2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaynar malzemelerini aldimm canim...mersinde kaynarsiz olurmuu?? yakin bir arkadasim var. saolsun gelip yapacak bol bol icreim artik....bu arada sen nezaman gelecen mersine?? hatirladigim kadariyla gelecektin yaylaya falan gidecektiniz.... bakk eger gelirsen mutlaka bekliyorum canim...ben dogumdan sonra 1 ay mersindeyim....sonra kismetse ist geciyoruz...sonra romanya....sana ozelden numarami verecem, kaydet mersine gelir gelmez beni ara ben hep yanliz olacam genelde

ya benden nişan falan gelmedi ne hikmetse... birden suyum boşaldı foş diye.... ya çok komik bişi anlatcam,şimdi hastaneye gittik su kesem patladı dedim... doktor ilk ihtimal vermedi, çünkü gülüp duruyordum, ben kontrol ediyim dedi. parmaklarını sokar sokmaz su tanzikli biçimde gömleğini ıslattı, sonra hemen alalım sizi yatışa dedi he he :)

feyzacım cesaret ettim tatlım inan çok tırstım ilk aynayı tuttuğumda, ama baktım herşey olduğu yerde duruyo he he :) içim çok rahatladı... çünkü göremeyince alt tarafı daha da bi merak içinde kalmıştım.... sadece yanyana 5 tane dikiş var o kadar

burdayım naharcım ay heyecanlandım mesaj atayım ben de... tülay ve ebru belki de aynı gün doğuracaklar ne güzelllllllllll
hadi inşallah canım senin ki gibi rahat ve kolayca doğuracaklar inşallah.
canım bizim bugün 1 haftamız ooldu bile. ticker bakıyom tatlım beğenemedim henüz bişi :) kıyamam canım bizim de maşallah pek sancımız olmuyor. hatta oğlum tüm gaz çıkarma işlerini ağzıma ağzıma yapıyo . özellikle alt değiştirirken temizlemeye konsantre olmuşken :) sen yediklerini denesene tatlım belki bişiler yapıyordur. sende gaz sorunu varmı?

Saol baharcimm....canim benimm insalah bende senin gibi saglikla alirim yavrusumu kucagima....benim yerime koklaa ali efeyi icine cek kokusunu misss gibii:ecrin_bebek:

öznurcum kasım dan itibaren orda olcaz tatlım, inşallah denk geliriz... görüşmeyi çok isterim... kaynarı ben günde 3 bardak içiyorum, eşim üzerine bolca ceviz kırıyor...

bugün hamile kaldığım kiloya geri döndüm, hastanede 4 kilom gitmişti... bugün toplamda aldığım 5 kiloyu verdim....

öznurcum ben bütün sıkıntılarımı bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap var, ona bakarak hallediyorum canım... çocuğun ilk kaka renginden tut herşey var... bu arada bizim bebekler 3 kilonun altında olduklarından emerken uyuya kalıyorlar, bu nedenle mutlaka en az bir memeyi 10 dakika emzirmeye ve bu sürece uyuyakalmamasına dikkat et, bu nedenle uyanık kalması için sürekli yanaklarına ve çenesinin altına parmaklarınla tık tık yap ki uyuya kalmasın.... kilolaı düşük olduğundan emince hemen yorulup uyumak istiyorlar ama bi şekilde emme süresini uzun tutmalıyız...

gülay hıçkırık bizde de oluyor ve baya uzun sürüyor. doktor emzirdikten sonra yatırmayın dedi. hemen gazını alın dedi. bir de yatınca ağzında kalan süt boğazına kaçıyor onu fark ettim ondan oluyor. engellemeye başladım azaldı şükür. gerçi çok ta komik görünüyo ama kıyamıyom ya

Saol baharcimm....canim benimm insalah bende senin gibi saglikla alirim yavrusumu kucagima....benim yerime koklaa ali efeyi icine cek kokusunu misss gibii:ecrin_bebek:
canım tabi ki alacaksın sen de meleğini kucağına. sadece pozitif düşün derim sana. benimki alelacele olduğundan neye uğradığımı şaşırdım endişelenmeye bile zamanım olmadı. bir damla bile gözyaşı dökmedim ayılırken canımın yanması haricinde. ve herşey şükürler olsun iyi gelişti sarılığımıı da atlattık sayılır. koklarım tabi canım senin de az kaldı nasıl olsa :)

canım benimkide uyuyakalıyor arada. ama resmen saat tutuyom 10 dakika altına düşerse gıdıklıyom falan uyandırıyom hemen ben de :)

ohhh afiyet olsun canimm benim bak canim cektii neyse bir kac gune kadar bende icerimm...bu arada o kitabin adini banada ver bende alimm canim yaa tek basima olacam artikk surekll okurum...emzirme konusunda verdigin bilgi icin saol canim...cok onemli seyler bunlar...artik habiree birbirimize sorup durucaz bir seyleri:1hug:

Baharcimm bu gidiklayarak uyandirma isini tuttum....ayyy ne guzell gidi gidiii:roflol:

Baharcimm bu gidiklayarak uyandirma isini tuttum....ayyy ne guzell gidi gidiii:roflol:

evet canım süper.hele o ayakların minikliği falan harika yaaaaaaaaaa.

neyse ben kaçar. sofra kuralım yavaş yavaş... öptüm hepinizi teker teker....

bu arada doğum yapan arkadaşlar ayrı ayrı tebrik ediyorum yazamadığım iiçin kusuruma bakmayın ne olur.

kızlar mrb hemen konuya giricem ama bizde sarılıkla ugrasıyoruz.ilk gün persembe 12 ,5olan deger 15,5 cıktı.ama doğumundan itibaren 3günü gecen bebeklerde sınır 17imiş inşallah sınırı gecmez.bu durumu yasayanlar varmı neler yaptınız.sürekli emziriyorum ama nafile.birde arkadasım serumlu su önedi.bunu kullanan varmı

kızlar cok soru sordum kusuruma bakmayın ama insan telaş yapıyor.fototerapi zor birseymi acaba

tatlım benim 5..gün 14.8 6çgün 16.4 7 günde 16.8 çıktı..
fototerapide 1 gece yattık 12.3 e düştü..9.gün 12.4 tü.. doktor bu saatten sonra korkma bişe olmaz dedi...çünkü bebek 9 günlük olmuş dedi...

fototerapi kötü bişe değil tatlım bebek mavi ışkların altında gözü kapalı bir şekilde yatıyor....biz eşimle kalmıştık yanında nöbetleşe bakıyorduk...oda gözündeki bandajı açmasın diye....Bol su iç...bol bol emzir..bebek ne kadar kaka ve çış yaparsa o kadar çabuk sarılığı atıyormuş...

tülaycım nasılsın.. şimdi okudum durumunu hadi bakalım sağ salim bebeğini bugün kucaklarsın inşallah..

evet yaa tulay yok oldu... sanirim hastanededirlr.....bugun yarin oda insalah alir yavrusu kucagina.....

Ah kuzum ya şimdi okudum daha. Nasıl heyecanlandım bilemezsin. İnş. sağ salim paşanı sende kucağına alacaksın cnm. Çoooooook az kaldı artık. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah Tülay ve Ebru'nun yardımcısı olsun bir avazda inşallah kurtarsın kavuşsunlar bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…