2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim Ebru cuğum bende 18 eylülü bekliyorum evde olmak gerçekten güzel uykum gelince uyuyorum tv izliyorum kitap okuyorum kızımda 18 ini beklerse biraz daha evde keyif yamış olacağım bakalım sen ne zaman kavuşacaksın prensine
zvey Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğini kucağına al güzel bir şekilde inşallah
ya Gülay nasıl acaba
Gülcan sen nasılsın canım bu arada beklemeye devam ediyoruz

hadi ebrucum ınş. içindeki ses dogru çıkar

illa belırtı verip gelcek diye bi şey yok bi bakmışın pırt pırt:)))

hım kaçaklardan biride sendın dimi...hayırlısı olsun sag selım yavrunu kucagına alırsın ınş.

denizcim iyiyim diyelim ii olalım son haftalar benım için zor geçiyo agırlaştıgımın resmıdır....beklemedıyız bakalım sıpanın keyfı ne zaman yetecek sizin ne güzel tarıhler belli sezeryannın bu yönünü seviyorum planlı herşey bizim ne olcagımız belli degıl

cingene sen nasılsın canım baden nasıl????annelik nasıl gidiyor alıştın mı???

iyiyim canım çok şükür.. kızımda iyi emzirme savaşları veriyom hergün.. onun dışında hiçbir sıkıntımız yok.. annelikde çok güzel..

valla bende ondan korkuyorum illa sezeryan olsun dedim şimdi ister misin kendine göre bir tarih belirleyip gelsin kısmet artık fazla takmıyorum çantamız hazır nasılsa son haftalar gerçekten zormuş bazen nefes bile almak zorlaşıyor

iyiyim canım çok şükür.. kızımda iyi emzirme savaşları veriyom hergün.. onun dışında hiçbir sıkıntımız yok.. annelikde çok güzel..
ne güzel canım yaaa bede emişme faslı için verecegım savaşları iple cekıyorum...

bu işler gerçekten kısmet yaa hepimiz için hayırlı artık ne olcagı belli olmaz son zamanlar
yasemıninde bebek tersti sezeryan için sancılarının gelmesi beklıcez diye yazmış c.tesi aradan 2 gün geçti dogurdu nasıl dogum oldu çok merak edıyorum son dk bebek döndümü acaba??

inşallah benim gibi savaşmak zorunda kalmazsınız.. cork cork emer melekleriniz.. doğum yapmaktan daha zor emzirme savaşı ama güzel işte her hali...

az kaldı canlarım sabredin biraz sizlerde alcaksınız kucağınıza sağ salim
amin canım

ya evet onun tersdi bebek ne oldu acaba :uhm:

inşallah benim gibi savaşmak zorunda kalmazsınız.. cork cork emer melekleriniz.. doğum yapmaktan daha zor emzirme savaşı ama güzel işte her hali...

annelilk gerçekten çok kutsal bunca sıkıntı çekılıyor ama hala herşeyden umutla bahsedılıyor ne güzel ya darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…