- 1 Haziran 2009
- 3.695
- 0
tubacım dogamız nasıl canım bir ayını dolldurdu ne güzel biz hala dogurcaz
bebek uynadı ben gidiyorum... öznurcum rahat ol bebeğini kucağına alınca kafana taktığın şeylerin boş olduğunu anlıyacaksın....[/QUOT
ay yerimm ben onu....kossss aglamasin...bu aarada bende mersindeyim canim... kiyafet konusuda yeni dogmus icin aldim hep sozde minik ama soyledigin dogru canim bence de buyuk gelecek....ama disari cikma firsatik yok be canim...tek basimayim asim yarin gece gelecek...ee pazartesi de dogum...aslinda daha gec bekliyorduk erken yakalandik...kiyafeti birak ben daha yatak isini bile halletmedim canim....artik ben hastanede yatarken esim falan gidecek alacak....insalah her sey senin dedigin gibi olur bebegimi kucama alinca bu kaygilarin bos oldugunu anlarim....kii oyle olacak sen oyle diyorsun cunku bir anne olarak....sana guveniyorum canim benimmmkaydirigubbakcemile5
banada doktorum düştükten 2-3 gün sonra yıkarsın demiştiicanım göbeği düştü bugün ama yıkamadım, yıkama işini bikaç gün daha ertelicem... missssss gibi kokuyo zatennnn... insan yanından ayırmak istemiyo....
saka maka yarin degil obur gun bu zamanlar bendeee bir anneyim kizlarr.....alkisalkisalkis garip bir durgunluk coktu bana....korku heyecan falan kalmadi....cok sakinlestim bugun....sanki dogumum pazartesi degilde, daha bir dokuz ay tasicam gibime geliyor kafamçokkarıştı
tatlım ben gaz için bir ilaç kullanmıyorum sadece bebeğe mümkün olduğunca gaz yapmayacak gıdalarla besleniyorum..kızlar selaaam.son sayfaya baktım vakit olmuyor çok malum.gaz için ne yapıyorsunuz bebişleri olan anneler?ben sab simplex çok güvenmiştim ama rahatlatmadı yavrumu. ek mama takviyesi yapıyoruz onuda dr.browns biberon ile veriyorum iki gnüdür çünkü medelanın kaşık biberonu hava yutmasına neden oluyor bence gup gup.alışmasın biberona diye onu tavsiye etmişti doktorumuz ama biberona mecbur dönüş yaptım.dvit vitamine başladık 15 dakikada güneş ışığına tuttuk bebişi.sizler başladınız mı?
slm kıslar dualarınıza hala ihtiyacım var.... evdeyim beklemede ...o mukus denilen şey eve geldikten sonra tam anlamıyla düştü sancılarım var ama hafif hafif ...bu gece oğlumu bende sağ salim alırım inş. kucağıma haber veriyim dedim bu arada aile fertlerinden kimselerin haberi yok sadece sizle paylaştım... eşim ve ben sakiniz şimdilik ama umarım böle devam eder.....bu anlamda ailem sizsiniz zaten....sizleri çok seviyorum...ii haberler vermek dileğiyle
baharcım gördüm seni...
alttan aynayla dikişlerime baktım sadece 5 tane dikişim var dışarıda. ama iç kısma da dikiş atıyolar tabi onlar hariç... kanamam bitti sayılır, hatta bugün bebeğin yanında annem durdu, eşimle oto koltuğu ve dönence almaya gittik...
.
slm kıslar dualarınıza hala ihtiyacım var.... evdeyim beklemede ...o mukus denilen şey eve geldikten sonra tam anlamıyla düştü sancılarım var ama hafif hafif ...bu gece oğlumu bende sağ salim alırım inş. kucağıma haber veriyim dedim bu arada aile fertlerinden kimselerin haberi yok sadece sizle paylaştım... eşim ve ben sakiniz şimdilik ama umarım böle devam eder.....bu anlamda ailem sizsiniz zaten....sizleri çok seviyorum...ii haberler vermek dileğiyle
tülay doktor alttan muayene ettimi peki ne kadar sürer sancın belli bir saat verdimi ?
çok merak ediyorum :)