canıııııııııııııııııııııııım, çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hihoyyythihoyyythihoyyyt
maşşallah çok güzel artmış değerinİnşallah çektiğin eziyet sadece iğne olur be arkadaşım, onun dışında herşey yolunda gider, başka hiçbir problem yaşamazsın hamileliğin boyunca :Saruboceq: biz 6+1 olduk. Kesemizi gördük geçen hafta 15 Ocakda kalp atışları için tekrar gidicez dr.a :CüvCüv: bakalım herşey yolundadır umarım :Saruboceq:
merhaba kızlar a.s. . . .bugun hamile oldugumu ogrendim:CüvCüv: . . .hesaplarıma gore eylule denk geliyo . . . . .sanırım bende artık burada sizlerleyim :) Allah ım hayırlısını verirde insallah saglıklı bir sekilde hamileligimi tamamlayıp kucagıma alırım bebegimi:)
Sağol canım benim. Doktordan geleli en fazla 1 saat oldu. Minik, güzeller güzeli kesemizi gördük. Haftasıyla uyumlu, şekli düzgün, rahmin tam ortasına yerleşmiş dedi doktor teyzemizAllah'ım böyle devam ettiğini göstersin, sağ salim kavuştursun inşalahhhh:Saruboceq::Saruboceq: Doğumu sata göre 2 Eylül hesapladı doktor. Ben fena halde arada kaldım diyordum ama ciddi ciddi Eylül olacak galiba:dance:
tesekkur ederım oncelıkle.allah tamamını erdırsın senınde.bız daha bısey gormedık.sızden kucuguz teyzesı..10 gun sonra gıdcez bıdaha..
kaç kısıyız acaba eylul anneleri :)
merhaba kızlar a.s. . . .bugun hamile oldugumu ogrendim:CüvCüv: . . .hesaplarıma gore eylule denk geliyo . . . . .sanırım bende artık burada sizlerleyim :) Allah ım hayırlısını verirde insallah saglıklı bir sekilde hamileligimi tamamlayıp kucagıma alırım bebegimi:)
canım bende bilmiyorum ama sorup ogreniriz bizde olmazsa :) ben eylul annesiyim bi aksilik olmazsa sanırım senin de eylul
Ben bir liste hazırlayabilirim sanırım ama takibini yapmam biraz zor olur çünkü çalışıyorum ve akşam geldiğimde 1-1,5 saat internette kalıyorum. Ben açılışı yapayım, herkes kendisini eklesin olmaz mı?
evet canım benim kide eylül 5+1 hamileyim ya sen muhtemelen eylülün başi 3 gibi doğumum benim allah nasip ederse:CüvCüv:
Ben bir liste hazırlayabilirim sanırım ama takibini yapmam biraz zor olur çünkü çalışıyorum ve akşam geldiğimde 1-1,5 saat internette kalıyorum. Ben açılışı yapayım, herkes kendisini eklesin olmaz mı?
Anne adayımız.........................SAT.........................Tahmini doğum tarihi
1- burko(burcu).........24 Kasım..........2 Eylül
2- pushing(zeynep):)...........27 kasım .........3 eylül