2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

carpaccio canım walla gittik geldik doğumun eşiğinden döndük :) sana da kıyamam yalnız baş etmeye çalışmak gerçekten zorrdur eminim canım ama bu günler de geçecek inan çok güzellerini göreceğiz.
gamze hoşgeldin tatlım.
emelcim evlatların çok tatlı allah bağışlasın canım. bıcı bıcısı da pek cıyyaklı geçmiş sanırım :)

amin baharcım hepimizinkini :) sorma canım cıyak cıyak geçti valla ama mis gibi oldu sonrasında

......canım seninde sancıların çıkmıs galiba haftasonu sezeryan mı olayım diyorsun orayı pek anlamadım ama

MERHaba baharcım nasılsın bakalım.. geçmişi pek okuyamadım ama biraz sıkıntılar olmuş galiba hayırdır canım??

canım nst de sancılarım düzenli ve 99 a vuruyordu. ben hiçbişi hissetmiyordum sadece kasılma falan işte. açılmam da yok bebek te kanala girmemiş. sezeryan istemeye başladım canım gözüm korktu açıkçası.

oğlunu benim için de kokla boynundan boynundan... allah bize de nasip etsin inşallah

pek iyi sayılmam hayatım psikolojim alt üst oldu. kendimi dinlemeye başladım sancı mı geldi açılıyormu falan diye...

sen nasılsın?

kıyamam sana canım benim yaa.. son günler insana öyle sürprizler hazırlıyoki hem fiziksel hem manbevi anlamda; ne yapacağımızı şaşırıyoruz.. izmire 1 günlüğüne diye g,tt,m ama başıma gelenler roman olur öyle maceralı geldim :)))

herkes aşkı memnu olmuş bu akşam :))))

aşkı memnumuuu... amaaan işim yok bihter kaşarınımı izlicem yaa.... bütün sene oyaladılar zaten milleti vercekmi vermicekmi diye, tam vercek onuda beceremedi salak bütün sülaleye yakalandı bana ters o salak dizi zeka seviyesi sıfır afedersin :))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ємєℓ;8874866 .!.:
emelcim maaşallah kuzuna yaa...yalnız kızın senın kopyan yaa.. bukadarmı anneye benzenirr..maaşallah....
gamzecim geçmiş olsun canım....şimdi nasılsınn...
resimleri bekliyordukk yaa...emsal ve bebeğininn yokmu...:kedi: pek bişey kaçırmadın canım..bir tek emine süpriz doğum yaptı onun dışındakiler zaten biliniyordu....şükür herkes iyyii....

baharcımm bak ben burdayımm..aşkı memnu izlemiyomm...çünki yakında kutlar vadisi bşlar eşim izletmez... aklımda kalmasınn neme lazımm...
baharcımm bu mübarek günlere bolbol dua et canım hakkında hayırlısı neyse o olsunn...

slm kızlar size haber vermek için geldim nasılsınız iyimisiniz ben idare ediyom bugun itibariyle 40 hafta bitti yarın dr gidicez benim kızın keyfi yerindeki gelmeye hiiiç niyeti yok :)) artık uzatmları oynuyoruz son 1 hafta doğdu doğdu doğmadı zorla çıkartıcaz bana bol bol dua edin bu arada meleğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmek nasip etsin geride doğurmayanlarada allah hayırlı kolayından doğum nasip etsin :))

ayy canım çok şükür iyiyim sağolasın.. kızımızda ufak bi sıkıntı var ama neyseki önemli bişiy değil.. sadece o durumdan ötürü normal doğum yapmam sıkıntılı olabilir, doğum şeklim henüz belirsiz... belkide 9 eylülde sezeryana giricem belkide beklicem kendiliğinden gelmesini...
sen nasılsın canım keyfin nasıl bebişko nasıl :))

zeynepcim gününü bekliyor derler yaa seninkide öylee sıkma canını ama bebek anne karnında ne kadar fazla kalsa onun için iyyimişş...sağlıcakla al bebeğini inşllhh..

selam canım hoşgeldin... demek 40 hafta bitti ama tembel bebiş gelmiyo... :)))
anladığım kadarıyla kocanda işe yaramamış bebek hala doğamadığına göre yeterli dozu uygulayamamış sana :)))))))))
sen en iyisi doktora bak evdekinden bi hayır geleceği yok şekerim bizdede durum aynen öle :)))))))))))))))))))

gamzecimm iyi olmana sevindimm... benim bebek iyi şükür biraz kiloyu problem ediyoruz.. yarın kontrolüm var sabah 11 de doktor amcamız bakalım beğenecekmi kilomuzuu... ayy uyuz adam yaa benide paranoyak edicekk...kalacağım odayada karar vericemmm son işlemler olacak..ahh eşimde gelemiyecek benimle çalışıyor... annem gelicekk...
dilek ordamısınn...

canım ya inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine....bu arada en son kontrolde kilosu ne kadar dı?

.[/QUOTE]
canım en son iki hafta önce 3 kilo idi şimdi ne kadar oldu yarın öğrenicem :))
zeynepcim gününü bekliyor derler yaa seninkide öylee sıkma canını ama bebek anne karnında ne kadar fazla kalsa onun için iyyimişş...sağlıcakla al bebeğini inşllhh..
bende kendimi öle avutuyorum canım ama bebek anne karnında çok kalırsa b,liyosun morarıyo bütün vucudu açıkçası bundan da korkuyorum (

CANIM İZMire gelip gitmişsin.kızın önemli bir sıkıntı yoktur inşallah canım ne oldu.
emsalin kızının fotolarını kim ekliycek kızlar

hoşbulduk canım malesef şekerim işe yaramadı hala tek parçayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarın dr gidicem inşallah açılma olmuştur ama ümidim yok :gitme: bebeişde ufak bi problem var galiba önemli bişi değildir inşallah sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile5

canım ya inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine....bu arada en son kontrolde kilosu ne kadar dı?

.
canım en son iki hafta önce 3 kilo idi şimdi ne kadar oldu yarın öğrenicem :))

bende kendimi öle avutuyorum canım ama bebek anne karnında çok kalırsa b,liyosun morarıyo bütün vucudu açıkçası bundan da korkuyorum ([/QUOTE]

canım aklına kötü şeyler getirme inşallah yarın acılman baslamıstırda bir an önce sağlıkla kavusursun bebeğine

gecen hafta 2900 dü bakalım yarın kaç çıkacakk...zeynepcimm doktorlar 41 haftada bile bişey olmaz diyolar artık ozamanda gelmezse suni sancı veriyolarr...
evet emsalin resimlerini istiyozz..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…