2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayşecim, canım bu benim tercihim tabi. normal doğum psikolojisini kaldıramayacağım gibi geliyor. zaten kendimde değilim dünden beri canım çok sıkkın
dilekcim, canım bir süre de bebişlerimize alışmakla geçecek sanırım normal durumlar yani... kayınvalidene neden kızdın ki?

hadi gözün aydın fatoşçum maaşallah tosununa kocuman olmuşşş

baharcım canını çokmu acıttılar da vazgeçtin normal doğumdan kıyamam sana yaa

canım kendimi çok kastım ve canım yandı. bir de doğum için gitmedim bütün gece bana doğurcakmışım gibi davranılınca çok kötü oldum. sinirlerim çok bozuk anlayacaın

canım kendimi çok kastım ve canım yandı. bir de doğum için gitmedim bütün gece bana doğurcakmışım gibi davranılınca çok kötü oldum. sinirlerim çok bozuk anlayacaın

aaa bozma moralini ...lütfen banada çatı muaynesi olurken böle olmuştum ama gıkım çıkmamaştı....Allah yardım edecek lütfennnn daha ne gördükki asıl iş bebişler eve gelince başlıcak bunun düşünn.....ne ağır ameliyat geçirenler var bunu düşün...atlatıcaz hep beraber tatlım tammmıııııı ...gel bi sarılıp öpem seniiii....özledim zaten dünden beriiiiŞenizŞeniz

Sağol canım sorun değil huzursuz olsun ben herşeye katlanırımda besleyebileyim onu yeter. Az kaldı canım seninde yaaa yakında güzel haberlerini alıcaz inşallah....

Maşallah canım seninde kuzuna ama genellikle ultrasondaki ölçümden daha düşük çıkıyorlar ama merak etme en çok 300-500 gr oynar yine garanti 3 doğar hem kilo o kadar önemli değil önemli olan sağlığı, bak benim kızım maşallah sarılık bilr geçirmedi.

tatlım saol ben de sizi çok özledim... tabiki atlatcaz allahın izniyle... bir de bir gece için 475 lira aldılar bzden bu durumda o da canımı sıktı. güya ssk anlaşması var ama üç serum ve bir gece için baya yüksek geldi.

ooooo one yaaaaa ne yapmışlarki okadar...saçmalık....tatlım sen ii ol...Allah yardımcımız olsunb biliyosun bende sezaryen olsam..kenarda paramız yok şu an...giden paramız gelmediği için.....Allah büyük

dogru cnm haklısın....
fatoşcum maşallah canım kuzuna bizimki de 3100 gram olmuş :)

maşallahhh efeye:)))

ooooo one yaaaaa ne yapmışlarki okadar...saçmalık....tatlım sen ii ol...Allah yardımcımız olsunb biliyosun bende sezaryen olsam..kenarda paramız yok şu an...giden paramız gelmediği için.....Allah büyük

sezeryan ücretini öderken ben biliyorum onlara yapacağımı. tamam ilgi falan süper hastanede. oğlum için yattık sonuçta sağlığın hesabı yapılmaz ama suyunu çıkardılar yani. şu durumda ekstra o parayı ödemek bizi baya zorlıcak önümüzdeki ay işte inşallah toparlıcaz bakalım canım. allah büyük. o paranızı göndermeyen de allahtan bulsun canım yaaaa. ne insanlar var...

kızlar bu ctesi için sezeryan istemeyi düşünüyorum doktordan. psikolojim kaldırmıcak sanırım daha fazla beklemeyi. ne dersiniz?

Teşekkürler canım. Artık takmıyorum zaten dün çok ağladım ama bugün iyiyim çok şükür. Zaten öyle olacak bu gecede kalsın tamam artık kimseyi istemiyorum evimde ben bu hayatımın en güzel olayını doya doya yaşayamadım sayesinde. Canım hiç korkma sezeryandan aslında en kolayı doğum sonrasında ağrılar oluyor ama o kadarda olacak artık benim kesiğim yeni yeni iyileşiyor dün hala acılar içinde eşimin yardımı ile kalkıyordum yataktan ama bugün çok şükür iyiyim.

Evet canım yaaa hakikaten alışmak çok zor , yavaş yavaş yoluna giriyor herşey ama ahhh işte birde müdahaleler olmasa lmaz: Kayınvalidem çok bilmiştir benim ama bebek bakımı konusunda berbat hiçbirşeyden haberi yok ama yine de her konuda bir yorumu bir doğrusu vardır başkalarına kabul ettirmeye çalıştığı ve kendini de fazlasıyla beğenmiş hani kendini bir b....k sanıyor derler yaa aynen öyle. Birde bayılır herşeye burnunu sokmaya tüm bunlardan dolayı da ben sinir oldum her müdahalesinde laf söyledim azarladım ve küstü... O küsünce ben iyice sinir oldum eşim allah binlerce kez razı olsun çok destek oldu bana ama yine de kafamdan atamıyordum işte evden giderken dün allaha ısmarladık bile demeye gelmedi emzirdiğim odaya... Yaaa ben lohusayım hiç mi düşünmüyorsun üzersem sütü gider falan diye ama o beni bu hale getirdi yaaa rabbimde görsün tüm bunları. Şöyle anlatayım olan birkaç şeyi yalnızca bebeğin altını alıyordu en başlarda boyuna alttan yukarı doğru siliyor bak anne böyle yapma diyorum ama aynı şeye devam etti , en son alt alışında yine yaptı ben yine kızdım ben öyle yapmadım ki dedi birde yaa görüyorum ötesi var mı bende gördük yapmadın dedim azarlayarak. Diğer aklıma gelende komşum geldi geçenlerde şirketten arkadaşımda var, komşum 3 ay önce doğum yaptı çok şey biliyor ve bana da yardımcı olmak için gelmiş işte sorular falan soruyorum o ara emiyordu defne dur bak memeyi çıkarayımda ağzına bak pamukçuk falan var mı dedim illa öbür taraftan karışıyor bu ısrarla işte yok onun ağzında birşey.. ya sanane ne karışıyon ben yine azarladım bunu insanların içinde...Ama olan eşime oldu çoooo...k üzüldü bana hep hak verdi ama anası böyle işte 60 yaşındaki kadını nasıl değiştirsin. Birde benim annem deli gibi temizlik yapıyor evi falan topluyor hanım çoğu zaman yattı zaten bana bakmadı bende yardım falanda istemedim sadece biraz temizlik yapmıştır, birkaç kez de yemek o kadar... Olmasın daha iyi yaaa ihtiyacım yok benim ona. Geçen şirketten müdürüm geldi bu küsken öyle böbürlenerek oturdu sadece ne bir ikram ne bir şeker veya lokum tutmak, annemde pazara çıkmıştı... En sonunda ben kalktım vereyim diye... bana düşer mi bu işyaaa klava: Neyse canım işte böyle ama annem sağolsun hiç bukadar destek olacağı aklıma gelmezdi sağolsun herşeyimi yaptı,eşimde aynı şekilde en iyi şekilde hem bana baktı hem bebek bakımı konusunda hep fazlasıyla yardımcı oldu. hihoyyyt

dilekcim kusura bakma ama kayınvaliden hakkaten sopalıkmış. eşine aferin haklıyı bilmiş destek olmuş sana. hem gelmiş güya yardımcı olmaya, hem herşeye laf söylüyor hem de hiçbişi yapmıyor hayretler hayreti hakkaten...

baharcım erken bence daha bekle tatlışım yaaaa....en azından şöle 38+ lara geç yazık oğluşuna yaaaa...senin moralin bozuk diyeee şimdi böle düşüyüyosun....topla kendinii
aaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…