Merhaba arkadaşlar,
Nihayet bebeiğim dünyaya geldi...
29 ağustosta gelmesi planlanan bebeğim 24 ağustos'ta acilen sezeryanla alındı. Önceki günler sancılarım oldu. NST de sancım 90ları buluyordu. Doktorum da gel bu akşam alalım dedi. Aptallığıma geldi... spinal anesteziye alındım. Bıçak yarasını hissettim resmen. Böylece genel anestezi yapıldı. Dikişlerim atılırken hissettim resmen ve uynadım... bir de bu acı yetmiyor gibi.. karnıma gömüldüler resmen... çıktığımda meleğim ağlıyordu yatağında ben de başladım ağlamaya.... çok acı çekmiştim.. kızım benim sesimi duyunca sustu... anlatamam mükemmel bir duygu...
derken bacaklarımın uyuşukluğu geçti ve şiddetli bir baş ve boyun ağrısı.... 10 gün yatalak şekilde yattım acıdan....allahım hiçbirinize yaşatmasın.. lütfen spinal enestezi olmayın... 7000de bir görülse de çekilecek bir baş ağrısı değil.....
herşeye rağmen tüm acıları unuttum.. bebeğim sağlıklı ve yanımda....uykusuzluktan, yorgunluktan mahvolsam da annelik duygusunu allah isteyen her kadına yaşattsın..
hepinize sağlıklı doğumlar....
Merhaba arkadaşlar,
29 ağustosta gelmesi planlanan bebeğim 24 ağustos'ta acilen sezeryanla alındı. Önceki günler sancılarım oldu. NST de sancım 90ları buluyordu. Doktorum da gel bu akşam alalım dedi. Aptallığıma geldi... spinal anesteziye alındım. Bıçak yarasını hissettim resmen. Böylece genel anestezi yapıldı. Dikişlerim atılırken hissettim resmen ve uynadım... bir de bu acı yetmiyor gibi.. karnıma gömüldüler resmen... çıktığımda meleğim ağlıyordu yatağında ben de başladım ağlamaya.... çok acı çekmiştim.. kızım benim sesimi duyunca sustu... anlatamam mükemmel bir duygu...
derken bacaklarımın uyuşukluğu geçti ve şiddetli bir baş ve boyun ağrısı.... 10 gün yatalak şekilde yattım acıdan....allahım hiçbirinize yaşatmasın.. lütfen spinal enestezi olmayın... 7000de bir görülse de çekilecek bir baş ağrısı değil.....
herşeye rağmen tüm acıları unuttum.. bebeğim sağlıklı ve yanımda....uykusuzluktan, yorgunluktan mahvolsam da annelik duygusunu allah isteyen her kadına yaşattsın..
Merhaba arkadaşlar,
maaşallah cnm .....TEBRİK ederim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş.
ayyyyy maşallah ne kadar tatlı bebek....Nasıl da gülmüş...yerim ben onu ya..opuyorumnanaktan
ємєℓ;8895384 .!.:canım benim Allah analı babalı buyutsun insallah . . . .kavustun ne guzel bebisine bundan sonrası daha guzel ve zahmetli gececek ama olsun herseye değer :) sezeryanın nasıl oldu canım epidural,spinal, genel ......
aman allahim cokk tatli:)) allah uzun omur saglik versin canim bebisine....anali babali buyusun insalah...gule gule buyutun....yerim ben onu nasil guluyor oyle.....hemen giymisiz fener formalarini:))) 41 kere masalahhhhh.....darisi bizlere...
eminenin bebişide nasıl gülüyor maşallah kırkbir kereee.deryacım sanada hayırlı olsun.eslemcimde doğum yaptı ayyy ben arada girebiliyorum malesef fırsat olup ama ara ara giriyorum.hemen çıkmak zorunda kalıyorum yaa.albüme resim eklicem bakarsınız.bu arada baharcım valla hayırlısı ya şaşırdım kaldım durumuna.ama sağlıkla gelsinde hadi bakalım.
Merhaba arkadaşlar,
ecem allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.nede güzel gülmüş bebeğin.
bugün nstye bağlandım.önce 80 sonrada 60ı gösterdi ağrılar.inşallah carsambayı bekler kızım.drda bence bekler ama belli olmaz dedi.,
baharcım sen kac gündür nstdesin sence bu değerler nasıl.sende inşallah beklersin canım.dr doğum baslamış dediyse niye seni hastaneye yatırmadıki anlamadım.
Kizlar simdi soracagim soru icin sizlerden acil cevap bekliyorum....korkunc bas agrim var...parol var agrikesici...sizce icebilirmiyim artik bu son haftalarda...ama dayanilmaz agriyo(( dr aradim ulasamiyorum
ben minoset içiyordum canım parol bilmiyom walla
iyi sayılırız tatlım ya. bekliyoruz bakalım. sen gene gezmelerdesin walla ben yatağa talimim bir hafta bakalım.bahar canım nasılsın, çok merak etmiştim seni, şüküt iyisin. benim de kayınvalidem burada, onunlka geziyoz iki gündür evde olamadığımdan bağlanamadım nete, geçmişi okuyorum şimdi...
içersin canım korkma. ben de içiyorum minoseti arada. migrenim tutuyr arada. sorun olmaz canım sanmıyorum.dr bana parol verdi...ama simdi bu haftada icebilirmiyim ki artik bundan 1 kac ay oncesine kadar iciyodum ama simdi korktum...sen iciyomusun baharcim?
canım normalde doğumun başlaması lazım benim sancılarla bekliyoruz bakalım. nst ye kırk kere bağlandığımdan anlıyorum artık ehih :) 80 ler 60 lar ben görmedim 99 a vuruyor benim genelde :))) sıklığı da önemli canım. kasılmalar düzenli mi sancını hissedfiyormusun?
Kizlar simdi soracagim soru icin sizlerden acil cevap bekliyorum....korkunc bas agrim var...parol var agrikesici...sizce icebilirmiyim artik bu son haftalarda...ama dayanilmaz agriyo(( dr aradim ulasamiyorum