merhaba eylül anneleri benimde dün bhcg degerim 52 çıktı inşallah artış gösterir ve eylülde kavuşurum bebişime.hepimiz kavuşuruz inşallah
Arkadaslar bu arada kafama bisey takiliyor. Sormadan edmiyecegim. Benim SAT 28 Kasimdi. Herkesin hamile kaldiktan sonra akintisi fazlalasiyor mu? Bende akinti cok az bu normal mi sizce? Iki ay once doktora gittigimde mantar demisti ve vajinal tablet kullanmistim. Alakasi olabilir mi acaba?
Herkese bebisleriyle beraber saglikli bir yil diliyorum. Umarim sorunsuz bir yeni yil ve hamilelik dönemi geciririz ve bebislerimize kavusuruz. Yeni yilda her sey gonlunuzce olsun...
arkadaşlar benim sat 26 kasım hamileyim ama hiç bir belirtim yok kasık ağrılarım dışında doktora gitmeyi düşünüyorum ocak 5 te acaba kese görülürmü erkenmi biraz daha beklesemmi?[/QUOTE
benimde sat 25 kasımdı canım. ben cuma gidiyorum doktora inş da görürler. zaten bebeğimi görürsem hamile olduğuma inanıcam. çünkü benm 2gün kanamam olmustu 23-24aralıkda. 26aralıkdada hamile olduğumu öğrendim. doktor kanama olabilir normal demişti ama ben yinede korkuyorum. ama kızlar eğer bebeğimi kaybettiysem 2gün sonra beta hcg düşümüş olurdu dimi.bir de normal adet olurdum. o 2günde 1.gün pembe 2.gün kahverengi akıntı geldi sadece. neyse merak içindeyim anlayacağınız.
belirti olarakda akıntılarım çok arttı benim. beyaz, sarı akıntı geliyor. bi de bu sabah uyandığımda midem bulandı biraz. sırnaşık şey
umarım herşey yolundadır. sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız :CüvCüv:
Canım benim sat senden 1 gün önce ve aynı gün gidiyormuşuz doktora. İnşallah ikimiz de sağ salim görürüz bebişlerimizi. Doktor ikimizi de sevindirir inşallah:Saruboceq:
herkese özellikle eylül annelerine 1 yılın ardından kocamannn bir merhaba.eskiden hamişler sayfasına içimde bi bruklukla bakardım benim ne zaman bi bebğim olcak diye bakarken şimdi eylül de yavrumu kucağıma alcam.okadar mutluyum ki tabi bir okadarda şaşkın.eşim askerde ve asker dönüşü bebğimiz olsun derken ,, kurban bayramında eşim iznine geldiğinde adetimi beklerken hamile kalmışım.insanın kadareinde varsa yumurtlama dönemine felan gelmio.yavrumuz henüz 2.5 haftalık.beta hcg m 27 arlıkta 232 çıktı.yarın da doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Ececiim tebriklerr, hoşgeldin aramıza :1hug: iyi düşün iyi şeyler olsun tamam mı canım? Sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum :CüvCüv:merhaba eylül anneleri benimde dün bhcg degerim 52 çıktı inşallah artış gösterir ve eylülde kavuşurum bebişime.hepimiz kavuşuruz inşallah
herkese özellikle eylül annelerine 1 yılın ardından kocamannn bir merhaba.eskiden hamişler sayfasına içimde bi bruklukla bakardım benim ne zaman bi bebğim olcak diye bakarken şimdi eylül de yavrumu kucağıma alcam.okadar mutluyum ki tabi bir okadarda şaşkın.eşim askerde ve asker dönüşü bebğimiz olsun derken ,, kurban bayramında eşim iznine geldiğinde adetimi beklerken hamile kalmışım.insanın kadareinde varsa yumurtlama dönemine felan gelmio.yavrumuz henüz 2.5 haftalık.beta hcg m 27 arlıkta 232 çıktı.yarın da doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
öncelikle herkeze merhaba ben yeni katıldım aranıza.hayırlı olsun saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın allahım.benım bu 3.hamileliğim ama kucagıma alcagım ılk bebek olcak ınsallah.yılbası gunu hedıye oldu bıze.bhcg 77.8 cıktı. problemsız gıder herkezin gonlune gore olur insallah.bugun dr.gıdcez bakılıcak tekrar.benım sızlerden farkım 9 ay boyunca hergun iğne olucam.dualarınız bekliyorum arkadaslar.
değerlerin normal canm ama biraz erken değilmi şimdi 3 kilo alırsan 9 ay nasıl olcak bence az az ye sık sık ye düzenl,i saatlerde yemeğine ye mesala sabahları 9 da yap öğlen 1 de akşam 6veya 7 gibi ama aralarda meyve ye yoğurt ye çok yemekle bebek beslenmezki sağlıklı beslenmek önemli benden tavsiye ama yine de sen bilirsin bu arada bende çoook uyuyorum ki mzaten çok severdim şimdi yataktan kalkamıorum :teytey:herkeze mrb iremcim öncelikle sağol yönlendirmen için günlerden beri bu topiği aradım bulamadımbende eylül annesi olucam allah kısmet ederse.. sat 2 aralıktı. döngğm 26 olduğu için biraz erken öğrendim.. 30 aralıkta b-hcg 293 çıktı.. dr keseyi on gn sonra görebilriz dedi.... ilk gebeliğim.. değerler normalmi bilmiorum. bide geceleri oturmayı seven ben 1 haftadır 12 olmadan fena uykum gelio bide çok üşengeç oldum.. akıntımda fazla.. bide iştahım açıldı.. 2 haftadır fena yiyorum 3 kilo almışımdır. anormal değilmi sizce???
herkeze mrb iremcim öncelikle sağol yönlendirmen için günlerden beri bu topiği aradım bulamadımbende eylül annesi olucam allah kısmet ederse.. sat 2 aralıktı. döngğm 26 olduğu için biraz erken öğrendim.. 30 aralıkta b-hcg 293 çıktı.. dr keseyi on gn sonra görebilriz dedi.... ilk gebeliğim.. değerler normalmi bilmiorum. bide geceleri oturmayı seven ben 1 haftadır 12 olmadan fena uykum gelio bide çok üşengeç oldum.. akıntımda fazla.. bide iştahım açıldı.. 2 haftadır fena yiyorum 3 kilo almışımdır. anormal değilmi sizce???
merhaba arkadaşlar bende eylül annelerindenim inşalalh aslında ben böle bi sayfa açmak istedim ama dedim hem acemiiyim hemde gülerler die yapmamıştım sizin açtığız ii oldu çoook istiodum artık burda konuşuruz benimde sat:27 kasımdı öğreneli 2 gün oldu yılbaşı günü kesin olarak öğrendim bana ve eşime çok güzel bi yılbaşı hediyesi oldu eeeee şimdiden hazırlıklara başlayan oldumu bu arada benim hiç bulantım yok ama gazım şişkinlik çok sık tuvalete çıkıyorum kasık ağrılarım da var benim gibi başka bulantısı olamyan varmı acaba ?
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :1hug: Harika bir yılbaşı hediyesi olmuş bebeğin sana hihoyyyt İnşallah bu sefer kucağına alırsın canım bebeğini :Saruboceq: benimde bu 2. hamileliğim ama seninki gibi kucağıma alacağım ilk bebeğim olacak eğer sağlıkla gelişirse:Saruboceq: Diğeri kimyasal gebelikti maalesef, keseyi bile göremeden düştü :çok üzgünüm: İnşallah bu sefer o müthiş acıyı yaşamaz, sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğimizi kucağımıza alırız. Hergün iğne olmak elbetteki kolay değil ama bebeklerimiz için her zorluğa katlanıcaz yeterki bize sımsıkı tutunsunlar :CüvCüv: Dualarım seninle ve tüm annelerle hatta anne olmak isteyenlerle de :Saruboceq: Dr.dan gelince yaz mutlaka, iyi haberlerini bekliyoruz canım a.s.
merhaba arkadaşlar bende eylül annelerindenim inşalalh aslında ben böle bi sayfa açmak istedim ama dedim hem acemiiyim hemde gülerler die yapmamıştım sizin açtığız ii oldu çoook istiodum artık burda konuşuruz benimde sat:27 kasımdı öğreneli 2 gün oldu yılbaşı günü kesin olarak öğrendim bana ve eşime çok güzel bi yılbaşı hediyesi oldu eeeee şimdiden hazırlıklara başlayan oldumu bu arada benim hiç bulantım yok ama gazım şişkinlik çok sık tuvalete çıkıyorum kasık ağrılarım da var benim gibi başka bulantısı olamyan varmı acaba ?
cok tesekkur ederım.dr dan geldık hcg degerım 240 olmus.cok sevındık sımdı ınandım bebeğim olcagna tam anlamıyla.ılk iğnemıde oldum karından.cok yandı ama onun ıcın her acıya katlanılır: herhalde.allah senınde kucagına almayı nasıp etsın.kımsenın kucagı bos kalmasın her ısteyene bu guzel duyguyu yasatsın.benimde dualarım sizlerle senın nekadarlık oldu nezaman öğrendin.
bende yenı gırdım sende hosgeldın aramıza.bende yılbasında ogrendım.bugunde yıne kan verdım 240 olmus buyuyo kuzum herhaldeaslında sat:daha bugundu ama erken ogrendım.allah tamamını erdırsın saglıkla kucagmıza alalım insallah.benım hıc belırtım yok.zaten dıgerlerındede olmamıstı.bundada yok sadece ıyı yıyorum ben.olmaya bılır genelde erkek bebeklerde pek belırtı olmuyo..
bende yenı gırdım sende hosgeldın aramıza.bende yılbasında ogrendım.bugunde yıne kan verdım 240 olmus buyuyo kuzum herhaldeaslında sat:daha bugundu ama erken ogrendım.allah tamamını erdırsın saglıkla kucagmıza alalım insallah.benım hıc belırtım yok.zaten dıgerlerındede olmamıstı.bundada yok sadece ıyı yıyorum ben.olmaya bılır genelde erkek bebeklerde pek belırtı olmuyo..
benım 3.hamileliğim ama ilk bebğim olcak ınsallah 26 yasıdayım ben canım evet senın bayagı erken olmus ama olsun hayırlısı olsun erken anne olmak guzeldır .arkadas gıbı olursunuz.allah tamamına erdirsin canım:Saruboceq: bende hem idar testi yaptım hemde kan ikiside pozitif benim 523 tü iki gün önce hcg değerim ben 5+1 günlük hamileyim sat: 27 kasım dı galiba benimki de erkek herkesin içine öle doğuyo eşime bakarsan 3 üz dio iki kız bi erkek ama bakalım hayırlısı senin yaşın kaç canım ilk hamileliğinmi benim yaşım 19 iki yıllık evliyim ben biraz hızlıyım sırnaşık şey
Burko sen nasılsın canım? bebiş nasıl? Dr. a gidicektin bugün yanılmıyorsam, herşey yolundadır umarımİyi haberlerini bekliyorum arkadaşım
öncelikle herkeze merhaba ben yeni katıldım aranıza.hayırlı olsun saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın allahım.benım bu 3.hamileliğim ama kucagıma alcagım ılk bebek olcak ınsallah.yılbası gunu hedıye oldu bıze.bhcg 77.8 cıktı. problemsız gıder herkezin gonlune gore olur insallah.bugun dr.gıdcez bakılıcak tekrar.benım sızlerden farkım 9 ay boyunca hergun iğne olucam.dualarınız bekliyorum arkadaslar.
herkeze mrb iremcim öncelikle sağol yönlendirmen için günlerden beri bu topiği aradım bulamadımbende eylül annesi olucam allah kısmet ederse.. sat 2 aralıktı. döngğm 26 olduğu için biraz erken öğrendim.. 30 aralıkta b-hcg 293 çıktı.. dr keseyi on gn sonra görebilriz dedi.... ilk gebeliğim.. değerler normalmi bilmiorum. bide geceleri oturmayı seven ben 1 haftadır 12 olmadan fena uykum gelio bide çok üşengeç oldum.. akıntımda fazla.. bide iştahım açıldı.. 2 haftadır fena yiyorum 3 kilo almışımdır. anormal değilmi sizce???