benimde yengem yarın sezeryan olacak herkese hayırlı doğumlar :)
kızlar selamlaar.az önce özge ve emsal ile görüştüm.ağrılar devam tabi.emsalin bebişide sağlıkla gelmiş ayy çok sevindimm.bu arada ecem 87 nin bebişinin resmi geldi harika yaa.maşallah kırkbir kere hepsineeeee.bahar sende telefonu vardı dimi ben kaydetmedim mi naptım o gün anlamadım bu arada geçmiş olsun canımcım sana yaa.sağlığın hesabı olmuyor Allah kolaylık versin.
dilekcim güzel haberlerini aldık hep maşallah.senin durumunda zor Allah ıslah etsin ne diyelim yani.üzme kendini sütün kaçmasın emi canım benim.zaten uykusuz zor geçiyor yormaalım kendimizi.
Tüloşum benimmm normal doğumu bekliyor arkidişim ay hadi Allah bir avazda kurtaracak seni inşallah.
fatoşcum maşallah bebişine.bence daha büyük gelecek benimki öyle oldu.ama dileğin dediği gibi sağlık önemli bizimki sarılık dolayısı ile aptamil1 ek mama alıyor mecburen sütüm az yaa.kalbinde üfürme çıktı yavrumun inşallah geçicek Yarabbim.
d
dilekcim süt konusunda sakın kendini üzme bak benimde biraz azalmıştı humananın çayını aldım steel tea al ve hemen iç tatlım inşallah artar bebeğim karnına kurutma makinasıyla havlu ısıtıp koy çok sıcak olmsaın oda rahatlatıyo canım benim.
kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalımm..ben daha yeni geldim izmirden eve... ve tek parçayım hala :))))))
bugün hastaneye gittik eşimle emsali görmeye.. ya kendi zaten çok güzel çok tatlı iyide gördüm ama bebeği bir harika kızlar inanın pembe beyaz melek gibi küçücük bişiy yersiniz görseniz.. nasılda yakışmöış ona annelik görseniz kızına bakışını böyle insanın içi bi hoş oluyo... Allahım bütün melekleri sağlıkla sıhhatle büyütmek kısmet etsin doğuran tüm arkadaşlarımıza... hyepsi hayırlı birer evlat olsunlar işallah...
ee kaçırdığım neler var kaç gündür giremedim accık dedikodu yapalım hadi :))
ємєℓ;8874866 .!.:
slm kızlar size haber vermek için geldim nasılsınız iyimisiniz ben idare ediyom bugun itibariyle 40 hafta bitti yarın dr gidicez benim kızın keyfi yerindeki gelmeye hiiiç niyeti yok :)) artık uzatmları oynuyoruz son 1 hafta doğdu doğdu doğmadı zorla çıkartıcaz bana bol bol dua edin bu arada meleğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmek nasip etsin geride doğurmayanlarada allah hayırlı kolayından doğum nasip etsin :))
gamzecimm iyi olmana sevindimm... benim bebek iyi şükür biraz kiloyu problem ediyoruz.. yarın kontrolüm var sabah 11 de doktor amcamız bakalım beğenecekmi kilomuzuu... ayy uyuz adam yaa benide paranoyak edicekk...kalacağım odayada karar vericemmm son işlemler olacak..ahh eşimde gelemiyecek benimle çalışıyor... annem gelicekk...
dilek ordamısınn...
dilekcim kızınada sanada masallah canım.niçin doğum yapan anneler doğum hikayelerini yazmıyorlar.bununla ilgili topiğimize.zamanınız olunca yazın güzelimde okuyalım.
Pushing tatlım hoşgeldin yoktun uzun zamandır doğrusu 1 haftadır bende yoktum defne tüm günümü alıyor az kalmış tatlım seninde umarım bu kadar süre normali bekledin çok kolay bir doğum olur inş...
Burdayım tatlım naber nasılsın?
Çok teşekkürler tatlım darısı başına inş nerde doğum bekleyen varsa rabbim hayırlıısını nasip etsin. Ahhh be tatlım zamanım olsa yazmaz mıyım bak yine kaçmalıyım çünkü defne büyük bir gürültü ile altına yaptı kaydirigubbakcemile3
pushıng cnm Allah hayırlı doğumlar versin sanada bende beklemedeyim hatta son nst de 1 hafta uzatabiliriz bebeğin durumu ii dedi dr um ama fazlada bekletmez inş. oğlum
dilekçim tebrik edrim canım kzını almıssın kucaına allahım bahtını güzel etsin inşallah allah analı babalı büyütmek naip etsin sende kendini toparlamıssın maşşallh sanada kızınada :)) öpüyoruz sizi :))
selam kızlar... herkes nasıl kimlerin bebeği doğdu.. geçmişe göz atamıyom kızımla uğraşmaktan. şimdide hem kızıma süt sağıyom bir taraftanda size yazıyom..
Çingenecim sende almışsın kucağına rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin bende maalesef geçmişe hiç bakamadım ama benim halimden en iyi doğum yapmış anneler anlar sırnaşık şey Kızımla ilgilenmekten hiçbirşeye fırsat bulamıyorum uykuya bile... Ayrıca sütü neden sağıyorsun?