2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım göbeği düştü bugün ama yıkamadım, yıkama işini bikaç gün daha ertelicem... missssss gibi kokuyo zatennnn... insan yanından ayırmak istemiyo....

bebek uynadı ben gidiyorum... öznurcum rahat ol bebeğini kucağına alınca kafana taktığın şeylerin boş olduğunu anlıyacaksın....

tubacım dogamız nasıl canım bir ayını dolldurdu ne güzel biz hala dogurcaz

doğa iyi çok şükür canım benim 800 gr almış maşallah kızım bu ay iyiyiz teyzesi.. Gün geçtikçe daha çok bağlanıyo insan süper bişey. Yalnız kızlar bişey dikkat ettim önceki aylarda okurdum topikleri mesela işte ağustos anneleridir hazirandır bizim kadar pozitif olanlarını görmedim :) Ciddi söylüyorum yani bizde daha lohusa depresyonuna giren çıkmadı galiba :) süperiz süper maşallah pozitif eylül anneleri. bide eylül hazan ayıdır hüzün ayıdır derler hıhhhh!!!

kızlar selaaam.son sayfaya baktım vakit olmuyor çok malum.gaz için ne yapıyorsunuz bebişleri olan anneler?ben sab simplex çok güvenmiştim ama rahatlatmadı yavrumu. ek mama takviyesi yapıyoruz onuda dr.browns biberon ile veriyorum iki gnüdür çünkü medelanın kaşık biberonu hava yutmasına neden oluyor bence gup gup.alışmasın biberona diye onu tavsiye etmişti doktorumuz ama biberona mecbur dönüş yaptım.dvit vitamine başladık 15 dakikada güneş ışığına tuttuk bebişi.sizler başladınız mı?

bu arada kıyafet konusunda bende hemen büyürler diye büyük almıştım kayboldu içinde.bodylern yanları aşık kaldı.iyiki hediye gelen hastane çıkışları varmış yoksa yandımdı.mother careden alıcak kayınvalidem yarın bir kaç küçük uzun kollu çıt çıtlı body.

bu arada doğuran annişler maşallah diyorum hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.hepimizinkini tabi.bu arada doğa bebeğede maşallah kiloda alırmış ay ay yerim onları hepsi melek yafff.
bu arada hami ş arkadaşlarım nasipse yarın öbür gün sizde anne olcaksınız inşallah sağlıkla hep beraber anlatcas bebişleri burada ha az sabır daha.tülaydanda hayırlı haber gelecek inşallah son iki gün diyordu bugün yarın doğacak bebişi heralde.hadi bakalımj hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah.

slm kıslar dualarınıza hala ihtiyacım var.... evdeyim beklemede ...o mukus denilen şey eve geldikten sonra tam anlamıyla düştü sancılarım var ama hafif hafif ...bu gece oğlumu bende sağ salim alırım inş. kucağıma haber veriyim dedim bu arada aile fertlerinden kimselerin haberi yok sadece sizle paylaştım... eşim ve ben sakiniz şimdilik ama umarım böle devam eder.....bu anlamda ailem sizsiniz zaten....sizleri çok seviyorum...ii haberler vermek dileğiyle

Son düzenleme:
tülay doktor alttan muayene ettimi peki ne kadar sürer sancın belli bir saat verdimi ?

çok merak ediyorum :)

ilk oğlumda doğuma yarım saat kala nişanım gelmişti benim..Yani en son...Sende ilk nişan gelmiş...ınş.Sağ salim kolay bir şekilde doğumun olur seni takip ediyorum sürekli...

canım göbeği düştü bugün ama yıkamadım, yıkama işini bikaç gün daha ertelicem... missssss gibi kokuyo zatennnn... insan yanından ayırmak istemiyo....
banada doktorum düştükten 2-3 gün sonra yıkarsın demiştii

bende öyle olmuştum canım...normal böyle hissetmen....pazartesinden sonra seni bambaşka duygular bekliyor olucak:)
tatlım ben gaz için bir ilaç kullanmıyorum sadece bebeğe mümkün olduğunca gaz yapmayacak gıdalarla besleniyorum..

ayy tatlım süper haber bu...hadi gözün aydın.....güzel haberlerle bekliyoruz....delikafadulden:1hug:
seninki tam 40+0 bekledi vay bekaydirigubbakcemile3

baharcım gördüm seni...

tülaycım dua ederiz tatlım... ama soğru ıkınmayı unutma, derin nefes al ağzını sıkıca kapa ve tüm gücünü makatına ver.... bir de eğer çabuk açılmazsan epidurali iste tatlım...

alttan aynayla dikişlerime baktım sadece 5 tane dikişim var dışarıda. ama iç kısma da dikiş atıyolar tabi onlar hariç... kanamam bitti sayılır, hatta bugün bebeğin yanında annem durdu, eşimle oto koltuğu ve dönence almaya gittik...

tubacım evet tatlım maşallah bize, ben deağustos annelerini okumuştum sanırım, kaynanası yüzünden genelde depresyona girmişler, ama bizlere maşallah...

ayfercim benimkinin gaz sorunu yok şimdilik maşallah, kendiliğinden çıkıveriyo gazı....ama çok hıçkırıyo....

öznurcum yatağı inan hiç sorun değil benimki birhafta karyolamda yattı,tık dese uyandım, bir de uykuda hiç hareket etmem o yüzden yanımda yattı... ama şimdi uyku düzeni iyi maşallah yatağında yatıyo... en azından kaynar malzemelerini al canım, ben kaynar içiyorum sürekli, o yüzden süt durumum iyi.

ecemcim ben de öyle yapcam, iki üç gün sonra yıkarım, şimdi göbeğinde hala kurumayan kısımlar var... bir de ben de gaz yapıcı şeyler yemiyorum... kesinlikle bebeği etkiliyo... biraz baharatlı et yedim, mahevtti gece bizi, hiç uyumadı....

aaaa nasıl bakabildin ya iyi cesaret ben bakamam şahsen...

canım benim hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile alırsın insallah oglunu kucagına dualarım seninle canım insallah kolay bir dogum olur

tülay doktor alttan muayene ettimi peki ne kadar sürer sancın belli bir saat verdimi ?

çok merak ediyorum :)

evet etti cnm ama daha 1 cm açıklığım vardı ve mtd 13 eylül olduğundan 2 gün içindede olabilir doğumun dedi.evde beklemen daha ii dedi.kanamam artarsa yada sancım çoğalırsa gidicem hastaneye bekliyom kurbanlık kuzu gibi cnmm

tülAAAAAAAAAAyyyyyyyyyyyy canım çok heyecanlandım yaaaa. hadi hayırlısı hayatım bir avazda atlatcan inş.
kızlar ebru hastanedeyim dedi bana bugün 94 çıkmış sancısı bekliyoruz dedi sonra haber gelmedi bakalım bekliyos onu da.
öznur canım tarihin belli olmuş hayırlısı olsun heyecaN yapma inan su gibi akıp geçiyor tatlım. kilo konusunu da sakın sakın kafana takma inan hiç önemli değil.
ara ara giriyom ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyom oğluş uyanıuyo falan..
gülaycım ben yazana kadar gittin sanırım

burdayım naharcım ay heyecanlandım mesaj atayım ben de... tülay ve ebru belki de aynı gün doğuracaklar ne güzelllllllllll

baharcım oglun nasıl canım? tıckerını degistirsene bir ara bilelim kim kaç gunluk :)) . . .bizimki felaket dun gece az uyuduk gaz sancısından napcaz bilmiyorum akla ne geliyosa yapıyoruz ama bu boyle 3 ay gidecekmis sanırım...en siddetli oldugu zaman 4-6 hafta arasıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…