- 24 Temmuz 2006
- 3.811
- 8
- 41
aynen cnm valla
maaşallah cnm yavruna
gülcancım benm gitmemdeki asıl maksat aydır hastaneye gidiyorum ve sadece nst lere girdim tmmyine dr um baktı sonuçlara ama daha detaylı oğlumu göriyim diom ve gerekirse müsaitse oğlum suni sancı versin dr um onu da sölicem artık olmadı öle alsın sezeryana
canım yaa suni sancı diyosunda ebe arkadaşım var suni sancıyla vücut doğum konusunda olgunlaşmadan başlatılan doğumlar hem uzun sürermiş hemde kadına hasar verebilirmiş tabii bebeğede.. olay forsepse vakuma kadar gidiyomuş... benim dr.umda bana aynı şeyi önermişti ve o bana kendi sancını bekle vücut en güzelini yapıyo diyo bana hep.... yani sen bilirsin amna böyle bi durumda var söylemek isterim.. ayrıca evet bencede bekleyebiliyosan bekle bukadar bekledikten sonra 1 hafta kimseyi öldürmez.. heleki bebeğinde durumu iyise sezeryanı son çare düşün bencede... doktorlarada bakma onlar alır geçer bebeği kalan sen olrsun acıyla sancıyla..
kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...
canım istersen sen h,içbişiy düşünme sadece rahatlamaya çalış bak inan herşey yoluna girecek endişe etme... eşinde gelecek bebeğinde sağlıkla gelecek herşey çok güzel olacak hep iyi düşün iyi olsun lütfen... ve eğer düşüne düşünede şişeceksen boşver gel burda geyik yapalımm :))
slm kızlar...
slm canım hoşgeldin nasılsınn??