2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Nihayet bebeiğim dünyaya geldi...
29 ağustosta gelmesi planlanan bebeğim 24 ağustos'ta acilen sezeryanla alındı. Önceki günler sancılarım oldu. NST de sancım 90ları buluyordu. Doktorum da gel bu akşam alalım dedi. Aptallığıma geldi... spinal anesteziye alındım. Bıçak yarasını hissettim resmen. Böylece genel anestezi yapıldı. Dikişlerim atılırken hissettim resmen ve uynadım... bir de bu acı yetmiyor gibi.. karnıma gömüldüler resmen... çıktığımda meleğim ağlıyordu yatağında ben de başladım ağlamaya.... çok acı çekmiştim.. kızım benim sesimi duyunca sustu... anlatamam mükemmel bir duygu...

derken bacaklarımın uyuşukluğu geçti ve şiddetli bir baş ve boyun ağrısı.... 10 gün yatalak şekilde yattım acıdan....allahım hiçbirinize yaşatmasın.. lütfen spinal enestezi olmayın... 7000de bir görülse de çekilecek bir baş ağrısı değil.....

herşeye rağmen tüm acıları unuttum.. bebeğim sağlıklı ve yanımda....uykusuzluktan, yorgunluktan mahvolsam da annelik duygusunu allah isteyen her kadına yaşattsın..

hepinize sağlıklı doğumlar....

canım öncelikle hayırlı olsun gözün aydın meleğini allah size bağışlasın darısı başımıza. kötü bir tecrübe yaşamışsın ama eminim meleğinin kokusu hepsini unutturmuştur. benim de sancılarım 99 da ve düzenli ama ben hissetmiyorum. bakalım bekliyoruz biz de... sezeryan istiyorum ama genel anestezi olcam.

Oncelikle tebrik canim seni....allah anali babali buyutur insalah..spinal anestesi yuzunden bas agrisi cektigini yazmissin cokk uzucu ya gecmis olsun...ama bu agrilar 7000de bir degil bence her 5 kisiden birinde oluyor....cunku kac spinal anestezi olanlar ayni seyi soyluyor tersini soyleyen olmadi daha ve herkez senin gibi dusunuyor( ben epidural olacam umarim ayni seyleri yasamam ya...korktum simdi biraz....gecmis olsun sana ve gule gule buyutun evladinizi canim....

özgem çok geçmiş olsun cnm yaaaa.geçecek inş. dua et bizede
Ebru cum hayırlısı hakkınızda oğluşunda kocuman olmuş maaşallahhh

çok geçmiş olsun cnm...Yavrunuda güle güle büyüt inş.

arkadaşlar sezeryanın malesef sonradan çıkıyor problemleri ama dediğiniz gibi bebişi görünce herşey geçiyor.hala oturup kalkmak zor dikiş yerleri çok acıyor hele ilk gün.genel anestezi oldum ben.herkese geçmiş olsun ve de hayırlısı olsun diyim.

eminenin bebişide nasıl gülüyor maşallah kırkbir kereee.deryacım sanada hayırlı olsun.eslemcimde doğum yaptı ayyy ben arada girebiliyorum malesef fırsat olup ama ara ara giriyorum.hemen çıkmak zorunda kalıyorum yaa.albüme resim eklicem bakarsınız.bu arada baharcım valla hayırlısı ya şaşırdım kaldım durumuna.ama sağlıkla gelsinde hadi bakalım.

maaşallah cnm .....TEBRİK ederim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş.

ayyyyy maşallah ne kadar tatlı bebek....Nasıl da gülmüş...yerim ben onu ya..opuyorumnanaktan

ємєℓ;8895384 .!.:
canım benim Allah analı babalı buyutsun insallah . . . .kavustun ne guzel bebisine bundan sonrası daha guzel ve zahmetli gececek ama olsun herseye değer :) sezeryanın nasıl oldu canım epidural,spinal, genel ......

amin canım benim...çok teşekkürler....bu arada genel anestezi oldum canım...

aman allahim cokk tatli:)) allah uzun omur saglik versin canim bebisine....anali babali buyusun insalah...gule gule buyutun....yerim ben onu nasil guluyor oyle.....hemen giymisiz fener formalarini:))) 41 kere masalahhhhh.....darisi bizlere...

teşekkürler teyzeleri çok sağolun....Allah hepinize hayırlı doğumlar ve bol sütler nasip eder inşallah...

canım benim ya gerçekten doğumun çok zor geçmiş.....geçmiş olsun.....

kızlar bu arada sezeryandan çok korkan biri olaraktan doğumdan hiç bişe anladım diyebilirim...8:30 ta önlüğümü giydirler...9da ameliyathaneye aldılar....serum bağlı olan kolumdan genel anestezi için 1 şırınga sıktılar ve sonrasını hatırlamıyorum....saat 11:30 a doğru tokatlamalarla uyandım...Emine kalk diyip duruyolardı....ve gözlerimi açtığımda ameliyathanenin kapısının önündeydim....1 dakika içinde ayıldım...nasılsın diye sorduklarında tek dediğim çok ağrım var oldu ve ağlıyodum.....
sonra odama çıkardılar..oğlumda boğazına su kaçtığı için küvezdeymiş....neyse odamı boşalltılar beni yatağa yatırdılar...üzerimi giydirler...altım açıktı sadece gecelik giydim...ve sonra ağrı kesici antibiyotik yaptılar ağrılarım baya azaldı...sonra oğlum geldi süper bir duyguydu....neyse benimki ağlıyor...detayları anlatırım sonra

ecem allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.nede güzel gülmüş bebeğin.

bugün nstye bağlandım.önce 80 sonrada 60ı gösterdi ağrılar.inşallah carsambayı bekler kızım.drda bence bekler ama belli olmaz dedi.,

baharcım sen kac gündür nstdesin sence bu değerler nasıl.sende inşallah beklersin canım.dr doğum baslamış dediyse niye seni hastaneye yatırmadıki anlamadım.

Kizlar simdi soracagim soru icin sizlerden acil cevap bekliyorum....korkunc bas agrim var...parol var agrikesici...sizce icebilirmiyim artik bu son haftalarda...ama dayanilmaz agriyo(( dr aradim ulasamiyorum

canım normalde doğumun başlaması lazım benim sancılarla bekliyoruz bakalım. nst ye kırk kere bağlandığımdan anlıyorum artık ehih :) 80 ler 60 lar ben görmedim 99 a vuruyor benim genelde :))) sıklığı da önemli canım. kasılmalar düzenli mi sancını hissedfiyormusun?

bahar canım nasılsın, çok merak etmiştim seni, şüküt iyisin. benim de kayınvalidem burada, onunlka geziyoz iki gündür evde olamadığımdan bağlanamadım nete, geçmişi okuyorum şimdi...

bahar canım nasılsın, çok merak etmiştim seni, şüküt iyisin. benim de kayınvalidem burada, onunlka geziyoz iki gündür evde olamadığımdan bağlanamadım nete, geçmişi okuyorum şimdi...
iyi sayılırız tatlım ya. bekliyoruz bakalım. sen gene gezmelerdesin walla ben yatağa talimim bir hafta bakalım.
dr bana parol verdi...ama simdi bu haftada icebilirmiyim ki artik bundan 1 kac ay oncesine kadar iciyodum ama simdi korktum...sen iciyomusun baharcim?
içersin canım korkma. ben de içiyorum minoseti arada. migrenim tutuyr arada. sorun olmaz canım sanmıyorum.

canım 20dklık nstde 2 kere cıktı ama düzenli aralıklarla değil.sen 99u gördüğünde sancı hissetmedinmi canım.valla bende sancı hissetmiyorum sadece karnımdaki tümseği hissediyorum o kadar.senin de daha hiç acılman yoktu dimi.

Kizlar simdi soracagim soru icin sizlerden acil cevap bekliyorum....korkunc bas agrim var...parol var agrikesici...sizce icebilirmiyim artik bu son haftalarda...ama dayanilmaz agriyo(( dr aradim ulasamiyorum

parol iç,iliyor bildiğim kadarıyla ama banada drum hamileler için kullanılan minosetten vermişti.

yok tatlım pek gezme sayılaz aslında, kaynanam görümcem geziyo ben sırf hava alıyım diye çıkıyorum, sonra bir yerde oturup onları bekliyorum....

çok ağırlaştım ben de, kasılmalarım çok fazlalaştı, 11 inde randevum var bakalım bekleyebilcez mi o vakte kadar. sen de bol bol dinlen canım... ben nst de 80 ler gördüm, ama hiçbişey hissetmedim... seninki daha da yüksekmiş.... inşallah hepimiz için herşey yolunda gider de doğururruz bir şekilde.

Tesekkurler arkadaslar.....saolun..evet bazi dr minoset veriyor bazilari da parol....acaip tuttu bas agrim ama biraz daha beklicem gecmezse icicem artik hemen....insalah bisi olmaz...

salihas cım canım 20 dakikada 2 defa hiçbişey değil ya. ben 20 dakikada en az 4 defa 5 defa gördüm 99 ları. sancım da yk açılmam da. gelen giden sordu zaten inanamadılar şaka gibi dimi :)

gülayım yorma kendini canım dinlen bolbol bak ben de yordum kendimi böyle oldum. kasılmaların çok sıksa ve 45 sanyeden fazla sürüyorsa hemen hastaneye git canım. ihmal etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…