baharcım gördüm seni...
tülaycım dua ederiz tatlım... ama soğru ıkınmayı unutma, derin nefes al ağzını sıkıca kapa ve tüm gücünü makatına ver.... bir de eğer çabuk açılmazsan epidurali iste tatlım...
alttan aynayla dikişlerime baktım sadece 5 tane dikişim var dışarıda. ama iç kısma da dikiş atıyolar tabi onlar hariç... kanamam bitti sayılır, hatta bugün bebeğin yanında annem durdu, eşimle oto koltuğu ve dönence almaya gittik...
tubacım evet tatlım maşallah bize, ben deağustos annelerini okumuştum sanırım, kaynanası yüzünden genelde depresyona girmişler, ama bizlere maşallah...
ayfercim benimkinin gaz sorunu yok şimdilik maşallah, kendiliğinden çıkıveriyo gazı....ama çok hıçkırıyo....
öznurcum yatağı inan hiç sorun değil benimki birhafta karyolamda yattı,tık dese uyandım, bir de uykuda hiç hareket etmem o yüzden yanımda yattı... ama şimdi uyku düzeni iyi maşallah yatağında yatıyo... en azından kaynar malzemelerini al canım, ben kaynar içiyorum sürekli, o yüzden süt durumum iyi.
hadi inşallah canım senin ki gibi rahat ve kolayca doğuracaklar inşallah.burdayım naharcım ay heyecanlandım mesaj atayım ben de... tülay ve ebru belki de aynı gün doğuracaklar ne güzelllllllllll
canım bizim bugün 1 haftamız ooldu bile. ticker bakıyom tatlım beğenemedim henüz bişi :) kıyamam canım bizim de maşallah pek sancımız olmuyor. hatta oğlum tüm gaz çıkarma işlerini ağzıma ağzıma yapıyo . özellikle alt değiştirirken temizlemeye konsantre olmuşken :) sen yediklerini denesene tatlım belki bişiler yapıyordur. sende gaz sorunu varmı?ємєℓ;9066362 .!.:baharcım oglun nasıl canım? tıckerını degistirsene bir ara bilelim kim kaç gunluk :)) . . .bizimki felaket dun gece az uyuduk gaz sancısından napcaz bilmiyorum akla ne geliyosa yapıyoruz ama bu boyle 3 ay gidecekmis sanırım...en siddetli oldugu zaman 4-6 hafta arasıymıs
tülAAAAAAAAAAyyyyyyyyyyyy canım çok heyecanlandım yaaaa. hadi hayırlısı hayatım bir avazda atlatcan inş.
kızlar ebru hastanedeyim dedi bana bugün 94 çıkmış sancısı bekliyoruz dedi sonra haber gelmedi bakalım bekliyos onu da.
öznur canım tarihin belli olmuş hayırlısı olsun heyecaN yapma inan su gibi akıp geçiyor tatlım. kilo konusunu da sakın sakın kafana takma inan hiç önemli değil.
ara ara giriyom ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyom oğluş uyanıuyo falan..
gülaycım ben yazana kadar gittin sanırım
canım tabi ki alacaksın sen de meleğini kucağına. sadece pozitif düşün derim sana. benimki alelacele olduğundan neye uğradığımı şaşırdım endişelenmeye bile zamanım olmadı. bir damla bile gözyaşı dökmedim ayılırken canımın yanması haricinde. ve herşey şükürler olsun iyi gelişti sarılığımıı da atlattık sayılır. koklarım tabi canım senin de az kaldı nasıl olsa :)Saol baharcimm....canim benimm insalah bende senin gibi saglikla alirim yavrusumu kucagima....benim yerime koklaa ali efeyi icine cek kokusunu misss gibii:ecrin_bebek:
öznurcum kasım dan itibaren orda olcaz tatlım, inşallah denk geliriz... görüşmeyi çok isterim... kaynarı ben günde 3 bardak içiyorum, eşim üzerine bolca ceviz kırıyor...
bugün hamile kaldığım kiloya geri döndüm, hastanede 4 kilom gitmişti... bugün toplamda aldığım 5 kiloyu verdim....
öznurcum ben bütün sıkıntılarımı bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap var, ona bakarak hallediyorum canım... çocuğun ilk kaka renginden tut herşey var... bu arada bizim bebekler 3 kilonun altında olduklarından emerken uyuya kalıyorlar, bu nedenle mutlaka en az bir memeyi 10 dakika emzirmeye ve bu sürece uyuyakalmamasına dikkat et, bu nedenle uyanık kalması için sürekli yanaklarına ve çenesinin altına parmaklarınla tık tık yap ki uyuya kalmasın.... kilolaı düşük olduğundan emince hemen yorulup uyumak istiyorlar ama bi şekilde emme süresini uzun tutmalıyız...
öznurcum kasım dan itibaren orda olcaz tatlım, inşallah denk geliriz... görüşmeyi çok isterim... kaynarı ben günde 3 bardak içiyorum, eşim üzerine bolca ceviz kırıyor...
bugün hamile kaldığım kiloya geri döndüm, hastanede 4 kilom gitmişti... bugün toplamda aldığım 5 kiloyu verdim....
öznurcum ben bütün sıkıntılarımı bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap var, ona bakarak hallediyorum canım... çocuğun ilk kaka renginden tut herşey var... bu arada bizim bebekler 3 kilonun altında olduklarından emerken uyuya kalıyorlar, bu nedenle mutlaka en az bir memeyi 10 dakika emzirmeye ve bu sürece uyuyakalmamasına dikkat et, bu nedenle uyanık kalması için sürekli yanaklarına ve çenesinin altına parmaklarınla tık tık yap ki uyuya kalmasın.... kilolaı düşük olduğundan emince hemen yorulup uyumak istiyorlar ama bi şekilde emme süresini uzun tutmalıyız...
canım tabi ki alacaksın sen de meleğini kucağına. sadece pozitif düşün derim sana. benimki alelacele olduğundan neye uğradığımı şaşırdım endişelenmeye bile zamanım olmadı. bir damla bile gözyaşı dökmedim ayılırken canımın yanması haricinde. ve herşey şükürler olsun iyi gelişti sarılığımıı da atlattık sayılır. koklarım tabi canım senin de az kaldı nasıl olsa :)
canım benimkide uyuyakalıyor arada. ama resmen saat tutuyom 10 dakika altına düşerse gıdıklıyom falan uyandırıyom hemen ben de :)
Baharcimm bu gidiklayarak uyandirma isini tuttum....ayyy ne guzell gidi gidiii:roflol:
kızlar mrb hemen konuya giricem ama bizde sarılıkla ugrasıyoruz.ilk gün persembe 12 ,5olan deger 15,5 cıktı.ama doğumundan itibaren 3günü gecen bebeklerde sınır 17imiş inşallah sınırı gecmez.bu durumu yasayanlar varmı neler yaptınız.sürekli emziriyorum ama nafile.birde arkadasım serumlu su önedi.bunu kullanan varmı
slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım
slm kıslar dualarınıza hala ihtiyacım var.... evdeyim beklemede ...o mukus denilen şey eve geldikten sonra tam anlamıyla düştü sancılarım var ama hafif hafif ...bu gece oğlumu bende sağ salim alırım inş. kucağıma haber veriyim dedim bu arada aile fertlerinden kimselerin haberi yok sadece sizle paylaştım... eşim ve ben sakiniz şimdilik ama umarım böle devam eder.....bu anlamda ailem sizsiniz zaten....sizleri çok seviyorum...ii haberler vermek dileğiyle