Herkese merhaba. Ben sürekli pc başında değilim o nedenle çok takip edemiyorum sizleri ama iyi dileklerim herzaman sizilerle.. Bir bakıyorum forum 20 sayfa birden büyüyüvermiş.O nedenle herkes için bişeyler yazmayı uygun gördüm. İkizlerii ve üçüzleri olacak annelerimiz: Sizleri çok tebrik ediyorum. Sizin sorumluluklarınız bizlerden fazla olacak galiba. Bebeği ile ilgili problemleri olan annelerimiz: Dualarım sizlerle olacak. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.Veee benim gibi meleklerinin keselerini görenler ve kalp atışlarını duyanlar: Umarım herşey yolunda gider. Ben bir nebze olsun rahatladım. Çok merak ediyordum bebişimi. Şu anda 8 mm miş.İnanamadım ne mucizevi birşey yaşıyoruz. Doktor üç hafat sonra tekrara gel dedi. Kalp atışlarını nkesin ölçümünü yapacak. Henüz çok minik olduğu için sağlıklı sonuç vermiyor. Bir de vajinal ultrason ile baktı. 12. haftaya kadar bakılabilirmiş. Yeni hamileliklerini öğrenenlere tavsiyem doktorunuza sormadan cinsel ilişkiye girmeyin. Mesela bendeki myom nedeniyle ilk 3 ay ilişki yasak. Böyle özel bir durum görülmüyorsa zaten serbest olacaktır. Bir de biton tahlil istedi doktor. Kan, idrar, hepatit, toksoplazma...vs. Bu özel hastaneler kocaman ağızlarını açıp insanları yemek istiyorlar galiba. 750 milyon tutar çıkardılar. Sanırım başka yerde yaptıracağım.Herkese sevgiler...