2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bızde cok sevındık esas sımdı tam hamıle hıssettım kendımı.ooo sız buyuksunuz bızden.ınsallah hersey yolunda gıder.benım esımın dogum gunu 15 ocak ınsallah sızede sans getırsın. kuvvetlı kuvvetlı duyun kuzunuzun kalbını.dualarımız herkeze...

hosgeldın.ınsallah saglıkla hepımız alırız kucagımıza allah tamamını erdırsın arkadasım

tesekkur ederim canım amin insallah :) . . . . .sen de eylul ayısın sanırım?

Senin açmak istediğin sayfayı ben açmışım öyle miHoşgeldin aramıza hayatım. Benim de bulantım yok. Bol gazım, bol bel ağrım ve bol akıntım var. Bulantılar genelde 6. haftadan sonra çıkıyormuş ama bakalım bizde durum ne olacak. Ne olursa olsun, bebişler sağlıklı olsun da:CüvCüv:[/QUOTE]

hayırlısı canım bebeklerimizin burcu başak olucak :CüvCüv: canım hiç bi hazırlığın varmı napıosun benim ilk bebeğim napıcam bilmiorum harıl harıl araştırıorum belirtiler konusun da aynıyız ama benim bide gazım var sırnaşık şey haberleşelim artı ortak bi noktamız var yerimseniben

kaç kısıyız acaba eylul anneleri :)

hakikaten çok güzel bir noktaya temas etmişsin:) bence bi liste yapalım eylül anneleri die ama ben nasıl yapılır bilmiorum bilen varsa bu konuya bir el atsın :CüvCüv:

canım bende bilmiyorum ama sorup ogreniriz bizde olmazsa :) ben eylul annesiyim bi aksilik olmazsa sanırım senin de eylul

evet yazalım arkadaslar bayağa kalabalığız sankı benımde eylul

Hoşgeldin canım. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahhha.s.:CüvCüv:

canım bende bilmiyorum ama sorup ogreniriz bizde olmazsa :) ben eylul annesiyim bi aksilik olmazsa sanırım senin de eylul

evet canım benim kide eylül 5+1 hamileyim ya sen muhtemelen eylülün başi 3 gibi doğumum benim allah nasip ederse:CüvCüv:

Ben bir liste hazırlayabilirim sanırım ama takibini yapmam biraz zor olur çünkü çalışıyorum ve akşam geldiğimde 1-1,5 saat internette kalıyorum. Ben açılışı yapayım, herkes kendisini eklesin olmaz mı?

olur canım sen yap biz hep birlikte hallederiz inş bu arada hem çalışmak hem hamile olmak zor değilmi allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Anne adayımız.........................SAT.........................Tahmini doğum tarihi

1- burko(burcu).........................24 Kasım.........................2 Eylül

BU LİSTE İPTAL ARKADAŞLAR.İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM :)

Son düzenleme:
evet canım benim kide eylül 5+1 hamileyim ya sen muhtemelen eylülün başi 3 gibi doğumum benim allah nasip ederse:CüvCüv:

tam emin degilim canım daha bugun ogrendim sonucu pazartesi doktorla randevum var bakalım artık kacı diyecek:)

2- pushing(zeynep):).................27 kasım .....................3 eylül

evet iyi olur canım sen acılısı yap sanırım biz gerisini hallederiz :)

Anne adayımız.........................SAT.........................Tahmini doğum tarihi
1- burko(burcu)..............................24 Kasım..............................2 Eylül
2- pushing(zeynep):)......................27 kasım ..............................3 eylül

1- burko(burcu).........24 Kasım..........2 Eylül

2- pushing(zeynep):)...........27 kasım .........3 eylül

Son düzenleme:

1- burko(burcu).........................24 Kasım.........................2 Eylül
2- pushing(zeynep):).................27 kasım .....................3 eylül
3-bengiii ( Emel).........................3 Aralık.........................8 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…