2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba eylül anneleri benimde dün bhcg degerim 52 çıktı inşallah artış gösterir ve eylülde kavuşurum bebişime.hepimiz kavuşuruz inşallah

Tebrik ederim canım. Aramıza hoş geldin. Hiç kötü şeyler getirme aklına. Değerin tıkır tıkır artacak ve sen sağ salim bebişine kavuşacaksın inşallah

Canım benim sat 24 Kasım. Ben akıntıdan günde 3 sefer çamaşır değiştiriyorum. Çok ayakta kaldığımda daha çok akıntı oluyor ama hamilelik belirtileri kişiden kişiye çok değişiyor. 5 ay boyunca en ufak bir belirti yaşamayıp bebeklerinin (ikizler de) tekmelemeleriyle hamile olduğunu hatırlayan arkadaşım var. Stres yapma böyle ufacık bir şeyden. Lekelenme, o da kırmızı olursa stres yapılabilecek bir durum.

Herkese bebisleriyle beraber saglikli bir yil diliyorum. Umarim sorunsuz bir yeni yil ve hamilelik dönemi geciririz ve bebislerimize kavusuruz. Yeni yilda her sey gonlunuzce olsun...

İnşallah canım. 2009 hepimiz için çok güzel bir yıl olsun:CüvCüv:

herkese özellikle eylül annelerine 1 yılın ardından kocamannn bir merhaba.eskiden hamişler sayfasına içimde bi bruklukla bakardım benim ne zaman bi bebğim olcak diye bakarken şimdi eylül de yavrumu kucağıma alcam.okadar mutluyum ki tabi bir okadarda şaşkın.eşim askerde ve asker dönüşü bebğimiz olsun derken ,, kurban bayramında eşim iznine geldiğinde adetimi beklerken hamile kalmışım.insanın kadareinde varsa yumurtlama dönemine felan gelmio.yavrumuz henüz 2.5 haftalık.beta hcg m 27 arlıkta 232 çıktı.yarın da doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.

Ne kadar güzel bir haber canımhihoyyytTebrik ederim. Aramıza hoşgeldin. O bebiş kafasına koyduysa adetti yumurtlamaydı dinlemez böyle geliverir işte. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin:1hug:

merhaba eylül anneleri benimde dün bhcg degerim 52 çıktı inşallah artış gösterir ve eylülde kavuşurum bebişime.hepimiz kavuşuruz inşallah
Ececiim tebriklerr, hoşgeldin aramıza :1hug: iyi düşün iyi şeyler olsun tamam mı canım? Sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum :CüvCüv:

Canım tebrikler, hoşgeldin aramıza :1hug: Güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyythihoyyyt

Burko sen nasılsın canım? bebiş nasıl? Dr. a gidicektin bugün yanılmıyorsam, herşey yolundadır umarım İyi haberlerini bekliyorum arkadaşım

Son düzenleme:
öncelikle herkeze merhaba ben yeni katıldım aranıza.hayırlı olsun saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın allahım.benım bu 3.hamileliğim ama kucagıma alcagım ılk bebek olcak ınsallah.yılbası gunu hedıye oldu bıze.bhcg 77.8 cıktı. problemsız gıder herkezin gonlune gore olur insallah.bugun dr.gıdcez bakılıcak tekrar.benım sızlerden farkım 9 ay boyunca hergun iğne olucam.dualarınız bekliyorum arkadaslar.

Hoşgeldin arkadaşım aramıza :1hug: Harika bir yılbaşı hediyesi olmuş bebeğin sana hihoyyyt İnşallah bu sefer kucağına alırsın canım bebeğini :Saruboceq: benimde bu 2. hamileliğim ama seninki gibi kucağıma alacağım ilk bebeğim olacak eğer sağlıkla gelişirse :Saruboceq: Diğeri kimyasal gebelikti maalesef, keseyi bile göremeden düştü :çok üzgünüm: İnşallah bu sefer o müthiş acıyı yaşamaz, sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğimizi kucağımıza alırız. Hergün iğne olmak elbetteki kolay değil ama bebeklerimiz için her zorluğa katlanıcaz yeterki bize sımsıkı tutunsunlar :CüvCüv: Dualarım seninle ve tüm annelerle hatta anne olmak isteyenlerle de :Saruboceq: Dr.dan gelince yaz mutlaka, iyi haberlerini bekliyoruz canım a.s.

aa inanamıyorum eylül anneleri topiği açılmış bile..hayırlı olsun inşallah..daha yolun çoookkk başındasınız ama emin olun çok güzel bi süreç..bende kısmetse nisan annesi olacam hamişliğimin bitmesine şurda 3 buçuk ay kaldı..bi yandan seviniyorum oğluşumu görcem die ama bi yandan üzülüom ne yalan söyleyim hamilelik çok güzel bi duygu ee bi ömürdede çok fazla hamiş olarak kalmıoz o yüzden kıymetini bilin..bol bol naz yapın eşlerinize valla ben sonuna kadar kullanıom hamileliğimi eee azcuk nazlasınlar demi ama...heh heee

herkeze mrb iremcim öncelikle sağol yönlendirmen için günlerden beri bu topiği aradım bulamadım bende eylül annesi olucam allah kısmet ederse.. sat 2 aralıktı. döngğm 26 olduğu için biraz erken öğrendim.. 30 aralıkta b-hcg 293 çıktı.. dr keseyi on gn sonra görebilriz dedi.... ilk gebeliğim.. değerler normalmi bilmiorum. bide geceleri oturmayı seven ben 1 haftadır 12 olmadan fena uykum gelio bide çok üşengeç oldum.. akıntımda fazla.. bide iştahım açıldı.. 2 haftadır fena yiyorum 3 kilo almışımdır. anormal değilmi sizce???

merhaba arkadaşlar bende eylül annelerindenim inşalalh aslında ben böle bi sayfa açmak istedim ama dedim hem acemiiyim hemde gülerler die yapmamıştım sizin açtığız ii oldu çoook istiodum artık burda konuşuruz benimde sat:27 kasımdı öğreneli 2 gün oldu yılbaşı günü kesin olarak öğrendim bana ve eşime çok güzel bi yılbaşı hediyesi oldu eeeee şimdiden hazırlıklara başlayan oldumu bu arada benim hiç bulantım yok ama gazım şişkinlik çok sık tuvalete çıkıyorum kasık ağrılarım da var benim gibi başka bulantısı olamyan varmı acaba ?

değerlerin normal canm ama biraz erken değilmi şimdi 3 kilo alırsan 9 ay nasıl olcak bence az az ye sık sık ye düzenl,i saatlerde yemeğine ye mesala sabahları 9 da yap öğlen 1 de akşam 6veya 7 gibi ama aralarda meyve ye yoğurt ye çok yemekle bebek beslenmezki sağlıklı beslenmek önemli benden tavsiye ama yine de sen bilirsin bu arada bende çoook uyuyorum ki mzaten çok severdim şimdi yataktan kalkamıorum :teytey:

Canım merhaba, hoşgeldiiin hihoyyyt Artık doğru adrestesin :1hug: kese 5.haftada gözüküyor hayatım. Hatta 4. haftada bile gören var ama ortalama 5. hafta. Değerlerin ve belirtilerin gayet normal sen 12 ye kadar dayanıyorsan çok iyi Nihal, ben 10'u göremiyorum İştah açısından da bi anormallik varsa sende, en az senin kadar bende anormalim arkadaşım :roflol:

Sende hoşgeldin canım aramıza :1hug: Cidden çok güzel bir yılbaşı hediyesi olmuş bebişin hihoyyyt ben 6+1 oldum, bulantı bende de yok hala.. olsa dert olmasa dert.. olmayınca da bi anormallik mi var diye düşünmeden edemiyor insan ama dr.uma göre ve araştırmalarıma göre illa bulantı olacak diye birşey yokmuş. Hatta annemde hiç olmamış. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki yada belki anca başlayacak. Neyse sağlıklı olsunda bebişlerimiz gerisi hiç önemli değil

cok tesekkur ederım.dr dan geldık hcg degerım 240 olmus.cok sevındık sımdı ınandım bebeğim olcagna tam anlamıyla.ılk iğnemıde oldum karından.cok yandı ama onun ıcın her acıya katlanılır: herhalde.allah senınde kucagına almayı nasıp etsın.kımsenın kucagı bos kalmasın her ısteyene bu guzel duyguyu yasatsın.benimde dualarım sizlerle senın nekadarlık oldu nezaman öğrendin.

bende yenı gırdım sende hosgeldın aramıza.bende yılbasında ogrendım.bugunde yıne kan verdım 240 olmus buyuyo kuzum herhaldeaslında sat:daha bugundu ama erken ogrendım.allah tamamını erdırsın saglıkla kucagmıza alalım insallah.benım hıc belırtım yok.zaten dıgerlerındede olmamıstı.bundada yok sadece ıyı yıyorum ben.olmaya bılır genelde erkek bebeklerde pek belırtı olmuyo..

canıııııııııııııııııııııııım, çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hihoyyythihoyyythihoyyyt
maşşallah çok güzel artmış değerin İnşallah çektiğin eziyet sadece iğne olur be arkadaşım, onun dışında herşey yolunda gider, başka hiçbir problem yaşamazsın hamileliğin boyunca :Saruboceq: biz 6+1 olduk. Kesemizi gördük geçen hafta 15 Ocakda kalp atışları için tekrar gidicez dr.a :CüvCüv: bakalım herşey yolundadır umarım :Saruboceq:

allah tamamına erdirsin canım:Saruboceq: bende hem idar testi yaptım hemde kan ikiside pozitif benim 523 tü iki gün önce hcg değerim ben 5+1 günlük hamileyim sat: 27 kasım dı galiba benimki de erkek herkesin içine öle doğuyo eşime bakarsan 3 üz dio iki kız bi erkek ama bakalım hayırlısı senin yaşın kaç canım ilk hamileliğinmi benim yaşım 19 iki yıllık evliyim ben biraz hızlıyım sırnaşık şey

deme jnm yaa bendede bulantı falan yok benimde sat bugündü ama ben 30 unda verdim kan 293 çıkmıştı. sadce iştahım var baya... erkekmi şimdi benim minciğim :)

benım 3.hamileliğim ama ilk bebğim olcak ınsallah 26 yasıdayım ben canım evet senın bayagı erken olmus ama olsun hayırlısı olsun erken anne olmak guzeldır .arkadas gıbı olursunuz.

Burko sen nasılsın canım? bebiş nasıl? Dr. a gidicektin bugün yanılmıyorsam, herşey yolundadır umarım İyi haberlerini bekliyorum arkadaşım

Sağol canım benim. Doktordan geleli en fazla 1 saat oldu. Minik, güzeller güzeli kesemizi gördük. Haftasıyla uyumlu, şekli düzgün, rahmin tam ortasına yerleşmiş dedi doktor teyzemizAllah'ım böyle devam ettiğini göstersin, sağ salim kavuştursun inşalahhhh:Saruboceq::Saruboceq: Doğumu sata göre 2 Eylül hesapladı doktor. Ben fena halde arada kaldım diyordum ama ciddi ciddi Eylül olacak galiba:dance:

Tebrik ederim canım. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Benim de bu 2. hamileliğim ve İNŞALLAHHH ilk bebeğim. Umarım o iğneler sana da bebişine de bol bol sağlık getirir de çektiğin acıyı unutuverirsin. Allah yardımcın olsun arkadaşıma.s.

Hoşgeldin canım. Ben her iki hamileliğimde de kan testi yaptırmadım. O açıdan pek bir bilgim yok. Ama önemli olan başlangıç değeri değil, düzenli bir şekilde ikiye katlaması diye biliyorum

Senin açmak istediğin sayfayı ben açmışım öyle miHoşgeldin aramıza hayatım. Benim de bulantım yok. Bol gazım, bol bel ağrım ve bol akıntım var. Bulantılar genelde 6. haftadan sonra çıkıyormuş ama bakalım bizde durum ne olacak. Ne olursa olsun, bebişler sağlıklı olsun da:CüvCüv:

merhaba kızlar a.s. . . .bugun hamile oldugumu ogrendim:CüvCüv: . . .hesaplarıma gore eylule denk geliyo . . . . .sanırım bende artık burada sizlerleyim :) Allah ım hayırlısını verirde insallah saglıklı bir sekilde hamileligimi tamamlayıp kucagıma alırım bebegimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…