fatoş maaşallah kuzuna yaa.. yarınbende son kontrol için gideceğim bakalım bizim paşa kaç kilo... hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm....dikkat et kendine..
herkese selamm baharcım cok gecmişş olsun canım... dilekcim rabbim yardımcın olsun üzme kendini....bizde bugun doktora gittikkk yigitim 3400gr olmusmaşallah deyin. herseyimiz normal ama suyu azalmıs biraz. doktorumuz tansyonunu ve nst yi ihmal etme dedi hareketlerinde yavaslama olursa hemen gel dedi. rahat bir normal dogum olabilir dedi. tabi bi aksilik olursa hemen sezeryanle alabilecegini söyledi.....
hadi gözün aydın fatoşçum maaşallah tosununa kocuman olmuşşş
baharcım canını çokmu acıttılar da vazgeçtin normal doğumdan kıyamam sana yaa
canım kendimi çok kastım ve canım yandı. bir de doğum için gitmedim bütün gece bana doğurcakmışım gibi davranılınca çok kötü oldum. sinirlerim çok bozuk anlayacaın
slm dilekçim..kıyamam sana yaaa yoluna girer inş.daha çok küçük defne annesi ancak
ama belkide huzursuz bi çocuk olucak bazısı da öle büyüyo...tatlım bunlar olağan haller...Allah yardımcımız olsun...sağ salim ayıpsız kusursuz ya yavrun şükür.cnm bizde daha beklemedeyizzz, nasıl bi paşa bizi karşılayacak bilmiyoruzgamyoncuiremsu
herkese selamm baharcım cok gecmişş olsun canım... dilekcim rabbim yardımcın olsun üzme kendini....bizde bugun doktora gittikkk yigitim 3400gr olmusmaşallah deyin. herseyimiz normal ama suyu azalmıs biraz. doktorumuz tansyonunu ve nst yi ihmal etme dedi hareketlerinde yavaslama olursa hemen gel dedi. rahat bir normal dogum olabilir dedi. tabi bi aksilik olursa hemen sezeryanle alabilecegini söyledi.....
tatlım saol ben de sizi çok özledim... tabiki atlatcaz allahın izniyle... bir de bir gece için 475 lira aldılar bzden bu durumda o da canımı sıktı. güya ssk anlaşması var ama üç serum ve bir gece için baya yüksek geldi.aaa bozma moralini ...lütfen banada çatı muaynesi olurken böle olmuştum ama gıkım çıkmamaştı....Allah yardım edecek lütfennnn daha ne gördükki asıl iş bebişler eve gelince başlıcak bunun düşünn.....ne ağır ameliyat geçirenler var bunu düşün...atlatıcaz hep beraber tatlım tammmıııııı ...gel bi sarılıp öpem seniiii....özledim zaten dünden beriiiiŞenizŞeniz
tatlım saol ben de sizi çok özledim... tabiki atlatcaz allahın izniyle... bir de bir gece için 475 lira aldılar bzden bu durumda o da canımı sıktı. güya ssk anlaşması var ama üç serum ve bir gece için baya yüksek geldi.
dogru cnm haklısın....Maşallah canım seninde kuzuna ama genellikle ultrasondaki ölçümden daha düşük çıkıyorlar ama merak etme en çok 300-500 gr oynar yine garanti 3 doğar hem kilo o kadar önemli değil önemli olan sağlığı, bak benim kızım maşallah sarılık bilr geçirmedi.
fatoşcum maşallah canım kuzuna bizimki de 3100 gram olmuş :)
fatoşcum maşallah canım kuzuna bizimki de 3100 gram olmuş :)
Sağol canım sorun değil huzursuz olsun ben herşeye katlanırımda besleyebileyim onu yeter. Az kaldı canım seninde yaaa yakında güzel haberlerini alıcaz inşallah....
QUOTE]
ay inş. dilek yaaa dua ette bizde alalım yavrukuşlarımızı kucağımızaa
ooooo one yaaaaa ne yapmışlarki okadar...saçmalık....tatlım sen ii ol...Allah yardımcımız olsunb biliyosun bende sezaryen olsam..kenarda paramız yok şu an...giden paramız gelmediği için.....Allah büyük
canım benim geçmiş olsunn.. lütfen üzme kendini defneyide aç bırakma... kayınvalideni hemen def et gitsin yaa... morele ihtiyacın var.... sen morelini yüksek tut...dilek kızın çok güzel maaşallahh...taze anne varmı bize tavsiyelerinn..bende önümüzdeki çarşamba sezercik olacağım...
ayşecim, canım bu benim tercihim tabi. normal doğum psikolojisini kaldıramayacağım gibi geliyor. zaten kendimde değilim dünden beri canım çok sıkkın
dilekcim, canım bir süre de bebişlerimize alışmakla geçecek sanırım normal durumlar yani... kayınvalidene neden kızdın ki?
dilekcim kusura bakma ama kayınvaliden hakkaten sopalıkmış. eşine aferin haklıyı bilmiş destek olmuş sana. hem gelmiş güya yardımcı olmaya, hem herşeye laf söylüyor hem de hiçbişi yapmıyor hayretler hayreti hakkaten...