilan annelerimizi tebrik ediyorum. Acelyacim seninki ayri bir heyecan olsa gerek. Bu ilk gebeligin mi? Oyle ise bir defada kurtuldun demektir:))))) Durdurulamayan mide agrilarimin ve yanmasinin bir sebebi daha oldugu ortaya cikti. O kadar dikkat etmeme ragmen malesef usutmusum. Oksuruyorum biraz. Acayip bir halsizlik var heryerim agriyo sanki. Evde yalniz kadim bana bakacak kimsede yok:KK43:(((( muhu muhu Zaten gebeligin ilk donemlerinde bagisiklik sistemimiz zayifliyormus. Sizlere onerim daha dikkatli olun ve yakininizda hasta olan arkadaslarinizdan uzak durun. Ben saglik ocagina gitmistim sanirim ordan kaptim bidolu hasta insan vardi. Artik ilacsiz atlatmanin yollarina bakacagim. Adacayi onerilmiyor netten de bakmistim ihlamur ile ilgili bisi bulamadim. Ihlamurun bir zarari olmaz degil mi? Herkese hastaliksiz bir hamilelik diliyorum arkadaslar.

Çok geçmiş olsun tatlım. Söylediğin gibi bu dönemde çok dikkat etmeliyiz kendimize.
Ayaklarımızı hep sıcak tutmalıyız. Umarım en kısa sürede iyileşir eski ağrısız ve sancısız
günlerine geri dönersin. Ihlamur'un bir zararı olmadığını okumuştum pek çok yerde. Ama sen yinede bence abartmadan iç. Ama bol bol sıcak limon içebilirsin c vitamini de bol. Eminim iyi gelir.

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bende eylül annesiyim inş ilk bebeğimmmm

bu sitede başka sohbet etme şekilleri varmı yoksa sadece burasımı cevap yazarsanız sevinirim

fıstık dedinde üstüme alındım gerçi yedi ay sonra fıstık mı olurum domatesmi onu allah bilir :) iyiyz canım bebiş te iyi teyzesi ama annesi bulantılarla uğraşıo :KK43: idare ediyoruz sen naposun :)

hepimiz domates olcaz canım merak etme kaydirigubbakcemile3 valla benimde bulantılar var hafiften ama napalım idare edicez.

slm arkadaşlar bebeişlerinizi sağlıkla dünyaya gtirmeyi nasip etsin rabbim

Dilekcim ve pushing iyi dileklerinizden dolayi tesekkur ederim. Umarim cabucak iyilesirim. Birde su mide yanmasi nedeniyle portakal suyu vs de tuketemiyorum. Iki gundur haslamis tavuk patates yagsiz peynir. Nerdeyse sutu bile zorla icer oldum. Meyvelerden ayva ve elma midemi bulandirmiyo sadece. Birde doktorum mide problemim icin bi surup vermisti onu da kulandim iyi geldi sanirim. Kategorisi A grubu bu nedenle gebelerde rahatlikla kullanilabiliyor.

Dilekcim ve pushing iyi dileklerinizden dolayi tesekkur ederim. Umarim cabucak iyilesirim. Birde su mide yanmasi nedeniyle portakal suyu vs de tuketemiyorum. Iki gundur haslamis tavuk patates yagsiz peynir. Nerdeyse sutu bile zorla icer oldum. Meyvelerden ayva ve elma midemi bulandirmiyo sadece. Birde doktorum mide problemim icin bi surup vermisti onu da kulandim iyi geldi sanirim. Kategorisi A grubu bu nedenle gebelerde rahatlikla kullanilabiliyor.

Birşeymi oldu canım sana hayırdır? fisfisfis

peki arkadaşlar ne yiyip ne içiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz ilk bebeğimde acemiyim o yüzden
neler faydalı neler sakıncalı pek bilmiyorum

X