2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gAmzem hoşgeldin geçmiş olsun tatlım. ben de de ağrı sıfır anacım :) kasılmalarım da azaldı şükür.. bizim velet duydu hastanede doğanların hiçbiri memnun değil vıyak vıyalk ağlıyo içersi daha iyi dedi herhalde vazgeçti :)
tülaaaaaaay hoşgeldin annem. geç kaldınız böğün

ya akşam belim çok ağrıdı geç uyudum sabah uykusu tatlı geliyo napim
oğlumda ii şükür bide bekletmeden gelse Allah ın izniyle ....

hayırlı cumalar herkese bu arada

Günaydın kızlar.Pzt doğuma gidicem bugün hastaneye gidip test falan yaptırdım.nst ye girdim beni yeni doğurmuş kadınların yanına yatırdılar sezeryanmiış ikisi de.çok kötüydüler kımıldayamıyorlardı.Çok korktum aslında ufacık bi korku yoktu ama onları görünce vazgeçtim doğurmaktan.
Şimdi dua ediyorum inşallah bizimkiler o kadar zor olmaz

günaydın cnm hepsinde ağrı olucak illaki ama Allah yardım eder cnm ....bu kadarını atlattık onuda atlatırız..hiç korkma meleğini görünce unutacaksın ağrılarını

hilalcim hoşgeldin tatlım. ben iki gündür emine ile birlikteyim canım durumu gayet iyi. gözün korkmasın bişekilde çıkacak bu veletler. bence pazartesiye kadar 3. ve daha acısız bir yöntem bulunsun diye dua et :)
carpaccio canım adın neydi? park yataklar 2-3 yaşına kadar kullanılıyor canım. bence de mantıklı.

kizlaaaar nasilsiniz

baharcim coook gecmis olsun bi daha annesini korkutmasin ali efemiz.

tulaycim gamzecim valla gece bende nasil uyuyacagimi sasirdim
sol tarafima yatiyorum bacagim acayip uyusuyor soora oteki tarafima donmem tam 5 dakkami aliyor valla oflaya puflaya milim milim donuyorum cat cut sesleriynen birlikte

bizimde bugun saat 13;30 da doktor randevumuz var cati muayenesi olcaz korkuyorum kizlaaar

İlahi bahar ...Güldürdün kız beni.

günaydın cnm hepsinde ağrı olucak illaki ama Allah yardım eder cnm ....bu kadarını atlattık onuda atlatırız..hiç korkma meleğini görünce unutacaksın ağrılarını
Benim hamilelik çok rahat geçti.Üstelik bel fıtığıma rağmen belim bile ağrımadı.Biz buna mucize diyoruz.Ağrı eşiğim de yüksektir fıtık ameliyatını acayip rahat atlattım çünkü.İnşallah bu da öyle olur .Kendime çok güveniyordum ama dedim ya kadınları görünce korktum

hilalcim demek pazartesi dogum
allah yardimcin olsun
oyle cok agrisi sizisi olanlarin yaninda cok kolay sezeryan olan az agri cekenlerde var

benim arkadaslarin cogu valla cok rahatti sezeryanla 10 cocuk daha dogurabilirim diyorlar o derece yani
simdiden korkutma kendini birazda bunye ile de alakali canim

günaydın Ebrucum korkma hafif iğne batması kadar belki acıycak cnm bnm..kasma kendini sakın daha çok canın yanar

ebruşum hoşgeldin canım. ben de sola yatmaktan beynim sol kulağımdan akacak gibi geliyor. göbek kasılmıyor pek bugün rahatım biraz daha. nstmiz var öğlen gitcez bakalım. çatı muayenesinden korkma tatlım kasma kendini fazla yeter. güzel haberlerle gel canım

Eklentiler

• $yatak 2.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
merhaba kızlar herkes ıyıdır ıns
eymen uyuyunca fırsat bulup anneme devrettım ve hemen sıze kostum
bazıı arkadaslar dogum yapmıslar hepsını tebrık edıyorum saglıkla buyutsunler ıns bebelerını
dogurmayanları da allah kurtarsın dıyorum
bız ıyıyız sukur
gıderek daha cok alısıyoruz bırbırımıze
sızden haberler neler

tulaycim kasmamaya caliscam canimda burda kotu gecenleri okudum ya o yuzden biraz tirstim
yoksa ben alttan muayenede felan rahatim

oyyy bakalim bizim kuzu nasilmis
dun yine alisveris merkezindeydik kasadaki kadin burdan cikista doguma gidiyorsunuz heralde diye dalga gecti benimle
karnim cok inmis 2-3 gune kalmaz gelir bu bebek dedi ????

hilal cim gayet güzel ii günlerde kullansın
hoşgeldin Elacım valla siz oğlanları büyüttünüz biz daha doğuraczzz pooofff yane

ya evet Ebrucum o kadar kolay olsaydı bnm 7 ayda oğlumu kucağıma almam lazımdı 7.aydan beri herkes 9.aydasın doğum yakın diyolardı ama gel görkiiii

Sağol canım .Ben de öyle teselli ediyorum kendimi.Darısı (acısız biçimiyle tabi)başına
hilal cim gayet güzel ii günlerde kullansın
hoşgeldin Elacım valla siz oğlanları büyüttünüz biz daha doğuraczzz pooofff yane

Teşekkür edeim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…