baharcım erken bence daha bekle tatlışım yaaaa....en azından şöle 38+ lara geç yazık oğluşuna yaaaa...senin moralin bozuk diyeee şimdi böle düşüyüyosun....topla kendinii
aaaaa
şeytan diyo bekle nasılsa sancı hissetmiyorum normal normal doğur ama gene son anda doktor sezeryana yönlendirir diye korkuyorum
saçmalama öle bişi olmıcak hakket demekki hissetmicen sancın olsa ne güzel çatı muayn.olmadımı müsaitsen bekle derim cnm...ama senin kararın yine
dBaharcım çok geçmiş olsun tatlım ama çok normal artık , hepsi geçecek canım yakında minik mucizen kucağında olacak.
Hiç geçmişi okuyamıyorum artık kızlar umarım herkes iyidir biz iyi sayılırız hiç boş durmuyorum defnem sürekli emmek istiyor bazen çok huzursuzluk çıkarıyor. Geçen gece araba ile dolaştırmaya bile çıkardık mecburen susturamadık çünkü(( Lohusalığın bu kadar zor geçeceği aklıma gelmezdi, sütüm iyiydi ama dün biraz kayınvalideme kızdım ağladım ve dün gece sütüm azaldı tabi yine üzülen eşim ve ben olduk... Artık pompa ile sağmıyorum sütümü çünkü az geldiğini gördükçe moralim bozuluyor ((mafoldumben
ayferim geççek hayatım erdal efemiz sağlığına kavuşcak canım. eminenin durumu gayet iyi. oğluşunu görmeniz lazım tam errrrkek suratı kızınca falan kaşlarını çatışı falan süper bi velet :) annesi görümcesi falan çok iyi insanlar beni de sürekli ziyaret ettiler saolsunlar. been de tabi ki paranın hesabını yapmıyorum canım ama abes bir rakam ödenince canım sıkıldı baya...kızlar selamlaar.az önce özge ve emsal ile görüştüm.ağrılar devam tabi.emsalin bebişide sağlıkla gelmiş ayy çok sevindimm.bu arada ecem 87 nin bebişinin resmi geldi harika yaa.maşallah kırkbir kere hepsineeeee.bahar sende telefonu vardı dimi ben kaydetmedim mi naptım o gün anlamadım bu arada geçmiş olsun canımcım sana yaa.sağlığın hesabı olmuyor Allah kolaylık versin.
dilekcim güzel haberlerini aldık hep maşallah.senin durumunda zor Allah ıslah etsin ne diyelim yani.üzme kendini sütün kaçmasın emi canım benim.zaten uykusuz zor geçiyor yormaalım kendimizi.
Tüloşum benimmm normal doğumu bekliyor arkidişim ay hadi Allah bir avazda kurtaracak seni inşallah.
fatoşcum maşallah bebişine.bence daha büyük gelecek benimki öyle oldu.ama dileğin dediği gibi sağlık önemli bizimki sarılık dolayısı ile aptamil1 ek mama alıyor mecburen sütüm az yaa.kalbinde üfürme çıktı yavrumun inşallah geçicek Yarabbim.
merhaba canım arkadaşlarım. hastaneden geldik sancılar tüm gece 99 a vurarak ve düzenli devam etti. 3 serum yedim. geçmedi. tekrar alttan muayene oldum açılma yok. işin garibi ben sancı falan hissetmedim. bütün gece ara ara nst ye bağladılar. öğlen biraz düştü doktor eve izin verdi yarın yine gitcez. ben sezeryan istiyorum artık. muayenede çok zorlandım çünkü. beni sormuş benim için üzülmüşsünüz çok teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten.
ємєℓ;8874866 .!.:
ємєℓ;8874866 .!.:
canımmm 41 kere maşallahh ikiside çok güzeller yaaa darısı başımıza yarabbiimm :)))