ємєℓ;8875080 .!.:amin baharcım hepimizinkini :) sorma canım cıyak cıyak geçti valla ama mis gibi oldu sonrasında
......canım seninde sancıların çıkmıs galiba haftasonu sezeryan mı olayım diyorsun orayı pek anlamadım ama
MERHaba baharcım nasılsın bakalım.. geçmişi pek okuyamadım ama biraz sıkıntılar olmuş galiba hayırdır canım??
ємєℓ;8874866 .!.:
ємєℓ;8874920 .!.:
pek iyi sayılmam hayatım psikolojim alt üst oldu. kendimi dinlemeye başladım sancı mı geldi açılıyormu falan diye...
sen nasılsın?
herkes aşkı memnu olmuş bu akşam :))))
emelcim maaşallah kuzuna yaa...yalnız kızın senın kopyan yaa.. bukadarmı anneye benzenirr..maaşallah....ємєℓ;8874866 .!.:
gamzecim geçmiş olsun canım....şimdi nasılsınn...kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalımm..ben daha yeni geldim izmirden eve... ve tek parçayım hala :))))))
bugün hastaneye gittik eşimle emsali görmeye.. ya kendi zaten çok güzel çok tatlı iyide gördüm ama bebeği bir harika kızlar inanın pembe beyaz melek gibi küçücük bişiy yersiniz görseniz.. nasılda yakışmöış ona annelik görseniz kızına bakışını böyle insanın içi bi hoş oluyo... Allahım bütün melekleri sağlıkla sıhhatle büyütmek kısmet etsin doğuran tüm arkadaşlarımıza... hyepsi hayırlı birer evlat olsunlar işallah...
ee kaçırdığım neler var kaç gündür giremedim accık dedikodu yapalım hadi :))
emelcim maaşallah kuzuna yaa...yalnız kızın senın kopyan yaa.. bukadarmı anneye benzenirr..maaşallah....
gamzecim geçmiş olsun canım....şimdi nasılsınn...
resimleri bekliyordukk yaa...emsal ve bebeğininn yokmu...:kedi: pek bişey kaçırmadın canım..bir tek emine süpriz doğum yaptı onun dışındakiler zaten biliniyordu....şükür herkes iyyii....
baharcımm bak ben burdayımm..aşkı memnu izlemiyomm...çünki yakında kutlar vadisi bşlar eşim izletmez... aklımda kalmasınn neme lazımm...
baharcımm bu mübarek günlere bolbol dua et canım hakkında hayırlısı neyse o olsunn...
slm kızlar size haber vermek için geldim nasılsınız iyimisiniz ben idare ediyom bugun itibariyle 40 hafta bitti yarın dr gidicez benim kızın keyfi yerindeki gelmeye hiiiç niyeti yok :)) artık uzatmları oynuyoruz son 1 hafta doğdu doğdu doğmadı zorla çıkartıcaz bana bol bol dua edin bu arada meleğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmek nasip etsin geride doğurmayanlarada allah hayırlı kolayından doğum nasip etsin :))
bende kendimi öle avutuyorum canım ama bebek anne karnında çok kalırsa b,liyosun morarıyo bütün vucudu açıkçası bundan da korkuyorumzeynepcim gününü bekliyor derler yaa seninkide öylee sıkma canını ama bebek anne karnında ne kadar fazla kalsa onun için iyyimişş...sağlıcakla al bebeğini inşllhh..
ayy canım çok şükür iyiyim sağolasın.. kızımızda ufak bi sıkıntı var ama neyseki önemli bişiy değil.. sadece o durumdan ötürü normal doğum yapmam sıkıntılı olabilir, doğum şeklim henüz belirsiz... belkide 9 eylülde sezeryana giricem belkide beklicem kendiliğinden gelmesini...
sen nasılsın canım keyfin nasıl bebişko nasıl :))
selam canım hoşgeldin... demek 40 hafta bitti ama tembel bebiş gelmiyo... :)))
anladığım kadarıyla kocanda işe yaramamış bebek hala doğamadığına göre yeterli dozu uygulayamamış sana :)))))))))
sen en iyisi doktora bak evdekinden bi hayır geleceği yok şekerim bizdede durum aynen öle :)))))))))))))))))))
canım en son iki hafta önce 3 kilo idi şimdi ne kadar oldu yarın öğrenicem :))canım ya inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine....bu arada en son kontrolde kilosu ne kadar dı?
.