2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayfercim nasilsin nasil gidiyor annelik anlat bakalim biraz guzel anne
canııım bi gelip bi gidiyom tabi valla kalamıyom fazla:)anlatıcam yine.

benimde öyleydi meğer ultrasondamış üzülmeee.

canııım bi gelip bi gidiyom tabi valla kalamıyom fazla:)anlatıcam yine.

benimde öyleydi meğer ultrasondamış üzülmeee.

Canim ciddimisin ya.... 10 gunde sadece 90 gr almis ya...ama bende almamisim...gerci olabiliymus son gunlerde annedede duruyomus killo alimi....dr soyledi ultrason yanilmasi olabiliyomus....senin bebisin ne kadar dogdu yani ne kadar yanilmis ultrason? panik halindeyim ya...

Kimse yokkiiiiiii ben burda kendi kendime dovunuyorum....nerdesiniz yaaa gelin cabuk

cnm merak etme benimde öyle bi haftada sadece 100 gram almış bebegim. ama doktor sorun yok dedi...zaten ultrason ölçümleri herzaman hatalı oluyormuş...takma kafana saglıklı olsunda kilosu önemli degil...2500 ü geçmiş.alkisalkisalkis

Canım benim moralini bozduğun şeye bak benim kızım 2,440 doğdu 2,340 ile hastaneden çıktık sarılık bile olmadı hiç moralimi bozmadım şimdi iki gün sonra doktora gidicez am abence 3,50 kiloya yaklaştı o kaar büyüdü ki küçük bebekler daha hızlı büyür derlerdi inanmazdım. Boşversene yaa sağlığı yerinde olsun yeter ki.

Canım hayırlı dogumlar, saglıkla gelsin kızların,Dualarımız seninle
Offf arkadaşım yaaa ne kadar yol kat ettik azbycv'nin başlattığı "artık bekleyiş" topiğinden bu yana.
Güzel haberlerle resimlerle geri bekliyoruz seni.

Canım bebegin kilosu hakkında hiç sorun yapma ama bir yandan da beslenebildiğin kadar beslen.Kuzenimde arkadaşımda 2800-900 civarı dogum yaptılar ama emziren arkadaşımın bebegi super kilo aldı hiç merak etme. Şu aralar onemli olan senin ne kadar sakin ve ne kadar huzurlu olaman. Sıkıntı yapma eşinin yanında olamasını bak biz varız şimdilik hem sıkıntı yapacagına heycan yap daha iyi gelir bebişeopuyorumnanaktan

insalah dediginiz gibidir ya...ama birde dogunca dusuyomus kilosu o da ayri bir endise tabi....haklisiniz onemli olan saglikli olmasi....dogumdan sonra sutumde olursa insalah kilosunu alir diye teselli etmeye basladi kendimi....

canım ismin öznurdu galıba diyimi yanlış hatırlamıyorum bu ölçümlere hiç takma kafana dogru çıkan pek olmuyo zaten kımı aşagı kımın yukarı saglık olsunda yavrun gerisi boş nekdar desek sen şimdi kafana takarsın beslenmene dikkat et yeter senın yapabılecegın başka yok

Harika bir haber canım dualarımız seninle kaçta gireceksin belli mi? Canım yaa süper bişey hangisini öpeceğini şaşıracaksın yarın inşallah :)

Dogum yapan anneler daha çok resim istiyooooooruuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz bakalım şöyle meleklere doya doya..

pembecim dualrmız senınle canım hayırlısı ıle prenseslerını kollarına alırsın güzel haberlerini beklıyoruz

cok saolun kizlar ya....iyiki varsiniz....iyiki araniza katilmisim....inanin simdi daha iyiyim....hepinize cok tesekkur ederim....hepimiz icin her seyin en iyisi olsun insalah....sizi seviyorum opuyorumnanaktan

๒คl๒öςєğเ๓;8949083 .!.:
kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.

alkisalkisalkishadi canım sende hayırlı haberler ile gel allahım bı avazda kurtarsın ssu gibi dogurursun ınş.

hayirli dogumlar canim dualarimiz seninle....guzel haberle donmeni bekliyoruz.....her sey cok guzell olcak insalah hepimiz icin

pembiş ve balböceği hadi hayırlısı olsun ohh negüzellll..bebişler geliyoo bizede dua etmeyi unutmayınnn

insalah dediginiz gibidir ya...ama birde dogunca dusuyomus kilosu o da ayri bir endise tabi....haklisiniz onemli olan saglikli olmasi....dogumdan sonra sutumde olursa insalah kilosunu alir diye teselli etmeye basladi kendimi....

cnm sağlıkla gelsin de kilosu önemli değil ve aletler yanıltıyorlar kg ı hiiiiç kafana takma benceee

Evet canim Oznur...haklisin kafama takar stres yaparsam bir sey yoksa olacagi olur diye belki.....kendimi yemeye verecem: bbo: insalah hepimiz bir evel saglicakla aliriz kollarimiza bebislerimizi....bu arada senin isim de gulay di dimi??? artik ezberliyorum yavas yavas....

hayır canım ben gülcan

ben biraz uzanmaya gidiyorum kizlar....bugun yoruldum...gorusuruz birazdan...vee bir kez daha cok tesekkurler sayenizde inanin cok daha iyiyim... herkesi cokk optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…