2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi doktorlara bakıyorum daha 37 haftalıkken heme sezeryanla alalım diyorlar...Terslik olur mazallah ona bişey diyemem ama doktorlar keyfi alıyor ya artık..lmaz:

şimdi doktorlara bakıyorum daha 37 haftalıkken heme sezeryanla alalım diyorlar...Terslik olur mazallah ona bişey diyemem ama doktorlar keyfi alıyor ya artık..lmaz:

yok be güzelim beklerlerde bayram tatiline gideceklerya ondan acele ediyolar gör bak 18 eylül de sezeryan patlaması olcak:tomato:

yok be güzelim beklerlerde bayram tatiline gideceklerya ondan acele ediyolar gör bak 18 eylül de sezeryan patlaması olcak:tomato:

şimdi bana da p.tesiye kadar doğum olur dedi olmazsa p.tesi gel muayene edelim dedi..Ben gitmemeyi düşünüyorum alttan bakıcak açılma var yok vs.sancı verelim yada sezeryana alalım dicek biliyorum..Daha 1 haftam var beklicem valla...Baktım hala doğmuyor o zaman giderim...

slmm kızlar..hafiften belimde agrı kasıklarımda agırlık hissi var.. pazartesi tekrar doktoruma gidcem cunki korkar oldum artık akıntım yeniden basladı.. ve doktorum enson suyun biraz azalmıs demişti.. oyuzden herdakka panik halinde geziyorum.... rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin... tülaycım düşünüyorumda hani diyolar ya hamilelerin % 5 i 40. haftayı beklermiş. diyerleri erken gelirmiş. bu %5 ler bizim topikii buldu sanırsam.....:))) bide aslında agustosta dogumlar basladıgı için sabırsızlandık.. bence bekle sezeryan için acele etme canım benimmmmm

tatlım doğru söylüyonda bayrama bi hafta kaldı hadi bayramda sancılanırsan iyi bi dr bulabilcenmi bence bayram yüzünden eylül ayı sezeryan ayı oldu bence git kontrole sonra pişman olma

o ağrılar bende bayadır var canım doğum sancısı olup olmadığını anlamak için saat tut bence bak bakalım düzenlimi

evet canım katılıyorum erken başladı doğumlar bizde heyecanlandık benimde son günüm 30 eylül ama sezeryan istediğim için öne geldi öyle olmasa daha bekleyecektim daha eylül başı sayılır ama çoğumuz doğum yaptığı için bizde görmek istiyoruz bebişlerimizi

p.tesi doktora gittiğimde nst de sancı cıktı..Doktor 1 hafta içinde olur dedi...Hergün beklemedeyim...

2 gün sancım kesildi...

Dün geceden beride belimde ve kasıklarımda dayanılmıcak gibi ağrı oluyor ama geçiyor....
İlk oğlumda sancı aniden girmişti böyle 1-2 gün önce başlamamıştı....O yüzden doğum sancısı mı ayırt edemiyorum...:1shok:

canımdoğum sancısı düzenli olur yaklaşık 1 dk sürer sonra geçip tekrar girer diye biliyom bi saat tut istersen düzensizse büyük ihtimal değildir bide suyun nişanın falan gelcek

kızlar ben acıktım bişiyler yicem görüşürüz gene bu sene ramazan ruhunu çok anlamadım valla seneye inşallah hadi öptüm sizi gelirim gene

canımdoğum sancısı düzenli olur yaklaşık 1 dk sürer sonra geçip tekrar girer diye biliyom bi saat tut istersen düzensizse büyük ihtimal değildir bide suyun nişanın falan gelcek

oğlumda nişanım gelmişti ama yarım saat sonra doğum yapmıştım..

Bu doğum sancısı değil galiba ama bence 1-2 güne kalmaz olur gibime geliyor...

oyyyy yerim ben onu masallah aysecim Allah nazarlardan korusun canım oglusunu...sen nasılsın ? uykusuzluk en çok insana koyuyor ama katlanıyorsun iste

slm kızlar bugun rutin kontrole gittim bebegim çok kilo alıyormuş..bu hafta itibariyle 3100 grammış .böyle giderse ve miadında dogarsa 4 kilo olur ve normal zor dogurursun diyo doktorlarım...onun için sezeryan olursa önceden kan tahlilillerimi fılan yaptırdım ve nedense ilginçtir kolesterol ve trigliseritim yüksek çıktı...haftaya tekrar tahlil yaptırcam bakalım inşallah sorun çıkmaz..

valaa canim ayni sorun iste simdi bendede var... gunduz acaip panik ve aglamaktaydim...kizlarin sayesinde saolsunlar biraz rahatladim....pazartesi dogum var benimde....yarin tam 38.haftamda olacam....benim dr pzrtesi alalim diyor bebegi...guvenmekten baskqa carem yokmus gibime geliyor.....insalah iyi niyetlidir....her sey hazirlandi aneztezi uzmani hastane vs.....anlamiyorum kii acaba bu bayram geliyo diyemii boylee sezeryana ittiler onu birakk erkenden aliyolar bebekleri.....hepmimiz icin hayirlisi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese iyi geceler kizlar....ben uyumaya gidiyorum...bugun epey stres yaptim pazartesi sabahina kadar biraz uyku ve moral depolayim....pazartesii gununden sonra belki uykusuz geceler baslicak....:ecrin_bebek:

herkese gunydin kizlar....dun en son mesaj benden olmus ilk mesajda benden:bbo: kimseler yok.... srtik nerdeyse herkes bebisini kucagina aldi ve iyice tenhalasti buralar:ecrin_bebek: pazartesi sabahina azzz kaldii benim bebisim de geliyor...ismide kesinlesti kizlar...ARAS....benim arasim.....heyecen tavan yapmis durumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…