baharcım canım bir de 1 günlük hastane ücreti bayağı yüksekmiş, biz de de anlaşmalı olsa bile 320 tl, bana da çok gelmişti.... valla benim de içime otururdu açıkçası, tabiki herşeyden önce evlatlarımız ama bu dönemde o kadar çok şeyi düşünüyoruz ki maddi açıdan kıslaım diye....
güğüs ucu olmayanlara tavsiye kızlar.. yanınıza mutlaka silikon uç ve pompanızı alın..hastanede çok lazım oluyo.. birde sütün gelmesini bekleyerek aç bırakmayın yavrunuzu..zamanla gelir.. kızıma iki gün hastanede hiçbirşey vermediler yavrumun açlıktan ateşi yükseldi.. sütünüzü sağa sağa getirisiniz nasılsa..birde saçımdı makyajımdı takmayın kafanıza.. ben o kadar çok terledim ki doğum dan çıkınca ne saç kaldı ne makyaj..
valla gulaycim olma zaten cati muayenesi bence i nsanin morali bozuluyor en azindan benim ooole oldu
doktor bu kadar kasmaya bana catin dar demediyse bende dogururum bu bebisi
bu arada doktorum bayramda da burdaymis tatile cikmiyormus ucum rahatladi
tabi o zamana kadar beni sezeryan yapmazsa kendileri
baharcim dikkat ederim saol canim
doktorum suyun gelebilir sancin baslayabilir sakin telas yapma
ilk dogumlar uzun suruyor mutlaka yetisirsin hastaneye dedi
cingenecim bize bebek 2 gun emmesede ac durabilir cunku anne karnindan 2 3 gun yetecek kadar besinle doguyorlar endise etmeyin demislerdi
o yuzden sutunuz gelmezse telas yapip mama vermeyin dediler amerikan hastanesindeki dogum kursunda
cingenecim bize bebek 2 gun emmesede ac durabilir cunku anne karnindan 2 3 gun yetecek kadar besinle doguyorlar endise etmeyin demislerdi
o yuzden sutunuz gelmezse telas yapip mama vermeyin dediler amerikan hastanesindeki dogum kursunda
bende biliyom tatlım ama hatta bana 4 gün aç kalda birşey olmaz demişlerdi ama ikinci gün ateşi çıkmaya başladı.. doyuru doyurmazda düştü.. sizde benim gibi çok inat edip eziyet etmeyin kuzunuza...şimdi sağıp veriyom biraz zor oluyo ama olsun..
bugun kizlar nisantasinda doktordan ciktiktan sonra konu dondu dolasti derken okan bayulgenin karisina geldi
daha onceki kontroldede ona rastlamistik cunku oralarda
ee artik dogurmustur benden ilerdeydi o felan derken girdigimiz restoranin kapisinda karsilastik yine. ayni yere girdik ama onun kolunda felan katater vardi yani sankli yemek yemek icin hastaneden cikmis dogurmak uzere gibiydi
zaten acayip ofluyor pufluyor oturamiyor felan
iceri once o sonra ben girince millette bakakaldi nedir bu hamileler diye
ebru evet mutlaka yetişiriz hastaneye, zaten normal doğum pıt diye olcak bişey değil ki, tabi anacıma çekmediysem eğer...
bahar valla anacım, sen 99 ları gördün hissetmedin... ne diyim sana :)
ebru ben de kesin kasardım tatlım, bile bile gidiyosun ya çatıya... sanki görücüye çıkıyoz gibi :) bakalım benimki 11 inde kesinleşecek belki de yapar doktor.... böylle şeyleri genelde haber vermez kendileri, pıt diye alır muayne sırasında....
valla bilmemek daha iyi olabilir gulaycim bilince boole stres oluyon iste
bugun icin jilet yapmistim doguma da jilet yapip gitmeye karar verdim ugrasamicam agda felan
zaten canim aciyor
sivasli
valla korkmayin kizlar cok kolay bisey yok diyende oldu cok aciyor diyende
ben 2. tarafa dahil oldum canim
ama sanirim kendimi cok kastigim icin boole oldu
ebru komik olmuş canım, hamilelr mi bastı demişlerdir... ama benim başıma geldi geçenlerde benzer bi durum, işyerinde yemek yicez, aldık yemekleri, roofa çıktık etrafa bakıyoruz hangi masaya oturalım diye, içerde yaklaşık 15 kişi var, 5 i benim gibi hamile, 3 ümizde karnı burnunda ve hepimiz ayakta sağa sola masa beğenmeye çalışıyoruz....
hadi kızlar kendinize dikkat edin...
baharcım dinlen tatlım, ebru sen de ağvadan doğurmadan gel olur mu :)
baharcim sen var ya beklesen kesin pit diye dogurcaksin ne demek 100 lerdeki sanciyi hissetmemek yaaa
benim mudurum 100 e vurdugunda direk epidural diye yyalvarmisti sonra da sezeryan oldu zaten
3 parmagiyla yapti canim icerde bi de parmaklariyla acip biseyleri gerdirdi sanirim zaten o sirada acidi benim
yaaa boylede anlatinca seni de korkutuyorum ama.
dedigim gibi cok kolay hic acimadi diyenler var canim stres olma