son 2 gün zaten cnm pazartesi belki sezer.kararı verilebilir drum la görüşme yapacağım hayırlısı bakalım
şimdi doktorlara bakıyorum daha 37 haftalıkken heme sezeryanla alalım diyorlar...Terslik olur mazallah ona bişey diyemem ama doktorlar keyfi alıyor ya artık..lmaz:
yok be güzelim beklerlerde bayram tatiline gideceklerya ondan acele ediyolar gör bak 18 eylül de sezeryan patlaması olcak:tomato:
şimdi bana da p.tesiye kadar doğum olur dedi olmazsa p.tesi gel muayene edelim dedi..Ben gitmemeyi düşünüyorum alttan bakıcak açılma var yok vs.sancı verelim yada sezeryana alalım dicek biliyorum..Daha 1 haftam var beklicem valla...Baktım hala doğmuyor o zaman giderim...
slmm kızlar..hafiften belimde agrı kasıklarımda agırlık hissi var.. pazartesi tekrar doktoruma gidcem cunki korkar oldum artık akıntım yeniden basladı.. ve doktorum enson suyun biraz azalmıs demişti.. oyuzden herdakka panik halinde geziyorum.... rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin... tülaycım düşünüyorumda hani diyolar ya hamilelerin % 5 i 40. haftayı beklermiş. diyerleri erken gelirmiş. bu %5 ler bizim topikii buldu sanırsam.....:))) bide aslında agustosta dogumlar basladıgı için sabırsızlandık.. bence bekle sezeryan için acele etme canım benimmmmm
slmm kızlar..hafiften belimde agrı kasıklarımda agırlık hissi var.. pazartesi tekrar doktoruma gidcem cunki korkar oldum artık akıntım yeniden basladı.. ve doktorum enson suyun biraz azalmıs demişti.. oyuzden herdakka panik halinde geziyorum.... rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin... tülaycım düşünüyorumda hani diyolar ya hamilelerin % 5 i 40. haftayı beklermiş. diyerleri erken gelirmiş. bu %5 ler bizim topikii buldu sanırsam.....:))) bide aslında agustosta dogumlar basladıgı için sabırsızlandık.. bence bekle sezeryan için acele etme canım benimmmmm
p.tesi doktora gittiğimde nst de sancı cıktı..Doktor 1 hafta içinde olur dedi...Hergün beklemedeyim...
2 gün sancım kesildi...
Dün geceden beride belimde ve kasıklarımda dayanılmıcak gibi ağrı oluyor ama geçiyor....
İlk oğlumda sancı aniden girmişti böyle 1-2 gün önce başlamamıştı....O yüzden doğum sancısı mı ayırt edemiyorum...:1shok:
canımdoğum sancısı düzenli olur yaklaşık 1 dk sürer sonra geçip tekrar girer diye biliyom bi saat tut istersen düzensizse büyük ihtimal değildir bide suyun nişanın falan gelcek
sağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu
şimdi bana da p.tesiye kadar doğum olur dedi olmazsa p.tesi gel muayene edelim dedi..Ben gitmemeyi düşünüyorum alttan bakıcak açılma var yok vs.sancı verelim yada sezeryana alalım dicek biliyorum..Daha 1 haftam var beklicem valla...Baktım hala doğmuyor o zaman giderim...