2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın...

kimsecikler gelmemiş daha...

Doğurmayanlar hariç tabi bizim gibi..kaydirigubbakcemile3

tülay hala gelmemiş acaba doğum mu yaptı yoksa..CADIARZU

günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...

benim son 7 günüm kaldı....

Bayramda doğucak galiba bebişim...,

ılla özel gün olmalı..Öbür oğlumda evlilik yıldönümümde doğdu..Bizi tek bırakmadı...

günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...

günaydın...

Hayırlı olsun bebişin..Darısı bize inş.

Normal mi sezeryan mı oldu?

Günaydın kızlar...yenidoğan bebekler için olan biberonlardan aldınız demi..ben 3 tane almıştım ama bu ilk günlerde en çok nuk un yeni doğan biberonundan memnun kaldık..çünkü uç yapısı ve delik kısmı tam bebeklerin ağız yapısına göre..... ve emzik kesinlikle götürün slikon damaklı olsun...bizimki ilk gece hastaneyi yıktı...karnı tok gazı çıkmış ama huysuz..
hemşire emziği verince sustu...zor durumda kaldıkları zaman emzik tavsiye ediliyor kızlar...

hadi canım benim gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün...bol sütün olsun:) doğum yapan anneler için en güzel dua bu olsa gerekopuyorumnanaktan
en kısa sürede bekliyoruz resimlerini

gunaydin canim....hayirli olsun gule gule ve saglikla buyut insalah yavrunu darisi bize....en kisa zamanda resim bekliyoruz....a.s.

benim son 7 günüm kaldı....

Bayramda doğucak galiba bebişim...,

İlla özel gün olmalı..Öbür oğlumda evlilik yıldönümümde doğdu..Bizi tek bırakmadı...

hadi hayirlisi....hepimiz icin....yeterki saglikli olsunlar.... simdi sana bu 7 gun gecmez canim yaa....benimde pazartesi....bakalim 2 gunu nasil gecirecez:Saruboceq:

Kizlar ben unuttum size soylemeyi dun o telasla....dun dr cd verdi 4d goruntusu....aman allahimm nasill guzel....dilini cikiyor,parmaklarini agzina goturuyordu....tombul tombul gorunuyodu yuzu...ama malesef dr 2700 diyor ve hatti daha da alti olabilir demisti.....

kızlardan kimsecikler yok..

ebruyu merak etim, o da iki gündür girmiyo...

kızlar ben doğuma girerken bebek 3200 gösterdi ultrasondaki kilosu, ama 2590 doğdu, yani kilo çok yanıltıcı oluyo, şuan sizlerden çok duyuyorum, o yüzden aklımda hep acaba doktorlar mı yöneltiyo diyorum sezeryana... çünkü normal doğum ilk sancıdan 24 saate kadar uzayabilen bi süreç, doktorların sanırım bu kadar saat beklemek işlerine gelmiyor... bir de önceden diğer hastalarına verdikleri sezeryan tarihleri falan da oluyo, tabi o yüzden normal doğumu tercih etmiyolar....

canim bende dun dr gorundum benimki 2710 cikti ama dr diyorki daha kucuk gelecek diyor....once cok uzuldum ama simdi takmiyorum...sanirim benimkide seninki gibi 2500 lerde falan dogar....biraz korkuyorum acikcasi neresinden tutacam diye..sen ne yaptin? biraz anlatirmisin...pazartesi dogumum

slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım

Günaydın canım demek sende emzik veriyorsun ben hayatta emzik vermeyi düşünmüyordum sözde ama çaresiz kalınca teorikteki bilgilerin hiçbiri bazen birşey ifade etmiyor. Bende damaklı ve silikon almıştım ama kızım onu tutamadı o nedenle nuby'nin yassı uçlu emziğini aldım onu tutabiliyor... Tabi acıktığında onu o bile avutamıyor... Biberon olarakta doktorumuz bambino cam biberon önerdi onu kullanıyoruz...

günaydınlar
doğumum olmadı hala merak edenlere duyrulur....

Az kaldı beee tatlım paşamız biraz nazlıymış ama inan hepsine değecek ...

Takma be tatlım kilosunu kafana minik minik çok tatlı oluyorlar ama insan biraz tutmaya korkuyor ilk başlarda ama zamanla alışıyorsun benimki 2560gr doğdu ve aldığımız herşey koskocaman oluyor üstünde kuzumun ... Önemli olan doğumdan sonrası umarım sütün bol olur, ben ek mama takviyesine başladım bile(((

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

ayyyy canımmm dualarım seninle demek dogurcan haa:))))) bak bizi habersiz bırakmaaa??

tülaycım sancın falan varmı??? buarada kızlar kimsede ebrunun numarası yokmu? içime doguyor dogum yaptı sankii merak ettim yaaaaa

saol dilekcim....seninkide kucuk dogdu hee!! onemli olan saglikli olmalari....once sters yapiyodum ama simdi onemsemiyorum....allah hepimize saglikli yavrular versin:

dualarimiz seninle:Saruboceq: allahim tek nefeste kurtarir insalah seni....darisi bizlere....ve insalahh gelip burda bizlere yazarsin kiizzzlarr cok kolay oldu hersey bebegim mukemmel diye.....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…