- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar bende eylül annesı olacaktım malesef 4. Bebegımıde kaybettım allahım sıın bebeklerı korusun.....
slm kızlaar...bende bugün aranıza katılanlardanım. 1.5 senedir bu günü bekliyordum:sm_cool: bugün kan testi yaptırdım ve gebe oldugumu ögrendim o kadar garip bi duyguki.o an gözlerim doldu kalakaldım :) rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah.ama bi 10 gün sonra kalp atısına bakarız dedi doktorum.ancak o zaman anne olabilecegimi anlarım sanırım.AYYY ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt darısı tüm isteyenlere bu arada şimdilik 13 eylül annesi adayıyım.ARANIZA BENİDE ALIIINNNN kaydirigubbakcemile5
kızlaaar ben geldim: sonuç: kalp atımlarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizlerim oluyorrrrrrr
canım sanırım benim üçüzüm olucak. keseleri gördük ama bu pzt kalp atışı için gidicez. çok değişik bir duyguu.
Şekerler,
benim saçlarım çok uzun ve bakımı çok uğraştırıyor beni, saçlarımı kestirmem de bir sakınca var mı, eskiler hamileyken saç kesilmez derler ama boya zaten yaptımayacağım
ama saçımı kestirmek konusunda tereddüt ettim, uzun saç vucüttaki besinleri alırmış ne derece doğru bilmiyorum,
saç kestirmek konusunda fikirlerinizi söylermisiniz
Kızlar ben bugün ilk kontrole gittim. Şimdilik herşey yolunda:)) Bebeğin kesesini ve kalp atışlarını gördük.
Ama sanırım kalp atışını duymak için daha erkenmiş , doktor öyle söyledi. Ayrıca muhtemelen ben aranızadan ayrılmak zorunda kalıcam çünkü muhtemel doğum tarihi 27 Ağustosmuş. Şimdilik 7 haftalık. Ama yine de sizi sık sık takip edicem tabii eğer bizi kabul ederseniz:))
Bu arada vajinal baktı. O ne biçim şey öyle yaaa..Öncesinde smear testi için bir miktar akıntı aldı. Sanırım o sıradaydı canım çok yandı. Sizde de böyle bir durum oldu mu arkadaşlar? Hepimiz için hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlar..
Kızlar ben bugün ilk kontrole gittim. Şimdilik herşey yolunda:)) Bebeğin kesesini ve kalp atışlarını gördük.
Ama sanırım kalp atışını duymak için daha erkenmiş , doktor öyle söyledi. Ayrıca muhtemelen ben aranızadan ayrılmak zorunda kalıcam çünkü muhtemel doğum tarihi 27 Ağustosmuş. Şimdilik 7 haftalık. Ama yine de sizi sık sık takip edicem tabii eğer bizi kabul ederseniz:))
Bu arada vajinal baktı. O ne biçim şey öyle yaaa..Öncesinde smear testi için bir miktar akıntı aldı. Sanırım o sıradaydı canım çok yandı. Sizde de böyle bir durum oldu mu arkadaşlar? Hepimiz için hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlar..
ofya one testı nıye yapıldı anlamadım .bu arada hayırlı olsun
ben varım ya yetmiyor mu ??? :)))
benim 27 kasımdı canım. ben kalp atışlarını da keseyi de gördüm çok şükür darısı başına
Slm kızlar bende eylül annesı olacaktım malesef 4. Bebegımıde kaybettım allahım sıın bebeklerı korusun.....
slm kızlar allah kısmet ederse bende eylülü annesi olacağım daha dün öğrendim hamile olduğumu sonadetim 15 aralıktı rabbim hapimizin hamileliğini tamamına erdirsi artık bende burdayım